- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.281
Çok net çıkmış ama ne zaman çıktığı da önemli. Benim de öyle olmuştu çok geç çıkmıştı kuruma çizgisiydi. Negatif olmuştu yani. hamileyken de hemen çizgi belirmişti. Maalesef kuruma çizgileri olabiliyorİyi geceler arkadaşlar,testi bu sabah ilk idrarla yapmıştım. Tek çizgiyi görünce hazırlanıp işe gittim. Akşam gelince 2.çizgiyi farkettim. 12.gün kan testide verdim bugün sonucu sabaha belli olacak.
Heyecanlanmalı mıyım sizce? Ben kendimi daha çok negatife hazırlamıştım
Gerçekten çok merak ediyorum sonucu sen ne zaman transfer oldunBazen hiç olmayadabiliyormuş
Bende hiçbir belirti yok mesela
Gerçi sonuç ta ne çokıcak meçhul
5 mm ve altında başlamak daha iyi bildiğim içini ferah tut kaç yıllık drlar emeklerinizi harcamazlarYa evet genellikle öyle oluyor zaten bugğn bitmek üzere bitti sayılır adet ama Neptün arkadaşımızın dediği olay kafama yattı temeli sağlam olmayan bi duvar inşa etmek gibi. Acaba adet bitince mi başlamk daha doğru olurdu estrofem için onu merak ediyorum
Aslında belirti denemez kalp atısı duyulana kadar yaşanılan hislere.Belirtiler kaçıncı gün başlıyor acaba bilgin var mı
Yaa hadi inşallahMerhaba bende çok rahatsız olurum normalde speculumdan. Ama korkmayın sürdükleri o jeller o kadar belirsiz hale getiriyor ki müdahaleyi ben hiç bişet anlamadım bide bi sıvı gibi bişet dökmüşler oda sanırım hani hem dezenfekte içinmiş emin olmasam da. Ama hiç bişet hissetmedim inanın hiç bişet olmuyor. Benimde çok fazla hassasiyetim var bu konuda o yüzden yazmak istedim
Umarım rahat dururum kendimden korkuyorum ama iyi ki size yazmışım canım kızlarCanim bende speculum fobisi olan biriyim. Çok kısa sürüyor ki. Ayrıca speculum yerleştikten bir şey hissetmiyorsun kalkmazsin yani tranfer edilirken ağrı olmuyor
Bence anestezi verilmeli imkansız değil ki trasferin atesteziyle olan var yok degilKızlar panik atağım geldi geliyor bana biraz destek verin lütfen
İlk tüp bebek denemem
Pazartesi Opuya bile sorunsuz girdim çünkü anestezi alacağımı biliyordum.
Yarın transferim var ve şimdiden soğuk terler atıyorum
Bende speculum fobisi var, smear bile aldıramıyordum kaç kez çataldan kalktığımı bilirim sırf bu korku yüzünden.
Bugün doktoruma anestezi verin dedim ama taraftar değil .
Transfer olanlar moral motivasyon ve tecrübelerinizi bekliyorum speculum ve kateter çok can yakıyor mu?
O esnada refleks ile kalkıp embriyoyu yerleştirememelerinden çok korkuyorum
çektiğimiz ağrılar, güzellikler olarak bebeklerimiz olarak bize dönecek inşallahEvet çok yakıyor, herşeye değerben bugün 7. Kez yaptım. Daha kaç kere yapınca regl olucam acaba merak içindeyim
13 Ocak transfer günüGerçekten çok merak ediyorum sonucu sen ne zaman transfer oldun
Ben hiç hamile olmadım o yüzden de bilmiyorum belirtileri belirtiyse de anlamıyorum ilaçlardandır diyorum. Takıldığım şey akıntım yok o yüzden panikliyorumAslında belirti denemez kalp atısı duyulana kadar yaşanılan hislere.
Yaaa sana çok az kalmış test için belirtin var mı13 Ocak transfer günü
23 Ocak test günü
Panikleme hiç canım kişiden kişiye değişir oda.Ben hiç hamile olmadım o yüzden de bilmiyorum belirtileri belirtiyse de anlamıyorum ilaçlardandır diyorum. Takıldığım şey akıntım yok o yüzden panikliyorum
Hiç bir belirti yokYaaa sana çok az kalmış test için belirtin var mı
Hım çarşamba başladım bakalım bugğnde vardı kanamam. Umarım sıkıntı olmaz 26 ocakta kontrolüm var rahşm kalınlığı için bakalım inşallah sıkıntı olmazEstrofeme başladıktan 3 gün sonra lekelenme olursa haber verin diyordu benim dr ilk 3 gün normal
Yine bi kayınvalide vakasıBende son dakikaya kadar gidecekmiş gibi konuşup son dakika önrmli bir durum olmuş gibi yapmayı planladım ama o durumu bulamıyoeum. Hastalık olarakda söylemek istemiyırum ama tek aklıma gelen kayınvalidem hastalanmış
İnşAllah kuzum öok sağol rahatlattın içimi5 mm ve altında başlamak daha iyi bildiğim içini ferah tut kaç yıllık drlar emeklerinizi harcamazlar
2 gün ileri attı ama benim hep öyle oluyoTransferin şimdiden hayırlı olsun darısı başımaBende genelde 6-8 arası yumurta oluyordu. Sanırım yine aynı olur taze yapıcaz diyorlar çünkü. Bir de merak ettiğim şey gonapeptly kullanırken erken mi regl oldun yoksa geciktirdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?