Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çok net çıkmış ama ne zaman çıktığı da önemli. Benim de öyle olmuştu çok geç çıkmıştı kuruma çizgisiydi. Negatif olmuştu yani. hamileyken de hemen çizgi belirmişti. Maalesef kuruma çizgileri olabiliyor

5 mm ve altında başlamak daha iyi bildiğim içini ferah tut kaç yıllık drlar emeklerinizi harcamazlar

Yaa hadi inşallah

Bence anestezi verilmeli imkansız değil ki trasferin atesteziyle olan var yok degil

Ben hiç hamile olmadım o yüzden de bilmiyorum belirtileri belirtiyse de anlamıyorum ilaçlardandır diyorum. Takıldığım şey akıntım yok o yüzden panikliyorum
Panikleme hiç canım kişiden kişiye değişir oda.
Tüp bebekle hamile kalmış olsaydın daha önce az çok bilirdin belirtileri tahmin ederdin. Sakince bekle belirti aramamak en güzeli

Yine bi kayınvalide vakası kayınvalidesini seven ne çok arkadaş varmış

2 gün ileri attı ama benim hep öyle oluyo

Kızlar 25inde nasipse donmuş transferim var ama transfer öncesi estrofem ve prednol vs tshımı yulseltmiş. 2den 4.33 e yukselmiş. Tsh yuksek olup transferi tutan varmı

Çok korkuyorum emek sonuçta maddi manevi. Tsh yuksekliği embriyo tut unmasını engellemez inşallah. Çok üzgünüm.

Merhaba kızlar Ankara'da yaşıyorum . 2019 yılında Hakan Turan hocam ile sürece başladık. 15 Ocak 2019 da transferim yapıldı .ilk gebeliğim sağlıklı gebelik elde ettik .yavrumu 06 Ekim 2019 da kucağıma aldım bana bir hediye idi resmen. Benim doğum günüm olan 05 ekimden bir gün sonra doğdu paşam oğlumuz büyüdü. Bizi bekleyen dondurulmus embiryolarimiz var . Süreci daha fazla uzatmadan gene hakan hocam ile tedaviye başladık.3 ocakta adet oldum .hemen günde 3 defa olmak üzere estrofeme ve elenatele başladık. Kan kontrollerim yapıldı. Rahim kalinligim şuan iyi durumda pazar gününden beri 3 tane estrofem 3 tane progestan elenatel ve oksapar iğne kullanıyorum. Bu günü 12.30 da transferim oldu.İki embiryo transefer edilecek .oglumdada iki transferden biri tutmuştu. Hedef çift gebelik değil ama sağlıklı gebelik elde etmek umarım .oğlumda olduğu gibi ilk transferde sağlıklı gebelik elde ederim . 31 ocakta kan testi verecem.idrar tahlili benim travmam o yüzden idrar tahlili vermeyecem.. transefer sonrası 45 dakika dinlendim.ama nekadar deneyimli olsamda unutmuşum .birde hocam bir önceki transeferimde kullandirmadigi ilaçları yazmış .proluton 3 adet yazmış 3 gün arayla vurulcam. Nasıl bir iğne etkisi nedir bilmiyorum .birde prednol 5 gün kullanıp daha kullanmayacam.diger ilaçlarına da devam edecem.belki çok erken ama kasıklarımda bir ağrı var.umarım hepimiz sağlıklı güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…