Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Valla benim elimi ayağımı bağlasalar popomu kaldırır yine hareket ederim
mayıs ayında sağlıksız beta nedeni ile kürtaj oldum, bu pazartesi opu yapıldı bunlar hep anestezi eşliğinde diye hiç dert etmedim.
Ama yarın bana kabus hiç gözüm görmüyor diğer şeyleri.

Evet yaa zaten endişelendiğim şey de o
Ben kımıldarsam ki büyük ihtimal öyle olacak smearlerden biliyorum. Ve o sırada ya yerleştiremezlerse

Transfer için mi anestezi aldın peki
Benim doktorum önermedi ama böyle de olan bana oluyır içim içimi yedim bugün sabahtan beri

Evet yaa zaten endişelendiğim şey de o
Ben kımıldarsam ki büyük ihtimal öyle olacak smearlerden biliyorum. Ve o sırada ya yerleştiremezlerse
Büyütülecek korkulacak bişey değil aslında ya kendini bunu inandıramıyosan anestezi al canım o anı kendine de dotkorada zorlaştırma

Canim bende speculum fobisi olan biriyim. Çok kısa sürüyor ki. Ayrıca speculum yerleştikten bir şey hissetmiyorsun kalkmazsin yani tranfer edilirken ağrı olmuyor

Transfer için mi anestezi aldın peki
Benim doktorum önermedi ama böyle de olan bana oluyır içim içimi yedim bugün sabahtan beri
Hep yumurta toplama işleminde hemde transfer yerleştirme işleminde anestezi verdi. Gece 12 den sonra bişey yemeden gittim o anda bayılttı beni ama çok kısa sürdü. Tekrar yaptırsam daha sakin olurum. İlkler gerçekten korkutucu oluyor. Sende yarın diyeceksin ki bunun için mi korkmuşum yaa

Merhaba bende çok rahatsız olurum normalde speculumdan. Ama korkmayın sürdükleri o jeller o kadar belirsiz hale getiriyor ki müdahaleyi ben hiç bişet anlamadım bide bi sıvı gibi bişet dökmüşler oda sanırım hani hem dezenfekte içinmiş emin olmasam da. Ama hiç bişet hissetmedim inanın hiç bişet olmuyor. Benimde çok fazla hassasiyetim var bu konuda o yüzden yazmak istedim

Transferin şimdiden hayırlı olsun darısı başıma Bende genelde 6-8 arası yumurta oluyordu. Sanırım yine aynı olur taze yapıcaz diyorlar çünkü. Bir de merak ettiğim şey gonapeptly kullanırken erken mi regl oldun yoksa geciktirdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…