- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.261
Valla benim elimi ayağımı bağlasalar popomu kaldırır yine hareket ederimCanim benim inan transfer en heyecanli ve ketifli kisim. Kollardan ve ayaklardan bantliyorlar yani dediginin olma olasiligi yok. Burda sen de kendini sakinlestir doktorunda sana göre davransin seni sakinleştirsin. Spekulum ve kateter asla acitmaz hani ortada acitacak bi islem söz konusu degil. O anin tadini cikarmani ve kendini kasmadan sakin kalmani tavsiye ederim. Çünkü düşünsene saniyeler icinde icine esinle senden bi parça olan embriyo konacak içine
Evet yaa zaten endişelendiğim şey de oBende acı olmadı ama sende olmayacak diye bir şey yok yanlış yönlendirme yapmayım ben o kadar sıkışıktım ki tutmak için uğraşırken yapılmıştı bile kendini ne kadar kasarsan dr için o kadar zor sen kastıkça rahmine girip uygun yer bulamayacak öyle düşün
Transfer için mi anestezi aldın pekiSakin ol benimde de vajinismus geçmişim vardı. O masada asla bacaklarımı açamıyorum. Çok ağladım kendimi çok sıktım. Doktor kendini bu kadar sıkarsan transfer yapamayız dedi anestezi önerdi. Anestezi alıp tüp bebek yaptırdım. Hiç gerek yokmuş aslında çok kısa sürdü ve uyanınca falan hiç ağrım olmadı.
Aaaay tamamdır pazara kadar beklerimYarın cumartesi eczane bulursun sabah al yarın yapamam bekliyim dersen pazar yap ilk idrarla
Büyütülecek korkulacak bişey değil aslında ya kendini bunu inandıramıyosan anestezi al canım o anı kendine de dotkorada zorlaştırmaEvet yaa zaten endişelendiğim şey de o
Ben kımıldarsam ki büyük ihtimal öyle olacak smearlerden biliyorum. Ve o sırada ya yerleştiremezlerse
Yatmak demeyelimde bol bol oturup uzanmak ayakları uzatmak diyelimAaaay tamamdır pazara kadar beklerimbide ben kurtluyum biraz yat dinlen falan diyolar ama hiç yatamıyorum yani oturmak bile bana göre değil. Yatmalı mıyım gerçekten.
Canim bende speculum fobisi olan biriyim. Çok kısa sürüyor ki. Ayrıca speculum yerleştikten bir şey hissetmiyorsun kalkmazsin yani tranfer edilirken ağrı olmuyorKızlar panik atağım geldi geliyor bana biraz destek verin lütfen
İlk tüp bebek denemem
Pazartesi Opuya bile sorunsuz girdim çünkü anestezi alacağımı biliyordum.
Yarın transferim var ve şimdiden soğuk terler atıyorum
Bende speculum fobisi var, smear bile aldıramıyordum kaç kez çataldan kalktığımı bilirim sırf bu korku yüzünden.
Bugün doktoruma anestezi verin dedim ama taraftar değil .
Transfer olanlar moral motivasyon ve tecrübelerinizi bekliyorum speculum ve kateter çok can yakıyor mu?
O esnada refleks ile kalkıp embriyoyu yerleştirememelerinden çok korkuyorum
Hep yumurta toplama işleminde hemde transfer yerleştirme işleminde anestezi verdi. Gece 12 den sonra bişey yemeden gittim o anda bayılttı beni ama çok kısa sürdü. Tekrar yaptırsam daha sakin olurum. İlkler gerçekten korkutucu oluyor. Sende yarın diyeceksin ki bunun için mi korkmuşum yaaTransfer için mi anestezi aldın peki
Benim doktorum önermedi ama böyle de olan bana oluyır içim içimi yedim bugün sabahtan beri
Erken gebelik testi mi normal test mi oluyor ? Hangisini yapcam benYatmak demeyelimde bol bol oturup uzanmak ayakları uzatmak diyelim
Pazar testi bekliyoruz ozaman
Hayır.yani en azından doktorlar saymıyor :))Transfer günü 1. Gün olarak sayılıyor mu?
Merhaba bende çok rahatsız olurum normalde speculumdan. Ama korkmayın sürdükleri o jeller o kadar belirsiz hale getiriyor ki müdahaleyi ben hiç bişet anlamadım bide bi sıvı gibi bişet dökmüşler oda sanırım hani hem dezenfekte içinmiş emin olmasam da. Ama hiç bişet hissetmedim inanın hiç bişet olmuyor. Benimde çok fazla hassasiyetim var bu konuda o yüzden yazmak istedimKızlar panik atağım geldi geliyor bana biraz destek verin lütfen
İlk tüp bebek denemem
Pazartesi Opuya bile sorunsuz girdim çünkü anestezi alacağımı biliyordum.
Yarın transferim var ve şimdiden soğuk terler atıyorum
Bende speculum fobisi var, smear bile aldıramıyordum kaç kez çataldan kalktığımı bilirim sırf bu korku yüzünden.
Bugün doktoruma anestezi verin dedim ama taraftar değil .
Transfer olanlar moral motivasyon ve tecrübelerinizi bekliyorum speculum ve kateter çok can yakıyor mu?
O esnada refleks ile kalkıp embriyoyu yerleştirememelerinden çok korkuyorum
Erken gebelik testi yapsan daha iyi sonuç alırsınErken gebelik testi mi normal test mi oluyor ? Hangisini yapcam ben
Sayılmıyor canımTransfer günü 1. Gün olarak sayılıyor mu?
O zaman 2. Gündeyim çok değişik duygulardayım .korku panik mutluluk sorumluluk hepsini hissediyorum ama en çok korkuyorumHayır.yani en azından doktorlar saymıyor :))
Belirtiler kaçıncı gün başlıyor acaba bilgin var mıSayılmıyor canım
Estrofeme başladıktan 3 gün sonra lekelenme olursa haber verin diyordu benim dr ilk 3 gün normalCanım ben adetimin 3. Günü başlattılar estfofeme adetim de hala devam ediyor şuan 5. Gündeyim estrofemi kullananalı3 gün olucak. Bi sıkıntı olur mu ki sence
Bazen hiç olmayadabiliyormuşBelirtiler kaçıncı gün başlıyor acaba bilgin var mı
Transferin şimdiden hayırlı olsun darısı başımaHayırlı olsun canım. Bende adetime 14 gün kala gonapeptyl e başladım. Sonra adet oldum adetimin 3. Günü yarıma düştü. Sonra gonalf ve meriofert başladılar. Ben hem pcos hem çikolata kistim vardı. çok yumurtam gelişti 20 yi geçikti. Opudan önce ovitrelle vurundum Sonra dediler ki 5 gün sonra transfer yapcaz diye. Tabi ben ohss oldum yürüyemicek duruma geldim hastanede falan yattım. Bu şekilde transfer yaparsak daha çok şişcen 2 adet erteleyelim transferi dediler öylede oldu.şimdi salı günü transferim olcak
Evet çok yakıyor, herşeye değerBen gonapeptyl çatlatma iğnesi olarak kullanmıştım inanılmaz ağrı veren bi iğneydi benim için ama olumlu sonuç için her şeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?