- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.321
İnşallah olmaz bir sıkıntı neden olsun içini rahat tut güzel olacak her şeyHım çarşamba başladım bakalım bugğnde vardı kanamam. Umarım sıkıntı olmaz 26 ocakta kontrolüm var rahşm kalınlığı için bakalım inşallah sıkıntı olmaz
Zaten daha 3. Gün erken olduğunun farkındayımPanikleme hiç canım kişiden kişiye değişir oda.
Tüp bebekle hamile kalmış olsaydın daha önce az çok bilirdin belirtileri tahmin ederdin. Sakince bekle belirti aramamak en güzeli
inşallah bizimledir bebeklerimizHiç bir belirti yok
Estrofem arttırdı mı tshı acaba. Transfer öncesi baktımı doktor tsha. Nezaman oldu transferiniZ. İnşallah guzel haberler veririz birbirimizeEstrofem ve euytrox kullandım transferden öncede halen kullanıyorum
Hayır cnm ben euytroxu hiç bırakmadım tiroid hastasıyım ben, zaten bakmadı doktorum da transfer öncesinde estrofemi hep kullandım bir sorun olmadı, inş seninde olmaz sorunun sağlıkla gelsin,Estrofem arttırdı mı tshı acaba. Transfer öncesi baktımı doktor tsha. Nezaman oldu transferiniZ. İnşallah guzel haberler veririz birbirimize
Evet abla salı transfer oluyorm inşallah korkuyorum olur inşallahSalıdan sonra gün mü sayıcaz yani
Ben sevmem ama iyi olma taraftarıyım özellikle şu günlerdeAhaha yaa çok fazla sorunum yok kaynanamla benim aslında sadec etek bahane o aklıma geldi
Olucak inşallah. Ben dün çok güzel bi yere gittim. Hepimiz adına bol bol dua ettim. Rabbim yuvamızı şenlendircek kucağımızı doldurcak inşallahEvet abla salı transfer oluyorm inşallah korkuyorum olur inşallah
Çarşamba benim deEvet abla salı transfer oluyorm inşallah korkuyorum olur inşallah
Tebrikler canim. Kacinci günündü seninGünaydın kızlar sonucum çıktı
1336 çıktı
Sağol canım 12. Gün bugünTebrikler canim. Kacinci günündü senin
Allah kabul etsin canım çok sağol rabbim emeklerimizi boşa vermesinOlucak inşallah. Ben dün çok güzel bi yere gittim. Hepimiz adına bol bol dua ettim. Rabbim yuvamızı şenlendircek kucağımızı doldurcak inşallah
Ay hep peşpeşe hayrlısı olsun canım inşallahÇarşamba benim de
Maşallah çok güzel canım sağlıcakla. GelsinGünaydın kızlar sonucum çıktı
1336 çıktı
Korkma canım olur inşaallah. Bende de heyecan tavanEvet abla salı transfer oluyorm inşallah korkuyorum olur inşallah
Degerin cok güzel canim benim maşallah, cok sevindim. Benim 12.gün 1015 di. Sana da mi ikiz geliyor acabaSağol canım 12. Gün bugün
Senin 12. Gün kaçtı canım
Amin canimmAllah kabul etsin canım çok sağol rabbim emeklerimizi boşa vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?