Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

parmağım çıktı dersin gazlı beze sararsin bı iki gün yani ney kolayına geliyor ise onu dersin ister istemez o gün sadece bunlarla.mesgul olursun vaktin kalmaz pek gitmeye oraya.
Olabilir yada ayağımı sararım yok canım imkanı yok yetişemem gidiş geliş yol uzun zaten. Birde ordan dönünce eşim asla yollamaz adam pimpirikli oldu şimdiden maydanoz bile yedirtmiyo

Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin besislerimiz bende proluton iğne kullandım halende kullanıyorum bir yan etkisi olmadı üç gün arayla kullanıyorum

Kızlar 25inde nasipse donmuş transferim var ama transfer öncesi estrofem ve prednol vs tshımı yulseltmiş. 2den 4.33 e yukselmiş. Tsh yuksek olup transferi tutan varmı
Doktorunuz bilir bunu.
Transfere uygun değilse olmazsınız.
Mesela en son benimde 2.65 ti belki yükseldi bilmiyoruz doktorlar transfer öncesi pek istemiyo tsh.

Benim gün içinde hafif ağrılarim devam ediyor birde gaz sancısı var karnım çok sert normal mi acaba
Progestan etkisi diye düşünüyorum şu gaz etkisini, bende de var en başından beri göğüs hassasiyeti dışında başka belirti var diyemem ya şimdilik rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…