- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.301
Cumaya randevu aldım ben inş keseyi görünürEvet çok ağır şeylerden yorucu işlerden kaçınıyorum bende, ama çoğu şeyi de yapıyorum. Aynı zamanda kontrol olacağız demekkiÇarşamba ya da Perşembe düşünüyorum bakalım
Olabilir yada ayağımı sararımparmağım çıktı dersingazlı beze sararsin bı iki gün yani ney kolayına geliyor ise onu dersin ister istemez o gün sadece bunlarla.mesgul olursun vaktin kalmaz pek gitmeye oraya.
Ahaha yaa çok fazla sorunum yok kaynanamla benim aslında sadec etek bahane o aklıma geldiYine bi kayınvalide vakasıkayınvalidesini seven ne çok arkadaş varmış
Merhaba kızlar Ankara'da yaşıyorum . 2019 yılında Hakan Turan hocam ile sürece başladık. 15 Ocak 2019 da transferim yapıldı .ilk gebeliğim sağlıklı gebelik elde ettik .yavrumu 06 Ekim 2019 da kucağıma aldım bana bir hediye idi resmen. Benim doğum günüm olan 05 ekimden bir gün sonra doğdu paşamoğlumuz büyüdü. Bizi bekleyen dondurulmus embiryolarimiz var . Süreci daha fazla uzatmadan gene hakan hocam ile tedaviye başladık.3 ocakta adet oldum .hemen günde 3 defa olmak üzere estrofeme ve elenatele başladık. Kan kontrollerim yapıldı. Rahim kalinligim şuan iyi durumda pazar gününden beri 3 tane estrofem 3 tane progestan elenatel ve oksapar iğne kullanıyorum. Bu günü 12.30 da transferim oldu.İki embiryo transefer edilecek .oglumdada iki transferden biri tutmuştu. Hedef çift gebelik değil ama sağlıklı gebelik elde etmek umarım .oğlumda olduğu gibi ilk transferde sağlıklı gebelik elde ederim . 31 ocakta kan testi verecem.idrar tahlili benim travmam o yüzden idrar tahlili vermeyecem.. transefer sonrası 45 dakika dinlendim.ama nekadar deneyimli olsamda unutmuşum .birde hocam bir önceki transeferimde kullandirmadigi ilaçları yazmış .proluton 3 adet yazmış 3 gün arayla vurulcam. Nasıl bir iğne etkisi nedir bilmiyorum .birde prednol 5 gün kullanıp daha kullanmayacam.diger ilaçlarına da devam edecem.belki çok erken ama kasıklarımda bir ağrı var.umarım hepimiz sağlıklı güzel haberler alırız
Doktorunuz bilir bunu.Kızlar 25inde nasipse donmuş transferim var ama transfer öncesi estrofem ve prednol vs tshımı yulseltmiş. 2den 4.33 e yukselmiş. Tsh yuksek olup transferi tutan varmı
Dotkorunun tedavi yöntemine göre değişir canım.
Kalp atısını duyana kadar diyorlar genelde
[/QUOT
Öncelikle bebisiniz hayırlı olsun mutlulukla alın kucaginizaHayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin besislerimizbende proluton iğne kullandım halende kullanıyorum bir yan etkisi olmadı üç gün arayla kullanıyorum
Hadi inşallah diyelim bence artık görünür. Bende Çarşamba ya da Perşembe günü gitmeyi planlıyorum.Cumaya randevu aldım ben inş keseyi görünür
Teşekkürler aminÖncelikle bebisiniz hayırlı olsun mutlulukla alın kucaginizabizde surecimiz bekleyelim
Siz estrofem kullandınız mı transfer için. Euytrox kullanıyormusunuz tsh içinDoktorunuz bilir bunu.
Transfere uygun değilse olmazsınız.
Mesela en son benimde 2.65 ti belki yükseldi bilmiyoruz doktorlar transfer öncesi pek istemiyo tsh.
Benim gün içinde hafif ağrılarim devam ediyor birde gaz sancısı var karnım çok sertHadi inşallah diyelim bence artık görünür. Bende Çarşamba ya da Perşembe günü gitmeyi planlıyorum.
Sizin nezaman transferDoktorunuz bilir bunu.
Transfere uygun değilse olmazsınız.
Mesela en son benimde 2.65 ti belki yükseldi bilmiyoruz doktorlar transfer öncesi pek istemiyo tsh.
Estrofem ve euytrox kullandım transferden öncede halen kullanıyorumSiz estrofem kullandınız mı transfer için. Euytrox kullanıyormusunuz tsh için
Progestan etkisi diye düşünüyorum şu gaz etkisini, bende de var en başından beriBenim gün içinde hafif ağrılarim devam ediyor birde gaz sancısı var karnım çok sertnormal mi acaba
Estrofem kullanıyorum evet.Siz estrofem kullandınız mı transfer için. Euytrox kullanıyormusunuz tsh için
Pazartesi Allahın izni ileSizin nezaman transfer
Hadi inşallah diyelim bence artık görünür. Bende Çarşamba ya da Perşembe günü gitmeyi planlıyorum.
İnş rahat geçer tek mi çift mi embriyolarProgestan etkisi diye düşünüyorum şu gaz etkisini, bende de var en başından berigöğüs hassasiyeti dışında başka belirti var diyemem ya şimdilik rahat
Aminn inşallah hepimiz rahat geçiririz. Tek embriyo transferi olduİnş rahat geçer tek mi çift mi embriyolar
Salıdan sonra gün mü sayıcaz yaniBenimde transfer günüm belli oldu kızlar 24 ocak allahtan bşey olmazsakaramel Latte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?