- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.341
benim tek embriyo idi canım.Degerin cok güzel canim benim maşallah, cok sevindim. Benim 12.gün 1015 di. Sana da mi ikiz geliyor acabakac embriyo transfer edilmisti
2.kan mi 3. Mübenim tek embriyo idi canım.
hastaneyi aradım . çok iyi değerin dediler. sonra hemşire çift mi tek mi idi dedi tek dedim. pazartesi yine kan verelim dediler. haftaya doktor çağırır dediler.
Yaaa ne maşallah ne güzel bir haberGünaydın kızlar sonucum çıktı
1336 çıktı
canım bugun ilk kanı verdim .2.kan mi 3. Mü
Kuzuuu tebrik ederimm maşşallahhhGünaydın kızlar sonucum çıktı
1336 çıktı
Allahım en kısa zamanda sizlere de nasip etsin kızlarYaaa ne maşallah ne güzel bir haber
Allah sağlıkla devamını göstersin inşallah
Darısı hepimizin başına
çok teşekkür ederim kuzum nasibimizde ne varsa oKuzuuu tebrik ederimm maşşallahhhikiz gibi duruyor sankiii sağlıkla gelsin minnoşş
Kesinlikleeeçok teşekkür ederim kuzum nasibimizde ne varsa o
tek de çift te hepsine razıyım
ama hayalimde hep ikiz vardı çocuk yaştan beri kısmet
Tebrikler maşallah canim benimKızlarrr 2. Kan tahlilim 597 çıktııilki 215 di
Saol canımmTebrikler maşallah canim benim
aynen öyle canımKesinlikleeebakalımm sağlıklı olsun da tek çift kız erkek farketmiyor
Neyse abla sayılı gün öyle böyle geçireceğiz inşallahKorkma canım olur inşaallah. Bende de heyecan tavan
Çekelim canımAmin canimm
Bol bol Ya Rahim esmasini okuyalim ins
Ah canımmmGünaydın kızlar sonucum çıktı
1336 çıktı
Anlamadim canimÇekelim canımfitilini geri gelmesi normal miydi
Ayyy hayırlı olsun kuzummm sağlıka kucağına al insallahhbenim tek embriyo idi canım.
hastaneyi aradım . çok iyi değerin dediler. sonra hemşire çift mi tek mi idi dedi tek dedim. pazartesi yine kan verelim dediler. haftaya doktor çağırır dediler.
Muhteşem çıkmış niye hiç demiyorsun hihh idrar testlerini paylasmadin anlamında yaniGünaydın kızlar sonucum çıktı
1336 çıktı
Kanda baktirmaya gerek var mı artık sizce kızlar3. Gün embriyosu 11 günüm şimdi idrar testi yaptım tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?