- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.361
Hadi sana evlat olsunlarGunaydin kizlar , simdi doktordan ciktim 5-6 yumurta goruyorum insallah gelisir bunlar cok guzel gorunuyor dedi bir heyecan yaptim hadi insallah
sağol canımAh canımmmtebrikler
Bu yolda negatif almakta pozitif almakta aglamakta sevinmekte var Rabbim inşallah sevindigin günlerinde nasip etsin tez vakitte3. Gün embriyosu 11 günüm şimdi idrar testi yaptım tek çizgi
kız ben test attım ya burayaMuhteşem çıkmış niye hiç demiyorsun hihh idrar testlerini paylasmadin anlamında yanimerakta bıraktın bizi ilk kan testimi canim hadi hayırlı uğurlu olsun kucağına nasip etsin rabbim tek yumurta ikizi gelmesin kizzzz
Hani bitane silik atmisttin çok silikti ama o sanki ben mi gormedimkineeeekız ben test attım ya burayaidrar testi yani
teşekkürv ederim bu arada
ahhh çok teeşkkür ederim canım.Ayyy hayırlı olsun kuzummm sağlıka kucağına al insallahh
Bence ikiz
Sadece idrar yaptım. Kan baktirmadim henüz. Ama idrar testinde tek çizgiyi gördüğüm andan itibaren ağlıyorum. Bir daha aynı şeyleri nasıl göze alacağım dondurulmuş embriyo da yokBu yolda negatif almakta pozitif almakta aglamakta sevinmekte var Rabbim inşallah sevindigin günlerinde nasip etsin tez vakitte
ben testim pek koyulaşmadı diye yakınıyordum evt .Hani bitane silik atmisttin çok silikti ama o sanki ben mi gormedimkineeeeçok sevindim canm darısı bekleyenlere
Amin Kuzummmahhh çok teeşkkür ederim canım.
darısı en kısa zamanda senin başına
artık onu muayenede göreceğiz
Yazmıştım ama sona kaldı dur araya ekliyim hakkınsağol canım
beni artık listeye yazabilirsin
araya sıkıştır benide
Seni çok anlıyorumSadece idrar yaptım. Kan baktirmadim henüz. Ama idrar testinde tek çizgiyi gördüğüm andan itibaren ağlıyorum. Bir daha aynı şeyleri nasıl göze alacağım dondurulmuş embriyo da yok
Amin aminn idrara tam güvenmemek gerekiyor kanda görülmedikce takılıyorum canm kızmadin dimiben testim pek koyulaşmadı diye yakınıyordum evt .
Allah dileyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Kan vermeme gerek var mı artık sence . Amin Allah razı olsun. Bekleyen hiç kimseye negatifi göstermesinSeni çok anlıyorumama bitti dediginde hep yeniden başladık umut böyle birşey rabbim seni uğraşmadan kolayca nasiplendirsin inşallah
Yine de var canm emin ol idrar testi kiminde bozuk filanda çıkabiliyor amin canimKan vermeme gerek var mı artık sence . Amin Allah razı olsun. Bekleyen hiç kimseye negatifi göstermesin
yok kız ben yazdırmamıştım özellikle ne zaman yazdınYazmıştım ama sona kaldı dur araya ekliyim hakkın
yok kız niye kızayımAmin aminn idrara tam güvenmemek gerekiyor kanda görülmedikce takılıyorum canm kızmadin dimi
Sen yaz demeden önce yazmıştım kan sonucu pozitif gelinceyok kız ben yazdırmamıştım özellikle ne zaman yazdıntotemim vardı
9 ocak transferdi bu arada düzeltelim kuzum
Geçen gün benm de o aklıma geldi biliyomusun komşularin hep hamile sanada vacip oldu gibiBenim de listede altım üstüm hepBanada bulaşır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?