- 14 Mayıs 2022
- 88
- 156
- 23
- 30
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.401
Günde kaç defa 1 defa mi bende vajinal alıyorum günde 3 defa progestan estrofem 2 vajinal 3 ağızdanVajinal canım tüm tedavilerimde öyle aldım ben
Geçmiş olsun canımBenm dişim sizliyor şu sıra. Talihsizlik olmuş inşallah geçer çıkar baya olmuş kan testine canm
Tebrik ederim kat kat artsın inşallahGünaydın kızlar sonucum çıktı
1336 çıktı
Yok daha yapmayacağım bitane aldım bugün kotami doldurdum artıkMaşallah
Daha yapma kız yeter ne bekliyorsun cocuklar okula gidecek
Eklerim tabiii
Bende var birii kolunun biyeriini çarpacak diye tereddüt ediyorum acıyorKızlar kollarımı değdirmemeye dikkat edecek kadar göğüs ağrım var ve aşırı şiştiler. Pozitif olan arkadaşlar varmı sizde de böyle bir durum?
Çok iyi kuzum hadi İnslalah sağlıcakla alırız kucağımıza inşallah sana kaç tane koyulmuştu transfer edildi 2 tane mi1336 çıktı canım
Dişim gecelerdir uyutmuyo beni canım en azından yoksa bir ilaç içebilirim mahvetti beniBeklesen 2 gün daha öyle yapsan canım belki yanılır filan
Benim pozitif ama göğüs ucum hafif aciyor sadeceKızlar kollarımı değdirmemeye dikkat edecek kadar göğüs ağrım var ve aşırı şiştiler. Pozitif olan arkadaşlar varmı sizde de böyle bir durum?
14.gun herşey çok net kesin olsun diye demiştir beklediysen helal olsunDoktorum salı günü yani 14. Gün gel dedi şaşırmıştım bende anlam veremedim.
Ben ne severim ne sevmem. Ama iyiyim. O bana iyi davranır bende iyi davranırım üstüme düşeni yaparım. Seviyeli bir ilişkimiz varBen sevmem ama iyi olma taraftarıyım özellikle şu günlerde
Canım bence yapma çok erken 8 9 gün yap derim yapjcaksan az daha sabret net çıkmaz çünküGünaydın kızlar 16 ocakta transfer oldum ya ben şimdi 5. gün oluyor erken gebelik testi alsam yapsam mı yarın mı yapsamkuduruyorum kendi kendime
Yasak değil mi ilaç ben içemiyorumDişim gecelerdir uyutmuyo beni canım en azından yoksa bir ilaç içebilirim mahvetti beni
Azcik daha bekle 7.gun yap az kalmış zatenGünaydın kızlar 16 ocakta transfer oldum ya ben şimdi 5. gün oluyor erken gebelik testi alsam yapsam mı yarın mı yapsamkuduruyorum kendi kendime
Tebrik ederim sabah ne sabah ne güzel haberler böyleKızlarrr 2. Kan tahlilim 597 çıktııilki 215 di
8.gün kaset test yaptım canım negatifti ama pek takılmadım erkendir diyorum inşallah kendimi avutmuyorumdur14.gun herşey çok net kesin olsun diye demiştir beklediysen helal olsun
Günde üç kere Vajinal yoldan fitili alıyorumGünde kaç defa 1 defa mi bende vajinal alıyorum günde 3 defa progestan estrofem 2 vajinal 3 ağızdan
Yasak işte kan verip sonucumu alayım negatifse ilaç içeyim diyorum canım.Yasak değil mi ilaç ben içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?