- 12 Mart 2019
- 16.636
- 36.014
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.421
Olmuşlardır beklerimYok daha yapmayacağım bitane aldım bugün kotami doldurdum artıkyok canım mezun oldular
Herkesin bünyesi dehil kan ver en iyisi ilaçlardan da oluyor bunlar belli olmuyor belirtiler8.gün kaset test yaptım canım negatifti ama pek takılmadım erkendir diyorum inşallah kendimi avutmuyorumdur
Allah korusun eğer bugün negatif çıkarsa doktorun zaten kabul etmeyecek ilaçlara devam et diyecek beşinci gün çıkan sonucu kimse kabul etmezDişim gecelerdir uyutmuyo beni canım en azından yoksa bir ilaç içebilirim mahvetti beni
Yok ya sanmıyorumOlmuşlardır beklerim
Bugün 11.gün canım doktorum 14.gün çağırdı kan testine. Yinede kabul etmez miAllah korusun eğer bugün negatif çıkarsa doktorun zaten kabul etmeyecek ilaçlara devam et diyecek beşinci gün çıkan sonucu kimse kabul etmezparol içsen o yasak değil diye biliyordum
He sen yapmışsın sekizinci gün pardon.8.gün kaset test yaptım canım negatifti ama pek takılmadım erkendir diyorum inşallah kendimi avutmuyorumdur
Kabul eder artık üç gün içinde devam et demez herhalde normalde zaten onuncu gün bizlere kan verdiriyorlarBugün 11.gün canım doktorum 14.gün çağırdı kan testine. Yinede kabul etmez mi
Bı kaç tanesi farklı sadece senin canımGünde üç kere Vajinal yoldan fitili alıyorum
Günde üç kere estrofem
1 tane aspirin alıyorum
1 probiyotik
1 prednol
Haftada iki proluton iğne
Transfer günü kan sulandırıcı iğne ve serum başlanacak
Benimde öyle ama idrarda negatifi gördümKızlar kollarımı değdirmemeye dikkat edecek kadar göğüs ağrım var ve aşırı şiştiler. Pozitif olan arkadaşlar varmı sizde de böyle bir durum?
İmam anladım canım hayırlısı inşallahYasak işte kan verip sonucumu alayım negatifse ilaç içeyim diyorum canım.
Çift embriyo bir de 5. gün blastokist bekleyeyim bariBeklesen 2 gün daha öyle yapsan canım belki yanılır filan
Ayy bide bugün cumartesiKabul eder artık üç gün içinde devam et demez herhalde normalde zaten onuncu gün bizlere kan verdiriyorlar
Sonucu zaten biliyorsun en güzel olanı oYok ya sanmıyorumpazartesiye bekliyorlar mezun olmak için uff kan verme heyecanı var bide.
İdrarı çok damlatmissin sanki bı çizgi varmı yok tam anlaşılmıyor canm
Ayy bide bugün cumartesiKan testi yapsam da pazartesiye kadar ulaşamam ki doktoruma. Kafama görede davranamam.
Allah sendeki sabirdan hepimize versinCanım bence yapma çok erken 8 9 gün yap derim yapjcaksan az daha sabret net çıkmaz çünkü
Yok canım o bekleme o sonuç görme yinede kalpten götürür adamıSonucu zaten biliyorsun en güzel olanı o
Aynen öyle canım yapıcak hiç bişey yok malesef.O var bide evet
Pazartesiye kadar dişini sıkacaksın o zaman canım
Doktor tercihi canım aspirin dediğim senin ekopirinin coraspin olanıBı kaç tanesi farklı sadece senin canım
Ben günde 3 defa vajinal kullanıyorum progestan
Günde 5 defa estrofem 2 adet vajinal oda
Günde 1 defa proluton iğne
Günde 1 defa oksapar göbekten ikiside
Günde 1 defa ekopirin kan sulandırıcı
Günde 1 defa imom OMEGA
Günde 1levantron Alıyorum ve su an baya kullanıyorum.Aspirin vermedi bana probiyotik de vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?