- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.441
Amin kuzum inşallahAllah sendeki sabirdan hepimize versin
Teki çizgi değil test bozukveya idrarı çok damlatmissin canmKuzum iki çizgide c noktasında ve biri çok çok silik. Yani ikisi c noktasında nasıl olur. Bozuk mu acaba test
Doktor tercihi canım aspirin dediğim senin ekopirinin coraspin olanı
Sonu güzel olsun beklerim ben de Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklaAmin kuzum inşallahO kadar çok bile dayandim bence
Ay inşallah canım hepimize nasip etsinSonu güzel olsun beklerim ben de Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
Teşekkür ederim canım aminÇok iyi kuzum hadi İnslalah sağlıcakla alırız kucağımıza inşallah sana kaç tane koyulmuştu transfer edildi 2 tane mi
Teşekkür ederim canım darısı senin başınaTebrik ederim kat kat artsın inşallah
Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbimTeşekkür ederim canım amin
Yok hayır tek koyulmuştu
Teşekkür ederimmmTebrik ederim sabah ne sabah ne güzel haberler böyle
MaşallahKızlarrr 2. Kan tahlilim 597 çıktııilki 215 di
Düşük tabi canım muhtemelen kimyasal gebelikBir arkadaşkm geçen hafta cuma transfer oldu, dün yani transfer oldugu gün kan vermiş 16 çikmiş. Ona bi şey demedim o seviniyor ama bana düşük geldi.siz ne dersiniz
Canım sen ilk testi kaçıncı gün yapmıştın yaMaşallahsağlıkla buyusün
İlk buraya attığım 5.gun biterken diCanım sen ilk testi kaçıncı gün yapmıştın ya
7. gün kan vermiş canımDüşük tabi canım muhtemelen kimyasal gebelik10. Gün bu değer yetersiz
7.gun benm 22 çıkmisti.kimyasal.oldu. ama belli olmaz belki embriyo kendini toparladlr istisna da olsa olabiliyor bekleyecek artık canimBir arkadaşkm geçen hafta cuma transfer oldu, dün yani transfer oldugu gün kan vermiş 16 çikmiş. Ona bi şey demedim o seviniyor ama bana düşük geldi.siz ne dersiniz
He 7. Gün ise düşük değil bence herkesin aynı artmaz beta sı7. gün kan vermiş canım
Bugün 5.gün benim peki trasfer gününü saymismiydinİlk buraya attığım 5.gun biterken di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?