- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.461
Saymadım cnm tam gün sayılmıyor öyle zaten öğlen yapılmıştı transfer sen bilirsin için nasıl rahat ediyorsa öyle yap cnm bizede at yaparsanBugün 5.gün benim peki trasfer gününü saymismiydin
Bende akşama yapayım ozman
Cok çok erken canım bencede erken sevinmiş galiba biraz ilaçlardan da yüksek çıkmış olabilir değer zaten hemen belli olmazBir arkadaşkm geçen hafta cuma transfer oldu, dün yani transfer oldugu gün kan vermiş 16 çikmiş. Ona bi şey demedim o seviniyor ama bana düşük geldi.siz ne dersiniz
Transfer günü sayılmıyor akşama yapma yarın ilk idrarla yap canım daha erken günler olduğu için ilk idrar önemliBugün 5.gün benim peki trasfer gününü saymismiydin
Bende akşama yapayım ozman
7.gün kuzum 10 degilDüşük tabi canım muhtemelen kimyasal gebelik10. Gün bu değer yetersiz
Allah bağışlasın kaçıncı gününüzde ogrendiniz pozitif sonucunuzu.Şimdi gitsen kese kesin bellidir cnm kese için 1000 olması yeterliymiş
Transfer günü sayilmiyorsa yapmam o zaman canım üzülmeye gerek yokTransfer günü sayılmıyor akşama yapma yarın ilk idrarla yap canım daha erken günler olduğu için ilk idrar önemli
9.günde kan testi verdim cnmAllah bağışlasın kaçıncı gününüzde ogrendiniz pozitif sonucunuzu.
Anladım canım beklicem o zmanSaymadım cnm tam gün sayılmıyor öyle zaten öğlen yapılmıştı transfer sen bilirsin için nasıl rahat ediyorsa öyle yap cnm bizede at yaparsan
Bekle bekle 4.gununmus daha bugün yapma herkeste aynı sonuç cikmazAnladım canım beklicem o zman
Evet canım normal ben aylardır kullamiyorum ve geri geliyor tabiki tuvalete falan girdiğimde birde biraz daha ileriye ittirmen daha iyi olur çok fazla gelmiyor geri o zamanKızlar fitil kullanıyoruz ya biraz geliyor normal miydi bu durum
Sonuç ciktimi9.günde kan testi verdim cnm
Çıkıyor canm mecbur dışarı da akıyor hepsi içeride kalmıyorKızlar fitil kullanıyoruz ya biraz geliyor normal miydi bu durum
Bencede yani biraz daha beklemekten zarar gelmezTransfer günü sayilmiyorsa yapmam o zaman canım üzülmeye gerek yok
Evet canım bi kaç saat sonra kalıntı olarak birazı cıkıyorKızlar fitil kullanıyoruz ya biraz geliyor normal miydi bu durum
AynenÇıkıyor canm mecbur dışarı da akıyor hepsi içeride kalmıyor
Selam kuzum uzun zaman oldu konusamadik , valla 2. Yi oldum kuzum tutmadi , ee Allahin hakki 3 turLeyLA84db leyloş nasılsın? Tüp oldun sanırsam gördüm şimdi tutmadı sanırsam selam vereyim dedim de .
Tek yumurta bölünürse tek yumurta ikizi olur. Çift embriyo da çift yumurta ikizi cnm ikisi de ikiz sadece fiziksel özellikler değişik oluyorBuDunyaninMukafatiOlmali
canım şey sorcam sana
tek embriyo transferi yapılmışsa ve ikiz olursa bu tek yumurta ikizi oluyor muş doğru mu
yani çift yumurta ikizi olmaz mış
bu konuda bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?