- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.481
Yani benimki ikiz se tek yumurta ikizi olur yani öylemiTek yumurta bölünürse tek yumurta ikizi olur. Çift embriyo da çift yumurta ikizi cnm ikisi de ikiz sadece fiziksel özellikler değişik oluyor
kaçıncı gününüz bugünArkadaşlar merhaba, bugün ikinci kanımı verdim.İlki 700 dü 2 gün sonra olanı 1900 çıktıiçimde kelebekler uçuşuyo sanki Bekleyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim
14.günümkaçıncı gününüz bugün
Tek yumurta ikizi oluyor canım..BuDunyaninMukafatiOlmali
canım şey sorcam sana
tek embriyo transferi yapılmışsa ve ikiz olursa bu tek yumurta ikizi oluyor muş doğru mu
yani çift yumurta ikizi olmaz mış
bu konuda bilgisi olan var mı
Smilesss 5.gün yaptı sen etkilenmem diyosan yap canımÇift embriyo bir de 5. gün blastokist bekleyeyim bari
Evet cnm öyle oluuuurYani benimki ikiz se tek yumurta ikizi olur yani öylemi
bunu netten yeni öğrendim.
Smilesss 5.gün yaptı sen etkilenmem diyosan yap canım
Hep bu smiless yokmu yerimizde durdurmuyo bizi
Bende öyle biliyorum canim.BuDunyaninMukafatiOlmali
canım şey sorcam sana
tek embriyo transferi yapılmışsa ve ikiz olursa bu tek yumurta ikizi oluyor muş doğru mu
yani çift yumurta ikizi olmaz mış
bu konuda bilgisi olan var mı
Çok sınırda bir rakan normalde 5 üstü pozitif. Eğer çatlatma iğnesi falan olmadıysanız yeni salgılanmaya başlamış gibi hcg 2 gün sonra telrar yaptırınca netlik kazanır. İnşallah artarSelamlar,benım 5.gün emb bugün 9.gün kan verdim 6 cıktı(( negatif dimi? Halbuki iki gün önce kahverengı yerleşme kanaması falan da olmustu ama tutmadı demekki ((
Aymelek bende hipotiroidi Dr um bunun engel olmadığını zaten ilacını kullandığımı söyledi 1 kusur değerdeydi transfer öncesi 2 gün önce bakıldı hemogram tsh E2 hepsi bakılıyor ona göre transfer gerçekleşiyor bende 50 mg hafta içi hafta sonu 75 lik eutroks kullanıyorum senin kaçtı transfer öncesi tsh canım?Hayır cnm ben euytroxu hiç bırakmadım tiroid hastasıyım ben, zaten bakmadı doktorum da transfer öncesinde estrofemi hep kullandım bir sorun olmadı, inş seninde olmaz sorunun sağlıkla gelsin,4ocakti benim transfer şuan gebeyim haftaya keseyide göreceğiz ins
ohaa gerçekten miBende öyle biliyorum canim.
Bazen tek yumurta kendi icinde bölünüyor. Hatta bi kiz vardi Kocaelide. Tüp bebek tedavisinde 3tane konuyor bi tanesi ikiye bölünüyor oldu dört. Bir de o ay kendi de hamile kaliyor etti
5.gün embriyosuna göre degerın yüksek cıkması gerekmezmı? Çatlatma iğnesi olmadım donmus embriyo idi.pazartesı tekrar yaptırırım testı ama umudum kalmadı cok üzgünümÇok sınırda bir rakan normalde 5 üstü pozitif. Eğer çatlatma iğnesi falan olmadıysanız yeni salgılanmaya başlamış gibi hcg 2 gün sonra telrar yaptırınca netlik kazanır. İnşallah artar
Selam kuzum uzun zaman oldu konusamadik , valla 2. Yi oldum kuzum tutmadi , ee Allahin hakki 3 tursen nasilsin canim ne yaptin?
Tek koydurduysan evetYani benimki ikiz se tek yumurta ikizi olur yani öylemi
bunu netten yeni öğrendim.
Yani bu konuda bir bilgim yok ama belki geç tutunmuştur5.gün embriyosuna göre degerın yüksek cıkması gerekmezmı? Çatlatma iğnesi olmadım donmus embriyo idi.pazartesı tekrar yaptırırım testı ama umudum kalmadı cok üzgünüm
Yarabbim surekli biseyler cikariyolar basimiza. Insallah hemen hallolur kuzum . Kac yumurtan var ? Kacinci gun?Ayy hangi ara oldun maşallah olsun nasip belki 3. De olur bizler istediğimiz için vazgeçmeyenlerdeniz . Bendeniz transfer olacaktım bu ay kaldı , transfer sırasında rahimde şekil bozukluğu var dendi şaşkınım sadce. Perşembe günü histereskobi olacağım nasipse sonra transfer duruma göre
Merhabalar. Benimde 5. Gün embriyosu. Dilerim hakkımızda hayırlısı olur. Günler geçmek bilmiyorBenimde 17 ocak 5. Gün emriyosu transferi aynı gün test günümüz inşalllah hayırlı sonuçlar alırız
Yarabbim surekli biseyler cikariyolar basimiza. Insallah hemen hallolur kuzum . Kac yumurtan var ? Kacinci gun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?