- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.501
MerhabalarBu arada iki gün önce yerleşme kanaması oldu,ara ara azda olsa geliyor yine kahverengi.tutunamadıgı ıcınmı oldu o akıntı acaba
Yuksek cikmasi gerekirdi evet ama bence test gununzu bekleyin gun dogmadan neler dogar. Gec tutunma da olabilir.5.gün embriyosuna göre degerın yüksek cıkması gerekmezmı? Çatlatma iğnesi olmadım donmus embriyo idi.pazartesı tekrar yaptırırım testı ama umudum kalmadı cok üzgünüm
Hadi bize neler yedin neler içtim neler yaptın yazsanakaçıncı gününüz bugün
Ah be kuzucum ya. Benim az oluyor hep 1-2 oyuzden hic 5. Gunu goremedim . Hep 3 . Gun . Ama bu sefer biraz umutluyum insallah.daha ilk gun ilaclara basladim gecen ay cok baktim kendime belki de onun meyveleri 5-6 tane yumurtam var gibi insallah ise yararlar. Bozma moralini bence beklemekle en guzelini yapiyosun. Bendede miyom vardi almayalim istersen ama tutmayabilir de dedi. Cok dusundum bende agla agla . 5 ay kayip demek zaman olarak mecburaldirdim. Ha aldirinca da olmadi ama olsun oyuzden olmadi diye kendime dert ederdim. Her serde vardir bir hayir Allah insallah gulecek bizlerin yuzune de dedifin gibi vazgecmeden , isyan etmeden istiyoruz evlatlarimi , saglikli sihhatli en hayirli zamanda3 tane canım 3.gun transfer olacaktım doktorlar 5.gune de gider dediler orada gerçekleşen durum saçma sapan şeylerdi en son hepsini o gün dondurdular. Başıma gelen şeye bak histereskobiyi inşallah atlatirim hayırlısıyla. Doktorlar transferi yapacakti yine 5.gun olaraktan ama riske giremediler bunu rahim atabilir dediler. Ben ağla ağla o gün ayy bir dahakaybetmek istemem o zaman kalsın dedim Ogün iğrenç bir gündü.
Bunda da vardır hayır diyorum.
Senin kaç oldu ? Kaçıncı gündü?
kaçıncı gününüz bugün
5ab idiMerhabalar
Sizin Embriyo kalitesi neydi acaba
Doktor aradı ilaçları bırakın dediYuksek cikmasi gerekirdi evet ama bence test gununzu bekleyin gun dogmadan neler dogar. Gec tutunma da olabilir.
Ah be kuzucum ya. Benim az oluyor hep 1-2 oyuzden hic 5. Gunu goremedim . Hep 3 . Gun . Ama bu sefer biraz umutluyum insallah.daha ilk gun ilaclara basladim gecen ay cok baktim kendime belki de onun meyveleri 5-6 tane yumurtam var gibi insallah ise yararlar. Bozma moralini bence beklemekle en guzelini yapiyosun. Bendede miyom vardi almayalim istersen ama tutmayabilir de dedi. Cok dusundum bende agla agla . 5 ay kayip demek zaman olarak mecburaldirdim. Ha aldirinca da olmadi ama olsun oyuzden olmadi diye kendime dert ederdim. Her serde vardir bir hayir Allah insallah gulecek bizlerin yuzune de dedifin gibi vazgecmeden , isyan etmeden istiyoruz evlatlarimi , saglikli sihhatli en hayirli zamanda
Yaaa kaliteside yüksekmiş5ab idi
Doktor aradı ilaçları bırakın dedi
Herşey Allahtan benim de yok dondurulmuş bak bana 9. Kez negatif aldım 1 hafta olacak insan herşeye alışıyor yaşın gençse dene pes etme ben 40 oldumSadece idrar yaptım. Kan baktirmadim henüz. Ama idrar testinde tek çizgiyi gördüğüm andan itibaren ağlıyorum. Bir daha aynı şeyleri nasıl göze alacağım dondurulmuş embriyo da yok
Canım ben senden çok umutluyum erken testini yap ve bizimle paylaş resmiTranseferimin 8. Gününden selamlar
•bugün hafif bel ağrısı adet olacakmışım gibi hafif kramplar
•kokuya duyarlılık
• aşırı göğüs hassasiyeti
İleri itmeye çalışıyorum ama canım bilmiyorm oluyor mu artıkEvet canım normal ben aylardır kullamiyorum ve geri geliyor tabiki tuvalete falan girdiğimde birde biraz daha ileriye ittirmen daha iyi olur çok fazla gelmiyor geri o zaman
Git kana artık canısı bugun güzel değer çıkacak baksana nasılda güzel 2. Çizgi el sallıyor bize burdayım heyyyy kızlar diyoAy benide eklemissin heycanlandim bı an görünce benm testim bugün böyle çıktı. Kan sonucumda iyi çıkar inşallah
Eki Görüntüle 3195035
Yok olmadı hersey cok iyiydi,ağrım sızımda yoktu ters bişry de olmadı.kısmette yokmusYaaa kaliteside yüksekmiş
İnşalah bir sonraki denemeniz başarılı olur hayırlısıyla
Şüphelendiğiniz bir durum oldu mu peki olumsuz olması anlamında
Yok cnm test günüm salı ama pazartesi vericem kısmetse iğneye gittiğim günGit kana artık canısı bugun güzel değer çıkacak baksana nasılda güzel 2. Çizgi el sallıyor bize burdayım heyyyy kızlar diyo
İnşallah cnm sagolasin seninde sağlıkla tutunsun bende başlarda çok yatamadım açıkçası şimdi öyle dikkat ediyorum artık adet ağrım oluyor zaman zaman otur diyorum kendime işi gücü boşverYa muhabbetlere asla yestişemiyorum nekadarda hizlisinizgünlerdir okuyorum okuyorum bitsin yazicam diyorum yenileri ekleniyor pozitif haberleri var çok güzell hepsini temessumle okudum çok sevindim transfer olucak arkadaşlara şimdiden kolaylıklar diliyorum su gibi sorunsuz bir gün olur size inşallah
Ve beni sorucak olursanız, asla yatamadim surekli bir haraket halindeydim, umarim bu olumsuz bir etki yaratmaz. Kurumdanda yatmana gerek yok dediler kan akisi icin hareket istiyoruz dediler onlara inandimbugun transferi gününü saymazsak 3.gün , aklim fikrim testlerde eczanelerinden önunden gecerken kendimi zor turuyorum
Ahahhaha evettt çok hızlıyizYa muhabbetlere asla yestişemiyorum nekadarda hizlisinizgünlerdir okuyorum okuyorum bitsin yazicam diyorum yenileri ekleniyor pozitif haberleri var çok güzell hepsini temessumle okudum çok sevindim transfer olucak arkadaşlara şimdiden kolaylıklar diliyorum su gibi sorunsuz bir gün olur size inşallah
Ve beni sorucak olursanız, asla yatamadim surekli bir haraket halindeydim, umarim bu olumsuz bir etki yaratmaz. Kurumdanda yatmana gerek yok dediler kan akisi icin hareket istiyoruz dediler onlara inandimbugun transferi gününü saymazsak 3.gün , aklim fikrim testlerde eczanelerinden önunden gecerken kendimi zor turuyorum
Karamell ptobiyotik olarak ne kullaniyorsun caniiikommmmGünde üç kere Vajinal yoldan fitili alıyorum
Günde üç kere estrofem
1 tane aspirin alıyorum
1 probiyotik
1 prednol
Haftada iki proluton iğne
Transfer günü kan sulandırıcı iğne ve serum başlanacak
Hafi hayırlısı bu vajinal progesteron fitil bende acayip tahriş yaptı halada var sizlerde nasıl durum bide transferde sonda taktı Dr um taktırmaz olaydım nasıl yanma nasıl ağrı hala geçmedi sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum bende istemedim serum ana takalım dedi Dr sanki ile yaradı da boşuna hastane ye serıma para gitti 2.200 tek o Bike 8 saatte biten serum beyaz intralipit sanırım 7 fln oldu o benim işe yaradığı görülmedi sende yarar inş çcanım..Günde üç kere Vajinal yoldan fitili alıyorum
Günde üç kere estrofem
1 tane aspirin alıyorum
1 probiyotik
1 prednol
Haftada iki proluton iğne
Transfer günü kan sulandırıcı iğne ve serum başlanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?