Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

5.gün embriyosuna göre degerın yüksek cıkması gerekmezmı? Çatlatma iğnesi olmadım donmus embriyo idi.pazartesı tekrar yaptırırım testı ama umudum kalmadı cok üzgünüm
Yuksek cikmasi gerekirdi evet ama bence test gununzu bekleyin gun dogmadan neler dogar. Gec tutunma da olabilir.

Ah be kuzucum ya. Benim az oluyor hep 1-2 oyuzden hic 5. Gunu goremedim . Hep 3 . Gun . Ama bu sefer biraz umutluyum insallah.daha ilk gun ilaclara basladim gecen ay cok baktim kendime belki de onun meyveleri 5-6 tane yumurtam var gibi insallah ise yararlar. Bozma moralini bence beklemekle en guzelini yapiyosun. Bendede miyom vardi almayalim istersen ama tutmayabilir de dedi. Cok dusundum bende agla agla . 5 ay kayip demek zaman olarak mecburaldirdim. Ha aldirinca da olmadi ama olsun oyuzden olmadi diye kendime dert ederdim. Her serde vardir bir hayir Allah insallah gulecek bizlerin yuzune de dedifin gibi vazgecmeden , isyan etmeden istiyoruz evlatlarimi , saglikli sihhatli en hayirli zamanda

Amin Cook şükür Rabb'im bizlere maddi manevi güç kuvvet versin elbelt birgün mutlu son olacak bizler içinde

Sadece idrar yaptım. Kan baktirmadim henüz. Ama idrar testinde tek çizgiyi gördüğüm andan itibaren ağlıyorum. Bir daha aynı şeyleri nasıl göze alacağım dondurulmuş embriyo da yok
Herşey Allahtan benim de yok dondurulmuş bak bana 9. Kez negatif aldım 1 hafta olacak insan herşeye alışıyor yaşın gençse dene pes etme ben 40 oldum

Ya muhabbetlere asla yestişemiyorum nekadarda hizlisiniz günlerdir okuyorum okuyorum bitsin yazicam diyorum yenileri ekleniyor pozitif haberleri var çok güzell hepsini temessumle okudum çok sevindim transfer olucak arkadaşlara şimdiden kolaylıklar diliyorum su gibi sorunsuz bir gün olur size inşallah
Ve beni sorucak olursanız, asla yatamadim surekli bir haraket halindeydim, umarim bu olumsuz bir etki yaratmaz. Kurumdanda yatmana gerek yok dediler kan akisi icin hareket istiyoruz dediler onlara inandim bugun transferi gününü saymazsak 3.gün , aklim fikrim testlerde eczanelerinden önunden gecerken kendimi zor turuyorum

Yaaa kaliteside yüksekmiş
İnşalah bir sonraki denemeniz başarılı olur hayırlısıyla
Şüphelendiğiniz bir durum oldu mu peki olumsuz olması anlamında
Yok olmadı hersey cok iyiydi,ağrım sızımda yoktu ters bişry de olmadı.kısmette yokmus ama o kafar yoruldumki. 6.denemem de negatif.

İnşallah cnm sagolasin seninde sağlıkla tutunsun bende başlarda çok yatamadım açıkçası şimdi öyle dikkat ediyorum artık adet ağrım oluyor zaman zaman otur diyorum kendime işi gücü boşver çok erken dur şimdi alma elin rahat durmaz kaçıncı günün

Ahahhaha evettt çok hızlıyiz
İnşallah sende sağlıkla pozitif haberi alırsın canım

Günde üç kere Vajinal yoldan fitili alıyorum
Günde üç kere estrofem
1 tane aspirin alıyorum
1 probiyotik
1 prednol
Haftada iki proluton iğne
Transfer günü kan sulandırıcı iğne ve serum başlanacak
Hafi hayırlısı bu vajinal progesteron fitil bende acayip tahriş yaptı halada var sizlerde nasıl durum bide transferde sonda taktı Dr um taktırmaz olaydım nasıl yanma nasıl ağrı hala geçmedi sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum bende istemedim serum ana takalım dedi Dr sanki ile yaradı da boşuna hastane ye serıma para gitti 2.200 tek o Bike 8 saatte biten serum beyaz intralipit sanırım 7 fln oldu o benim işe yaradığı görülmedi sende yarar inş çcanım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…