Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yok olmadı hersey cok iyiydi,ağrım sızımda yoktu ters bişry de olmadı.kısmette yokmus ama o kafar yoruldumki. 6.denemem de negatif.
Hiç pozitif gördün mü denemelerinde canim farklı şeyler denedin uyguladinizmi
Üzülme diyemem zor üzülmemek elde değil biliyorum yüreğine ferahlık versin Rabbim inşallah bundan sorasi daha kolay olur tutunmaya çalışmış ama nasip olmamış canim

Hadi bize neler yedin neler içtim neler yaptın yazsana
Nelere dikkat ettin
Canım beni transferden sonra 4 saat yatırdılar
Transfer sornasi 10 dk idrarını tuttum sonra dayanamyinca ördek getirdiler
Zaten 6 da hastaneden çıktım o gün ve diğer gün ful yattım .sadece WC ilaçlar ve yemek yemek için kalktım .10 15 dk dolandım ev içinde o kadar .
Bana kalırsa bu işin sırrı stressiz olmak .ben yeri geldi trasnfer olduğumu unuttum . Dedim kendi kendime o kadar ilaç kullanıyorum tutunsun diye embriyo kalitesi iyi doktor güzel yere gitti dedi Allah ta nasip ederse neden olmasın ki dedim .hep pozitif düşündüm yani .sürekli film izledim falan oyalanmak düşünmemek için .
Namazı otururak kıldım
İlaçları hep aynı saatte aldım alarm kurdum
Hergun Meryem süresini dinledim
Birde ilk 3 gün aklıma geldikçe bebeğimle konuştum meditasyon yaptım
Hergun karışık aldığım kavrulmamis kuruyemişleri mi ve meyve mi yedim
bide ilk beş gün avakada yedim
Sonrasında saldım zaten artık olan oldu diye
ilk 5 gün çok önemli
Uzanma ve eğilme hiç yapmadım
Aslında baktığın zaman belli şeylere dikkat et ve hayatına devam et .
Stres Asla yok
Sağlıkla ilerledim inşallah benimkide
senin icin hep dua ediyorum

Doktor ilk defa bana tarlusal verdi okudum da adet olamayan kadinlar icin diyor valla anlamadim acaba hangi sebeple verdi.

3.günüm 5.gün emriyosu ama burda okudukça gaza geliyorum ayyy çok heycanlı transferi 3 gün önce degilde 3ay önce olmuş gibiyim ahahahha hayirlisi insallah hersonuca hazirimm mental olarak ama olursa herkese benden süt

hic pozitif görmemiştim,ilk kez bu seferki idrar testlerım pozitifti ama malum kan sonucum hüsran.diger denemelerde 3gün emb koymuslardı.bende amh düşük eşimde de sperm sayısı az.emb oluşmuyor sağlıklı.

Yok olmadı hersey cok iyiydi,ağrım sızımda yoktu ters bişry de olmadı.kısmette yokmus ama o kafar yoruldumki. 6.denemem de negatif.
Sabırlar bdiyorum canım gecen hafta bende 9. Denemede negatif aldım

Çok güzel yazmışsın kuzum Allah razı olsun
Namaz konusunu düşünüyordum bende oturarak kılarım ozaman
Çok haklısın elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış İnşallah nasip etsin ilk seferden
Bende bir iki roman koydum baş ucuna biraz da film seçeyim
Bende haftaya güzel hayırlı haberlerle geleceğim Allah büyüktür ..
Bende hepimize dua ediyorum sağlıkla dünyaya gelsin minnoslarimiz

Masallah ya nekadar özenli davranmissin, bunlari kurumdanmi söylediler , yatmani, egilmemeni

hic pozitif görmemiştim,ilk kez bu seferki idrar testlerım pozitifti ama malum kan sonucum hüsran.diger denemelerde 3gün emb koymuslardı.bende amh düşük eşimde de sperm sayısı az.emb oluşmuyor sağlıklı.
Rabbimin vardır bir bildiği canım en yakın zamanda nasip etsin inşallah

Doktor ilk defa bana tarlusal verdi okudum da adet olamayan kadinlar icin diyor valla anlamadim acaba hangi sebeple verdi.
Siz yeniden mi tedaviye başlamıştınız ? Eğer öyleyse yumurta büyütüxü hormon ilaçlarını kullanıyoruz ya yumurtalar kontrolsüz çatlamasın diye kullandırıyorlar eğer ki o aşamadaysanız yani.

Sizin sorununuz nedir peki? Bizde amh düşük ve eşimde sperm sayısı az,morfolojı 0
Benim de amh değerim şuan 0.8 canım eşimde sorun yok şükür sebepsiz infertilite benim emriyolarım 5. Güne gitmiyor son toplamada zar zor 1 tane gitti 5 emriyo dan oda orta kalite de dondurdular son denemede 2 tane 3 gün 1 tanane 5 gün orda kaliteyi 1 gün ara ile transfer etti Dr um son donmuşlar Dı zaten onlarda nasip olmadı yaşım 40 eşimle artık emriyolarda sıkıntı olduğunu kanaat ettik hiç pgt li denemedim çok çooook pişmanım geneyikli denemediğimr zaten ilk transferlerde rahim duvarı kalınlığı na Bile dikkat edilmedi bende ozaman lar tecrubesizdim tabi don yollarda en son bulduğum Dr um buna dikkat etti malesef hiç pozitif görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…