Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Cok geçmıs olsun,o kadar takviye ilaçta kullanıyoduz ama nafile.hiç bi gelisme yok,Allah yüzümüze baksın artık.

Süt olmaz baklava isteriz aaa sütü bebene verirsin

hic pozitif görmemiştim,ilk kez bu seferki idrar testlerım pozitifti ama malum kan sonucum hüsran.diger denemelerde 3gün emb koymuslardı.bende amh düşük eşimde de sperm sayısı az.emb oluşmuyor sağlıklı.
Hepsinin çoğu tüp bebekte bı telafisi oluyor Allah ol dedi mi.. rezervi düşük olanda spermi düşük olanda dogaldan kalabiliyor hayatta çok mucizeler oluyor cnm hiçbiri engel değil Allah gönlüne göre versin

Yarın bebeğini al gel
Stres yok
Belirti aramak yok
Olmadımı acaba demek dusunmek yok
Otur isim düşün

Hayır canım
Hastane sadece ağır kaldırma dedi
Bide kabız olma dedi o kadar diğerlerini burdan öğrendim
Bende kabizlik bilmem ama bu iki gündür bir degisik, duphalac kullandim hatta sanirim bu kullandigim igneler hormonlar duzeni bozdu. Göbegimde aşırı morardi inanamadim goruntusune, bir önceki maceramda asla böyle olmamisti

Herşey Allahtan benim de yok dondurulmuş bak bana 9. Kez negatif aldım 1 hafta olacak insan herşeye alışıyor yaşın gençse dene pes etme ben 40 oldum
Canimsin kıyamam sana . Rabbim yardimcin olsun.yasim genç değil canim 35. Şimdiden merkez arayışına girdim . Yeni bir yer ama neresi bilmiyom.

Evet canim ara vermek istemedim hazir igne yapiyolken basliyim dedim, arastirdim gercekten dedigin gibiymis sanirim cetrotide yerine bunu veriyolar ama tabiki ayni yeri tutmuyor oyuzden de toplayip dondurucaz. Sen ne durumdasin?

Özgemm ben çokk pozitif düşünüyorum senin içinnn stres yok Allahın izniyle sımmsıkı tutunacak bebişimizzz

Eşimde bende oturduk ağlıyoruz ya yapacak birşey yok
1 gun aglayim tum icini dokun ama sonra silkelenin ve devam , yilmak yok ben 2 senedir ugrasiyorum, dis gebelikler kurtajlar tutmayan tup bebekler ama yilmadim . Cunku cok istiyorum Allahta hayirli zamanda kavusturacak yavrumla beni inaniyorum ki yasim 39 ama umrumda degil devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…