- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.541
Cok geçmıs olsun,o kadar takviye ilaçta kullanıyoduz ama nafile.hiç bi gelisme yok,Allah yüzümüze baksın artık.Benim de amh değerim şuan 0.8 canım eşimde sorun yok şükür sebepsiz infertilite benim emriyolarım 5. Güne gitmiyor son toplamada zar zor 1 tane gitti 5 emriyo dan oda orta kalite de dondurdular son denemede 2 tane 3 gün 1 tanane 5 gün orda kaliteyi 1 gün ara ile transfer etti Dr um son donmuşlar Dı zaten onlarda nasip olmadı yaşım 40 eşimle artık emriyolarda sıkıntı olduğunu kanaat ettik hiç pgt li denemedim çok çooook pişmanım geneyikli denemediğimr zaten ilk transferlerde rahim duvarı kalınlığı na Bile dikkat edilmedi bende ozaman lar tecrubesizdim tabi don yollarda en son bulduğum Dr um buna dikkat etti malesef hiç pozitif görmedim
Süt olmaz baklava isteriz aaa sütü bebene verirsin3.günüm 5.gün emriyosuama burda okudukça gaza geliyorum ayyy çok heycanlı transferi 3 gün önce degilde 3ay önce olmuş gibiyim ahahahha hayirlisi insallah hersonuca hazirimm mental olarak ama olursa herkese benden süt
Hepsinin çoğu tüp bebekte bı telafisi oluyor Allah ol dedi mi.. rezervi düşük olanda spermi düşük olanda dogaldan kalabiliyor hayatta çok mucizeler oluyor cnm hiçbiri engel değil Allah gönlüne göre versinhic pozitif görmemiştim,ilk kez bu seferki idrar testlerım pozitifti ama malum kan sonucum hüsran.diger denemelerde 3gün emb koymuslardı.bende amh düşük eşimde de sperm sayısı az.emb oluşmuyor sağlıklı.
Yarın bebeğini al gelÇok güzel yazmışsın kuzum Allah razı olsun
Namaz konusunu düşünüyordum bende oturarak kılarım ozaman
Çok haklısın elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış İnşallah nasip etsin ilk seferden
Bende bir iki roman koydum baş ucuna biraz da film seçeyim
Bende haftaya güzel hayırlı haberlerle geleceğimAllah büyüktür ..
Bende hepimize dua ediyorum sağlıkla dünyaya gelsin minnoslarimiz
Hayır canımMasallah ya nekadar özenli davranmissin, bunlari kurumdanmi söylediler , yatmani, egilmemeni
Baklava da olur pekalaSüt olmaz baklava isteriz aaa sütü bebene verirsin
Bende kabizlik bilmem ama bu iki gündür bir degisik, duphalac kullandim hatta sanirim bu kullandigim igneler hormonlar duzeni bozdu. Göbegimde aşırı morardi inanamadim goruntusune, bir önceki maceramda asla böyle olmamistiHayır canım
Hastane sadece ağır kaldırma dedi
Bide kabız olma dedi o kadar diğerlerini burdan öğrendim
BennnnKızlar transfer sonrası lekelenmesi olmayıp pozitif sonuç alan var mı
Canimsin kıyamam sana . Rabbim yardimcin olsun.yasim genç değil canim 35. Şimdiden merkez arayışına girdim . Yeni bir yer ama neresi bilmiyom.Herşey Allahtan benim de yok dondurulmuş bak bana 9. Kez negatif aldım 1 hafta olacak insan herşeye alışıyor yaşın gençse dene pes etme ben 40 oldum
Evet canim ara vermek istemedim hazir igne yapiyolken basliyim dedim, arastirdim gercekten dedigin gibiymis sanirim cetrotide yerine bunu veriyolar ama tabiki ayni yeri tutmuyor oyuzden de toplayip dondurucaz. Sen ne durumdasin?Siz yeniden mi tedaviye başlamıştınız ? Eğer öyleyse yumurta büyütüxü hormon ilaçlarını kullanıyoruz ya yumurtalar kontrolsüz çatlamasın diye kullandırıyorlar eğer ki o aşamadaysanız yani.
Özgemm ben çokk pozitif düşünüyorum senin içinnnÇok güzel yazmışsın kuzum Allah razı olsun
Namaz konusunu düşünüyordum bende oturarak kılarım ozaman
Çok haklısın elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış İnşallah nasip etsin ilk seferden
Bende bir iki roman koydum baş ucuna biraz da film seçeyim
Bende haftaya güzel hayırlı haberlerle geleceğimAllah büyüktür ..
Bende hepimize dua ediyorum sağlıkla dünyaya gelsin minnoslarimiz
1 gun aglayim tum icini dokun ama sonra silkelenin ve devam , yilmak yok ben 2 senedir ugrasiyorum, dis gebelikler kurtajlar tutmayan tup bebekler ama yilmadim . Cunku cok istiyorum Allahta hayirli zamanda kavusturacak yavrumla beni inaniyorum ki yasim 39 ama umrumda degil devamEşimde bende oturduk ağlıyoruz ya yapacak birşey yok
Çogu kisi de lekelenme olmuyor bende de olmadiKızlar transfer sonrası lekelenmesi olmayıp pozitif sonuç alan var mı
Doktor bunu verdi canım bağırsak için mi vajina içinmi bilmiyorum amaKaramell ptobiyotik olarak ne kullaniyorsun caniiikommmm
Kaçıncı günde çıktı bu kadarGünaydın kızlar sonucum çıktı
1336 çıktı
Bende de olmadı olmayabiliyorÇogu kisi de lekelenme olmuyor bende de olmadi
Allahım ferahlık versin şuan seni bir ben anlarım bu duygu çok ağır yıkım bambaşka oluyor Rabbim sevindirsin en yakın zamandaEşimde bende oturduk ağlıyoruz ya yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?