- 12 Mart 2019
- 16.630
- 36.008
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.561
Ben daha önceki gebeliğimde 12 hafta kullandım kuzum işe yaramıştı.Hafi hayırlısı bu vajinal progesteron fitil bende acayip tahriş yaptı halada var sizlerde nasıl durum bide transferde sonda taktı Dr um taktırmaz olaydım nasıl yanma nasıl ağrı hala geçmedi sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum bende istemedim serum ana takalım dedi Dr sanki ile yaradı da boşuna hastane ye serıma para gitti 2.200 tek o Bike 8 saatte biten serum beyaz intralipit sanırım 7 fln oldu o benim işe yaradığı görülmedi sende yarar inş çcanım..
Evet canım çok pahalı bizde hep alıp özel hastanede taktırdık sen nerde demiyorsun hangi hastane canım tedavin..Ben daha önceki gebeliğimde 12 hafta kullandım kuzum işe yaramıştı.
Bunda da yarayacağını düşünüyorum.
Ama nekadar süre kullandırıcak bu doktor bilmiyorum bide bu doktor hastanede takılmasını istiyor 2 bin orda.
ben hep dışarda taktırıyodum alıp daha uyguna geliyordu.
Eğer kabul etmezse ben her hafta taktıramam orda nasıl vereyim haftalık 2 bin
Transfer olduğumuz gün sayılmıyor ki canım
Bende soruyorum doktoruma hemen , tesekkur ederimDoktor bunu verdi canım bağırsak için mi vajina içinmi bilmiyorum amaEki Görüntüle 3195136
Medicalpark canım.’Evet canım çok pahalı bizde hep alıp özel hastanede taktırdık sen nerde demiyorsun hangi hastane canım tedavin..
sor bakalımBende soruyorum doktoruma hemen , tesekkur ederim
Dikkat etmeyi azaltırim diye korkuyorum aslında eczane kapanmadan alırım bugün erken gebelik testi yarın sabah yaparım diye düşünüyorumSmilesss 5.gün yaptı sen etkilenmem diyosan yap canım
Hep bu smiless yokmu yerimizde durdurmuyo bizi
Benm dün çok az bı kahverengi oldu geçti ama herkeste olmayabilir olmayanda çok kişi oluyorKızlar transfer sonrası lekelenmesi olmayıp pozitif sonuç alan var mı
Bu nedir? Taktirilcak olan ?Medicalpark canım.’
Hemşire yok mok dedi ama yürüsün gitsin aylarca taktırdım ben hiç bişey olmadı.
Transfer günü konusucaz kabul edicekler kusura bakmasınlar
Yoksa geri kalmiyim ne takiliyormus ogrenmeliyimBu nedir? Taktirilcak olan ?
Kizlar bahcecide islem yaptiran varmi?
Sütlü baklava olsa daha sağlıklı olurBaklava da olur pekala
Serum ya süt gibi bir serum takılıyor onu diyorlar intralipid ve muadilleri oluyor burdaYoksa geri kalmiyim ne takiliyormus ogrenmeliyim
Bagısıklık serumuBu nedir? Taktirilcak olan ?
Duphalac güzel işe yarıyorBende kabizlik bilmem ama bu iki gündür bir degisik, duphalac kullandim hatta sanirim bu kullandigim igneler hormonlar duzeni bozdu. Göbegimde aşırı morardi inanamadim goruntusune, bir önceki maceramda asla böyle olmamisti
Antepte orkide diye bir pastane var , aklima oraninki geldi suan, ama artik topikte bir dolu hamile varken bunlari konusmamiz biraz riskliSütlü baklava olsa daha sağlıklı olur
Olmadı olmadı konuşmak doğru diyorsun kendi kendimin canını çektirdimAntepte orkide diye bir pastane var , aklima oraninki geldi suan, ama artik topikte bir dolu hamile varken bunlari konusmamiz biraz riskli
Hadi ya doktorunuz kimdi? Fulya mi?Bagısıklık serumu
Bahçeci de 4 senem gecti benim
3 transfer 2 opu oldum zamanında
Bu nedir? Taktirilcak olan ?
12. Gün canımKaçıncı günde çıktı bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?