- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.581
Hadi ya doktorunuz kimdi? Fulya mi?
İnanilmaz pahalanmis ya şuan resmen kredi kartini boynuna tak ve gez öylr bir yer
Üstüne bi de şeker hastasi olanı var. Ve en sevdiği şeydir oAntepte orkide diye bir pastane var , aklima oraninki geldi suan, ama artik topikte bir dolu hamile varken bunlari konusmamiz biraz riskli
Aynen benim ilk tedavim de de tarlusal vermişlerdi cetrotide olmadığı için. Dondurulmuş olmak zorunda oluyor maalesef o ilacı kullanıldığı için. Ben daha başlamadım yani sanırım mart gibi düşünüyorum yeniden yumurta toplanacak işte bende ilaç bulmaya çalışıyorum cetrotide o şekilde şimdilikEvet canim ara vermek istemedim hazir igne yapiyolken basliyim dedim, arastirdim gercekten dedigin gibiymis sanirim cetrotide yerine bunu veriyolar ama tabiki ayni yeri tutmuyor oyuzden de toplayip dondurucaz. Sen ne durumdasin?
Bu bendede varOlmadı olmadı konuşmak doğru diyorsun kendi kendimin canını çektirdimben normaldede âseren bı insanım zaten
Maalesef yinede yiyememekte kötü yaf su bile icilmiyor bulantiyla neyse öyle olmaisnda iradeli oluruzsBu bendede varaşermek için yaratilmisim, çok uzuyor bu durum beni cunku yiyip kilo alamayanlardanda degilim , gayet yiyip şişenlerdenim geçen bir tanidigimizla konustum hamileligin nasil gidiyor diye surekli migdesi bulanmis aylarca hemde 7 kilo vermis ,suan 8. Ayinda verdigi 7kilodan 1 kilo alabilmis, tabiki yasadigi sey cok kotu migde bulantisi leş bir şey ama , dogum yaptiginda dogum kilosundan zayif olucak , dusununce bir vayy be dedim
Ayyyyy özür dilerim ya cidden , şuan geride alamam yazdiklarimi affet beni lutfennnnÜstüne bi de şeker hastasi olanı var. Ve en sevdiği şeydir oTransfer öncesinde en iyi yapan yerden gidip sayiyla aldim ve anca bi tane yiyebildim
Evet bende hiç lekelenme olmadı 17 gün oldu transfer olalı hatta:) sadece 6-7-8. Günlerde kasık ağrım oldu oda geçince ne akıntı ne kanama ne göğüs ne koku hiçbişe yokKızlar transfer sonrası lekelenmesi olmayıp pozitif sonuç alan var mı
Bende irenbedeydim canım bikaç tedavim orda oldu sonra tavmergen de son 2 transferim hayırlısı olsun benim arkadasım medicalpark ta denedi kimyasal yasadı funda göde ordaki Dr u met ediyorlar inş hayırlısıyla olur bu kez sağlıklı seninde canım benimMedicalpark canım.’
Hemşire yok mok dedi ama yürüsün gitsin aylarca taktırdım ben hiç bişey olmadı.
Transfer günü konusucaz kabul edicekler kusura bakmasınlar
Yok ya birşey olmaz ilaçlardan şiştik zaten onun içinde şiseriz biraz nolcakAyyyyy özür dilerim ya cidden , şuan geride alamam yazdiklarimi affet beni lutfennnnZaten antepteki yer hiçte guzel yapmiyor ve serbetli tatlilar çok agir hiç yenilcek gibi degil. Smileess le aslinda bizim konusmak istedigimiz elmaydi, dediki bana elmayla süt harika oluyor denemelisin demek istedi , bence öyle
Kusuruma bakma tatlimm tekrar
Evet bende hiç lekelenme olmadı 17 gün oldu transfer olalı hatta:) sadece 6-7-8. Günlerde kasık ağrım oldu oda geçince ne akıntı ne kanama ne göğüs ne koku hiçbişe yok
Merhaba canım ilk günler oluyor bazen batma ağrı rahimde sonra geçiyor uzan bol bol su iç inş güzel haberlerini alalımMerhaba arkadadaşlar ben 17 ocakta transfer oldum 5.gün emriyosu bugun 4.günüm. dünden beri sabah afedersiniz tuvalete giriyorym zonklama oluyor tuvaletm yaparken sancı giriyor butun kasıklarıma normalmi acaba neden oluyorki? Başka belirtim yok hiç kanamamda olmadı.
İnşallah canım tutar çok tutmuşum gibi oluyor zonklama tuvaletim yarıda kalıyor hoplatıyor beni inşallah tutmasına engel olmazMerhaba canım ilk günler oluyor bazen batma ağrı rahimde sonra geçiyor uzan bol bol su iç inş güzel haberlerini alalım
Yok Altunizade cem bey di.Hadi ya doktorunuz kimdi? Fulya mi?
İnanilmaz pahalanmis ya şuan resmen kredi kartini boynuna tak ve gez öylr bir yer
İnşallah canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsunBende irenbedeydim canım bikaç tedavim orda oldu sonra tavmergen de son 2 transferim hayırlısı olsun benim arkadasım medicalpark ta denedi kimyasal yasadı funda göde ordaki Dr u met ediyorlar inş hayırlısıyla olur bu kez sağlıklı seninde canım benim
Şimdi kendimi daha iyi hissediyorumEvet bende hiç lekelenme olmadı 17 gün oldu transfer olalı hatta:) sadece 6-7-8. Günlerde kasık ağrım oldu oda geçince ne akıntı ne kanama ne göğüs ne koku hiçbişe yok
Bencede simdiden al stok yap bulursan . Bende bilseydim mutlaka arastirirdim ama gecti artik .Aynen benim ilk tedavim de de tarlusal vermişlerdi cetrotide olmadığı için. Dondurulmuş olmak zorunda oluyor maalesef o ilacı kullanıldığı için. Ben daha başlamadım yani sanırım mart gibi düşünüyorum yeniden yumurta toplanacak işte bende ilaç bulmaya çalışıyorum cetrotide o şekilde şimdilik
Canım çok dinleme kendini ne zman test yapcan senle ayniyizMerhaba arkadadaşlar ben 17 ocakta transfer oldum 5.gün emriyosu bugun 4.günüm. dünden beri sabah afedersiniz tuvalete giriyorym zonklama oluyor tuvaletm yaparken sancı giriyor butun kasıklarıma normalmi acaba neden oluyorki? Başka belirtim yok hiç kanamamda olmadı.
İlaçlarinda etkisi oluyor, birgün arayla olmuş transferlerimizMerhaba arkadadaşlar ben 17 ocakta transfer oldum 5.gün emriyosu bugun 4.günüm. dünden beri sabah afedersiniz tuvalete giriyorym zonklama oluyor tuvaletm yaparken sancı giriyor butun kasıklarıma normalmi acaba neden oluyorki? Başka belirtim yok hiç kanamamda olmadı.
Ümitsizliğe kapılmak yokkYaaa bana ümit oldunuz şimdi
Telekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?