- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.601
Benim doktorum zaten 9 gün süre vermişti hatta 8 e çekti o gün öğrendimSonuç ciktimiBiz asla 12 günü bekliyemiyoruz grup olarak sanırım
TamammmmmYarın bebeğini al gel
Stres yok
Belirti aramak yok
Olmadımı acaba demek dusunmek yok
Otur isim düşün
Amin canımın iciiiiÖzgemm ben çokk pozitif düşünüyorum senin içinnnstres yok Allahın izniyle sımmsıkı tutunacak bebişimizzz
Aynen bulmaya başladım tek tük tedavisi yarım kalanlardan. Bide doktorum bana yaramadığını söyledi tarlusalın sanırım çatlamasına engel olamadı tam olarak yada başka bir sebepten o yüzden bulmam gerekiyor benim.Bencede simdiden al stok yap bulursan . Bende bilseydim mutlaka arastirirdim ama gecti artik .
Progesteronum 16,7 çıkmisYarın bebeğini al gel
Stres yok
Belirti aramak yok
Olmadımı acaba demek dusunmek yok
Otur isim düşün
Çok yakın arkadaşınsa durumu onunla paylaşabilirsin bence canımKızlar daha kesinleşmedi pazartesi kesinleşicek ama doktorum 28i transfer olur demişti. Çok yakın arkadaşımda o gün için çocuğunun 1 yaş doğum gününü planlıyor bana anlatıyor. Bende şuan gidecekmiş gibi konuşuyorum. Ama napcam bilemedim ya ne dicem bu durumu bilmiyorlar tabi
Çok çok yakın olmasak umursamam ama birlikye büyüdüğüm bir arkadaşım çocuğunun teyzesi sayılıyorum
Eutroky 50 mg kullanıyorum TSH 3.57benim ama transfer den baya önce yapıldı testimAymelek bende hipotiroidi Dr um bunun engel olmadığını zaten ilacını kullandığımı söyledi 1 kusur değerdeydi transfer öncesi 2 gün önce bakıldı hemogram tsh E2 hepsi bakılıyor ona göre transfer gerçekleşiyor bende 50 mg hafta içi hafta sonu 75 lik eutroks kullanıyorum senin kaçtı transfer öncesi tsh canım?
Bizde öyle yapmıştıkTamammmmm
Hatta şuan evi temizliyoruz yavrumuz gelcek diye bir heyecanla
Sen kadar heyecanlıyımmmTamammmmm
Hatta şuan evi temizliyoruz yavrumuz gelcek diye bir heyecanla
İyiymiş benim 250 de12. Gün canım
Adana'da progestan iğne yazabilir .ilkini transferden önce vurdularProgesteronum 16,7 çıkmis
12. Gün mü 250 idiİyiymiş benim 250 de
Adana'da olacaktı canımAdana'da progestan iğne yazabilir .ilkini transferden önce vurdular
Amin Allah razı olsun sende mi yasadin bu duyguyu kuzumAllahım ferahlık versin şuan seni bir ben anlarım bu duygu çok ağır yıkım bambaşka oluyor Rabbim sevindirsin en yakın zamanda
İnşallah hemencecik kavuşursun. Bana çevreden o kadar baskı varki çocuk için 9 yıldır evliyim iki histeroskopi bir laparoskopi bir aşılama bir tüp bebek1 gun aglayim tum icini dokun ama sonra silkelenin ve devam , yilmak yok ben 2 senedir ugrasiyorum, dis gebelikler kurtajlar tutmayan tup bebekler ama yilmadim . Cunku cok istiyorum Allahta hayirli zamanda kavusturacak yavrumla beni inaniyorum ki yasim 39 ama umrumda degil devam
Hım. İyiymiş ben de 13 gün sonra demişti 1 gün öncesi yaptimBenim doktorum zaten 9 gün süre vermişti hatta 8 e çekti o gün öğrendim
Hemde 9 kezAmin Allah razı olsun sende mi yasadin bu duyguyu kuzumne kadar ara vermek lazım peki yeniden başlamak için
Insanlar cok acimasiz coook . Herkes kendi isine baksa keske. Benim Allahtan oyle sorunum yok ama manevi olarak da olsa bu durumu hissediyorumİnşallah hemencecik kavuşursun. Bana çevreden o kadar baskı varki çocuk için 9 yıldır evliyim iki histeroskopi bir laparoskopi bir aşılama bir tüp bebek
Canim ben iki histeroskopi bir laparoskopi bir aşılama bir tüp BebekHemde 9 kezkaçıncı denemen bu senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?