- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.621
Bizde şu an morfoloji ve sprem sorunu varInsanlar cok acimasiz coook . Herkes kendi isine baksa keske. Benim Allahtan oyle sorunum yok ama manevi olarak da olsa bu durumu hissediyorumAllah yardimcimiz olsun.
Ahh neptünnn yarına yaparım bende ozamn canımsın çok sevindim kizzz bide erken gebelik testiylemi yaptinKızlar ben test yaptım ama çok çok silik ne seviniyorum ne üzülüyorum görmek için mikroskop lazımdaha 5. gün bitmedi bile o yüzden sakinim
Nasıl dayanabildin kuzum 9 kez. Ne kadar ara verdin her denemedeHemde 9 kezkaçıncı denemen bu senin?
Erken gebelik ile yaptım predictor 10 betaya kadar ölçüyor o kadar silik ki ama umarım yeni salgılanmaya başladı silik görüntüye bile gözlerim dolduAhh neptünnn yarına yaparım bende ozamn canımsın çok sevindim kizzz bide erken gebelik testiylemi yaptin
1 sene bazen daha uzun bazen daha kısa canım araları kendimi hazır hissettiğim pozitif olduğum dönemlerde denedim kendini hazır hissetmek çok önemli canım.. Rabbim sabrını veriyor işte 1 ay atlatamadığım oldu.Nasıl dayanabildin kuzum 9 kez. Ne kadar ara verdin her denemede
İlk deneme ozaman tüp bebek.Canim ben iki histeroskopi bir laparoskopi bir aşılama bir tüp Bebek
Ben gördüm sankiKızlar bakın bi elf gözleriniz bir şey görüyor mu
Eki Görüntüle 3195185
Ağzını yerim senin pazartesiye kadar yapmam artıkBen gördüm sanki
Çok hafif var canım 8. Gün yapsan daha net çıkardı hadi bakalım geliyor gelmekte olanKızlar bakın bi elf gözleriniz bir şey görüyor mu
Eki Görüntüle 3195185
Evet çok silik ama bende gördüm. Hayırlı olsun canimKızlar bakın bi elf gözleriniz bir şey görüyor mu
Eki Görüntüle 3195185
Senin yüzünden ben de gaza geldim yarın inşallah yapmaya kalkmam testAğzını yerim senin pazartesiye kadar yapmam artık
Evet canım.İlk deneme ozaman tüp bebek.
Çok yakın arkadaşım ama paylaşmayı tercih etmiyorum canım gerek yok sonraki sürecte olumlu olumsuz insanların sürekli sormasını sevmiyorumÇok yakın arkadaşınsa durumu onunla paylaşabilirsin bence canım
Şu an o kadar tüp bebek merkezi var ki neresi iyi kim iyi bilemiyor insan. İl fark etmez aslında giderim de sadece doğru merkezi seçmek lazimEvet canım.
Anlıyorum seni ilk denemede ben 1 ay toparlanamadım çok etkilendim sonrakilerde okadar olmuyor inş fazla denemeye gerek kalmaz senin..Evet canım.
Aynen canım bakalım yarın neler olcakAdana'da progestan iğne yazabilir .ilkini transferden önce vurdular
Anladım benn sanada olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?