Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yarın 7 olacak ama bi denemek istiyorum. Bugün belimde çok ağrı var ayakta çok kaldım. Ondan da korkuyorum
Korkma canim, bel agrisi normaldir. İster istemez ayakta da kaliyoruz. Ben transferden sonra 19.gündeyim şu iki gündür rahatim. Daha evvel mutfakta cok aktiftim bel agrisi cekiyordum

Ya ben 1 haftadır sanarsın bayram temizliği yapıyorum perperişan oldum
Ben regl olunca başlamıştım camlar perdeler bitti önceden bugün de rutin bir temizlik yaptık
İki üç çeşit yemek yaptik ..
Hadi sıra bizde

Ben regl olunca başlamıştım camlar perdeler bitti önceden bugün de rutin bir temizlik yaptık
İki üç çeşit yemek yaptik ..
Hadi sıra bizde
Aynısını yaptım bugün perdeler camlar mutfak dolapları dün bitti bugünde dip köşe süpür sil toz al market kuruyemişler kayısılar doldur bitti
Yarında haşlamam la sebze yemeğimi yapıcam kaynanam geldi bugün

Tek başına girmez genelde beraber gireriz çoğunluk o yapar yada beraber.
Salata patatesli omlet yapar cok begenirim
Oh iyi bari karın doyurur yani
Ben yemek yemeyi de yapmayi da çok seviyorum. Beyime çok firsat vermedim, o da pek hevesli degil. Bu zamanlarda zorlaniyorum..
Allahim güçten düşürmesin, sihhatli gebelikler gecirelim de keyfi istemiyorsak girmeyelim mutfağa, ben uzak durmak istemem

Amin canım.
Benim kaynanam yanımda oluyo o yapıcak ilk dönemi geçirene kadar
O olmasaydı eşimde yapardı ama bana sinmezdi istediğim gibi temizleyemez filan içim rahat etmez

Hadi yeni bi konusma başlatiim
Eşleriniz mutfağa girer mi hanimlar, girseler beğenir misiniz
Benimde eşim anladığını saniyor et sote yapmayi sever ama çiğ birakiyor eti mesela lastik gibi cigniyoruz ve asiri daginik calisir sonrasinda daha cok ugrasirim , yani iyimi kotumu bilimedim suan Migdem bulanirsa neyaparim bilmiyorum

Parolla minoset kullanilabilir demislee benim listemde yaziyor, minoset plus yasakli ama sadece normali ..
estrofemin yan etkisi basagrisi acaba omu tetikledi benimde ilk zamanlar bir tik agridi ama suan daha alisti bunyem
Karistirmadim degilmi bir arkadas basagrisi ile ilgili soru sormustu o sizdiniz?

Ya kızlar birsey sorucam size simdi ben sadece duphaston kullanıyorum ya , benim reglimin 24.günü transfer yapıldı ama ben regl olacakmışım gibi , regl günümde tutmazsa regli mi olurum kafam karıştı panikledim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…