- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.661
Yarın 7 olacak ama bi denemek istiyorum. Bugün belimde çok ağrı var ayakta çok kaldım. Ondan da korkuyorumÇok erken canim ya. Bari 8.9.gün filan yapsan
Korkma canim, bel agrisi normaldir. İster istemez ayakta da kaliyoruz. Ben transferden sonra 19.gündeyim şu iki gündür rahatim. Daha evvel mutfakta cok aktiftim bel agrisi cekiyordumYarın 7 olacak ama bi denemek istiyorum. Bugün belimde çok ağrı var ayakta çok kaldım. Ondan da korkuyorum
Ya ben 1 haftadır sanarsın bayram temizliği yapıyorum perperişan oldumTamammmmm
Hatta şuan evi temizliyoruz yavrumuz gelcek diye bir heyecanla
Bende görüyorum sankiKızlar bakın bi elf gözleriniz bir şey görüyor mu
Eki Görüntüle 3195185
Benimde 5.gün peki sen ne zman yapacaksinBende erken gebelim testi aldım senin kaçıncı gün embriyosu? Benim 5.gün
Ben regl olunca başlamıştım camlar perdeler bitti önceden bugün de rutin bir temizlik yaptıkYa ben 1 haftadır sanarsın bayram temizliği yapıyorum perperişan oldum
Aynısını yaptım bugün perdeler camlar mutfak dolapları dün bitti bugünde dip köşe süpür sil toz al market kuruyemişler kayısılar doldur bittiBen regl olunca başlamıştım camlar perdeler bitti önceden bugün de rutin bir temizlik yaptık
İki üç çeşit yemek yaptik ..
Hadi sıra bizde
Tek başına girmez genelde beraber gireriz çoğunluk o yapar yada beraber.Hadi yeni bi konusma başlatiim
Eşleriniz mutfağa girer mi hanimlar, girseler beğenir misiniz
Oh iyi bari karın doyurur yaniTek başına girmez genelde beraber gireriz çoğunluk o yapar yada beraber.
Salata patatesli omlet yapar cok begenirim
Amin canım.Oh iyi bari karın doyurur yani
Ben yemek yemeyi de yapmayi da çok seviyorum. Beyime çok firsat vermedim, o da pek hevesli degil. Bu zamanlarda zorlaniyorum..
Allahim güçten düşürmesin, sihhatli gebelikler gecirelim de keyfi istemiyorsak girmeyelim mutfağa, ben uzak durmak istemem
Benimki hiç anlamaz öyle şeylerden hiçte hevesi yokHadi yeni bi konusma başlatiim
Evet cnm12. Gün mü 250 idi
Sağlıklı olsunlar da canım
Ağrı kesici kullandınız mı acaba parol falanBende bas agrisi vardi canim
Kuzum doktor bana ağrın olursa minoset ve parol sadece bu ikisinden kullanabilirsin dedi , ama asla minoset plus olmayacak o kesinlikle yasakAğrı kesici kullandınız mı acaba parol falan
Benimde eşim anladığını saniyorHadi yeni bi konusma başlatiim
Parolla minoset kullanilabilir demislee benim listemde yaziyor, minoset plus yasakli ama sadece normali ..Ağrı kesici kullandınız mı acaba parol falan
Karistirmadim degilmi bir arkadas basagrisi ile ilgili soru sormustu o sizdiniz?Parolla minoset kullanilabilir demislee benim listemde yaziyor, minoset plus yasakli ama sadece normali ..
estrofemin yan etkisi basagrisi acaba omu tetikledi benimde ilk zamanlar bir tik agridi ama suan daha alisti bunyem
Canım sen hangi hastanede tedavini görüyorsunParolla minoset kullanilabilir demislee benim listemde yaziyor, minoset plus yasakli ama sadece normali ..
estrofemin yan etkisi basagrisi acaba omu tetikledi benimde ilk zamanlar bir tik agridi ama suan daha alisti bunyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?