- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.641
Anlıyorum seni ilk denemede ben 1 ay toparlanamadım çok etkilendim sonrakilerde okadar olmuyor inş fazla denemeye gerek kalmaz senin..
Cok gecmis olsun canim , esin takviye falan kullaniyor mu ?Bizde şu an morfoloji ve sprem sorunu var
Benim anlamadigim doktor cok erken birak demis ama bi bildigi vardir , benim direk idrar testim bembeyazdi 9. Gun ama 3. Gun embriyosu benimki. Doktor son gune kadar devam etti bosuna kendime igne yaptim aslinda birakacaktim ama pisman olmiyim dedim ki olmaz misimPeki şu an kullandığım ilaçları birakmalimiyim artik
İlk idrarla yap yarın inşallahKızlar ben test yaptım ama çok çok silik ne seviniyorum ne üzülüyorum görmek için mikroskop lazımdaha 5. gün bitmedi bile o yüzden sakinim
Vitamin falan önermişti onu kullaniyordu.Cok gecmis olsun canim , esin takviye falan kullaniyor mu ?
O zaman kullanmayıyim benim 11. Günüm ve negatifBenim anlamadigim doktor cok erken birak demis ama bi bildigi vardir , benim direk idrar testim bembeyazdi 9. Gun ama 3. Gun embriyosu benimki. Doktor son gune kadar devam etti bosuna kendime igne yaptim aslinda birakacaktim ama pisman olmiyim dedim ki olmaz misim
Yaaaa kiyamamm degildir ya öyle , cizgi varsa o zamanla netlesir ve sonunda kocaman kipkirmizi bir cizgiye dönerrr, aminnnnnnErken gebelik ile yaptım predictor 10 betaya kadar ölçüyor o kadar silik ki ama umarım yeni salgılanmaya başladı silik görüntüye bile gözlerim doldukafayı mı yedim kız acaba uyduruyor da olabilirim
Ayyy gördüm ben , fotografla oynasana , bazen daha belirginlesebiliyor , pozlama filtresi falan oluyorKızlar bakın bi elf gözleriniz bir şey görüyor mu
Eki Görüntüle 3195185
Oyy kuzum bu analık bize neler yaptırıyor canım zaten o kadar erken yaprinki başka türlüsü beklenmiyorduErken gebelik ile yaptım predictor 10 betaya kadar ölçüyor o kadar silik ki ama umarım yeni salgılanmaya başladı silik görüntüye bile gözlerim doldukafayı mı yedim kız acaba uyduruyor da olabilirim
30 iunda yap dedi doktor ama ben bir iki gün erken yapmak istiyorum eğer pozifit olursa eşime süpriz yapıcam inşallahCanım çok dinleme kendini ne zman test yapcan senle ayniyiz
Ayy inşallah hadi hayırlısıİlaçlarinda etkisi oluyor, birgün arayla olmuş transferlerimizguzel haberlere insallahhh
Görünüyor canimmKızlar bakın bi elf gözleriniz bir şey görüyor mu
Eki Görüntüle 3195185
Bana 28 ocak test günün dedi ama ben erken gebelik aldım yaparım yani bekleyemem30 iunda yap dedi doktor ama ben bir iki gün erken yapmak istiyorum eğer pozifit olursa eşime süpriz yapıcam inşallahsen ne zaman yapcan
Bende gördüm var gibi canım inşallah daha netleşirKızlar bakın bi elf gözleriniz bir şey görüyor mu
Eki Görüntüle 3195185
Bende erken gebelim testi aldım senin kaçıncı gün embriyosu? Benim 5.günBana 28 ocak test günün dedi ama ben erken gebelik aldım yaparım yani bekleyemem
Bende bas agrisi vardi canimBaşı ağrıyan yok mu ya
Çok erken canim ya. Bari 8.9.gün filan yapsanBanada 26 sında yap dedi ama erken gebelik testi aldım yarın yapcambanada dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?