Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Peki şu an kullandığım ilaçları birakmalimiyim artik
Benim anlamadigim doktor cok erken birak demis ama bi bildigi vardir , benim direk idrar testim bembeyazdi 9. Gun ama 3. Gun embriyosu benimki. Doktor son gune kadar devam etti bosuna kendime igne yaptim aslinda birakacaktim ama pisman olmiyim dedim ki olmaz misim

O zaman kullanmayıyim benim 11. Günüm ve negatif

Erken gebelik ile yaptım predictor 10 betaya kadar ölçüyor o kadar silik ki ama umarım yeni salgılanmaya başladı silik görüntüye bile gözlerim doldu kafayı mı yedim kız acaba uyduruyor da olabilirim
Yaaaa kiyamamm degildir ya öyle , cizgi varsa o zamanla netlesir ve sonunda kocaman kipkirmizi bir cizgiye dönerrr, aminnnnnn Çok içten söyledim ya, yaziya yansitamadim ama

Erken gebelik ile yaptım predictor 10 betaya kadar ölçüyor o kadar silik ki ama umarım yeni salgılanmaya başladı silik görüntüye bile gözlerim doldu kafayı mı yedim kız acaba uyduruyor da olabilirim
Oyy kuzum bu analık bize neler yaptırıyor canım zaten o kadar erken yaprinki başka türlüsü beklenmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…