- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.681
İyi yaptın canimmm ellerine sağlıkAynısını yaptım bugün perdeler camlar mutfak dolapları dün bitti bugünde dip köşe süpür sil toz al market kuruyemişler kayısılar doldur bitti
Yarında haşlamam la sebze yemeğimi yapıcam kaynanam geldi bugün
Hepimize canmİyi yaptın canimmm ellerine sağlık
Aynen bizde öyle yabiraz dinlenicem çocuk yarın dicek annem ne hale gelmiş
Şifa olsun
Evet ya bende vallaHepimize canm
10 gün dinlensem anca kendime gelirim
Sen yarın al gel bebeği sonrada ben
Valla ben 4. 5. Gün alıyorum ne yalan söyliyim hergün üst baş değiştiriyorum ama hemen duş almamTransferden sonra kaçıncı gün duş aldınız
Bende 4-5 gün bekledimTransferden sonra kaçıncı gün duş aldınız
Ben salı günü transfer oldum kararsızım. Ama artık ihtiyaçta hissediyorumValla ben 4. 5. Gün alıyorum ne yalan söyliyim hergün üst baş değiştiriyorum ama hemen duş almam
Salı günü transfer oldu artık duş alabilirim sankiBende 4-5 gün bekledim
Her ihtimale karşı
Bende böyle düşünüyorumÇok yakın arkadaşım ama paylaşmayı tercih etmiyorum canım gerek yok sonraki sürecte olumlu olumsuz insanların sürekli sormasını sevmiyorum
5.gün almıştım benTransferden sonra kaçıncı gün duş aldınız
GirmezHadi yeni bi konusma başlatiim
Eşleriniz mutfağa girer mi hanimlar, girseler beğenir misiniz
Bence kısa ılık bi duş olurBen salı günü transfer oldum kararsızım. Ama artık ihtiyaçta hissediyorum
Söyle yazalım canımKizlar banada cevap yazabilir misiniz
Kan sonucun negatif mi ben negatif testten sonra ilaçları hemen bıraktım Dr uma da yazdım negatif olduğunu öle işte cnm..Peki şu an kullandığım ilaçları birakmalimiyim artik
Negatif canimKan sonucun negatif mi ben negatif testten sonra ilaçları hemen bıraktım Dr uma da yazdım negatif olduğunu öle işte cnm..
Transferden 2 gün sonra ayakta kısa süreli ılık duş aldım çünkü dr öyle dediTransferden sonra kaçıncı gün duş aldınız
Tabiki artık alınırSalı günü transfer oldu artık duş alabilirim sanki
Canım ben ilk 1 hafta transferden itibaren hiç çay kahve içmedimEvet ya bende valla
İnşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?