Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım , benim simdi transferim 24.günde oldu zaten en gec 28.günde regl görüyorum regli olacakmisim gibi dün transferim oldu sadece duphaston kullaniyorum regl gunumde regl mi olurum
Yani şimdi kullandığın ilaçları bilemiyorum canım doktorlar ilaç kullandıgın sürece adet olamazsın diyor.
Ama doğal sıklus meselesi var onda durum değişir.
Birde ağrılara adet günlerine takılma hamilede olsak adet olacakmış gibi ağrı hep oluyor özelliklede regl günü geldiğinde

Kesinlikle öyle. Bizim sadece anneler biliyor onlarada bazı sebeplerden dolayı sçylemek zorunda kaldık. Fazla birşey aormuyor onlarda biz söylersek biliyorlar ayrıntılarını.
Ama diğer türlü sorulması beni acayip geriyor. Ben olumsuz olsada üzüntümü sadece kendi kendime yaşayabilen bir insanım her anlamda zaten kimseye gidip dert yanmayı asla sevmem. Birde stresli sürec dediğin gibi naptınız ne durumdasınız oldumu olmadımı aürekli sorulması çok sinir bozucu geliyor bana
Sürekli bebek sorulmasıda ben insanın mahreminin ihlali olarak görüyorum. Ama o kadar anlayışsız ve cahil insanşar varki sankş korunmak demek nedemek bilmiyorlar evlendiysen hemen çocuk yapmalısın mantığındalar. Çocuk yoksa birde sen sormadan doktor öneriainde bile bulunanı var. Bu kadar saçma. Benim geçen yıl düşüğüm oldu. Onu herkea biliyordu o yüzden bana pek soramıyor kimse neyseki artık

Benimde doğL siklus seklinde oldu ayyy simdiden canım çok sıkıldı bu duruma

Amin canım.
Benim kaynanam yanımda oluyo o yapıcak ilk dönemi geçirene kadar
O olmasaydı eşimde yapardı ama bana sinmezdi istediğim gibi temizleyemez filan içim rahat etmez
Vay be babaanneler ne kaynana doğurmuş
Benim ki şehrimden giderken aradi, napiyorsun deyince yatiyorum bi sey yapamiyorum dedim "aman yaptiklarina say, yapma bi şey " dedi. Bakmak şöyle dursun dert bile edinmez canı sağolasica, benden uzakta olasıca

Hahaha. Benimki sabah mutfaga girdi kahvalti hazirliycak. Peynirleri çikarmis öylece duruyor tezgahta. Bi tava cikarmiş omlet yapacak, yumurta ortalikta yok geldi hadi beraber hazirlayalim dedi, kafasi karişmiş
Ulan ben anamin evinde misler gibi bakiliyordum

Girmez
Bende istemem
Mutfak çok elzem bir durum olmadıkça kadına ait bir alan gibi geliyor
Ama hastayken falan girer karıştırıp çıkar
Canim nickinden dolayi aksi bi yorum beklemezdim senden
Benim bugun holde sandalyeye oturupta banyoyu eşime temizletmeme şahitolmaliydiniz
Adam akil sagligimdan şüphe etmistir. Erkek kafasi dümdüz çalişir adama öyle alengirli temizlik yaptirdim ki, bi daha banyoyu kirletmeye cesaret edemez

Ne güzel yazmışsınız

Hahahhhh
Evet ama arada yaptırmak gerek ki kolay
İşler olmadığını anlasınlar ve öyle kolay dağıtıp kirletmesinler ortalığı

Ayy yok bak kendisinin bazı huylarını sevmem.
Ama bu konuda da hakkını yiyemem bakar önüne yemegini meyveni getirir götürür iş yapar.
Demekki kötü değilmiş benim kaynanam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…