- 8 Aralık 2016
- 231
- 288
- 103
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.701
Canım , benim simdi transferim 24.günde oldu zaten en gec 28.günde regl görüyorum regli olacakmisim gibi dün transferim oldu sadece duphaston kullaniyorum regl gunumde regl mi olurumSöyle yazalım canım
Suanki sol kasık agrım falan regl oncesi yaşadıklarım icime bir korku salındı resmenCanım , benim simdi transferim 24.günde oldu zaten en gec 28.günde regl görüyorum regli olacakmisim gibi dün transferim oldu sadece duphaston kullaniyorum regl gunumde regl mi olurum
Yani şimdi kullandığın ilaçları bilemiyorum canım doktorlar ilaç kullandıgın sürece adet olamazsın diyor.Canım , benim simdi transferim 24.günde oldu zaten en gec 28.günde regl görüyorum regli olacakmisim gibi dün transferim oldu sadece duphaston kullaniyorum regl gunumde regl mi olurum
Kesinlikle öyle. Bizim sadece anneler biliyor onlarada bazı sebeplerden dolayı sçylemek zorunda kaldık. Fazla birşey aormuyor onlarda biz söylersek biliyorlar ayrıntılarını.Bende böyle düşünüyorum
Zaten süreç yeterince stresli birde etrafımdakilerin sürekli ne oldu ne oldu demesi beni daha çok strese sokar.
Eşim dışında kimse bilmiyor . Anneler dahi.
Birde eş dost akraba sürekli bebek ne zaman bebek ne zaman. Ayıp yani karşısındaki insanı ne kadar kırdıklarının farkında değiller. Tamam art niyet yok ama… olmama ihtimalini düşünerek sormasalardı gerek
Ben 3 ay hamilelik yaşadım adet günüm geldiğinde hep agrım olurdu oluyor yani cok normalSuanki sol kasık agrım falan regl oncesi yaşadıklarım icime bir korku salındı resmen
Bahceci Fulya canm, aslinda memorialda baslamistim, doktorum transfer olunca pesinden geldimCanım sen hangi hastanede tedavini görüyorsun
Benimde doğL siklus seklinde oldu ayyy simdiden canım çok sıkıldı bu durumaYani şimdi kullandığın ilaçları bilemiyorum canım doktorlar ilaç kullandıgın sürece adet olamazsın diyor.
Ama doğal sıklus meselesi var onda durum değişir.
Birde ağrılara adet günlerine takılma hamilede olsak adet olacakmış gibi ağrı hep oluyor özelliklede regl günü geldiğinde
Bende orada canım doktorun kimBahceci Fulya canm, aslinda memorialda baslamistim, doktorum transfer olunca pesinden geldim
Bak o konuda hiç bilgim yok canım bu doğal da adet olunuyor mu bilmiyorumBenimde doğL siklus seklinde oldu ayyy simdiden canım çok sıkıldı bu duruma
Vay be babaanneler ne kaynana doğurmuşAmin canım.
Benim kaynanam yanımda oluyo o yapıcak ilk dönemi geçirene kadar
O olmasaydı eşimde yapardı ama bana sinmezdi istediğim gibi temizleyemez filan içim rahat etmez
O zaman regl günü yaşayıp göreceğim canim hayirlisi artikBak o konuda hiç bilgim yok canım bu doğal da adet olunuyor mu bilmiyorum
Hahaha. Benimki sabah mutfaga girdi kahvalti hazirliycak. Peynirleri çikarmis öylece duruyor tezgahta. Bi tava cikarmiş omlet yapacak, yumurta ortalikta yokBenimde eşim anladığını saniyoret sote yapmayi sever ama çiğ birakiyor eti mesela lastik gibi cigniyoruz ve asiri daginik calisir sonrasinda daha cok ugrasirim , yani iyimi kotumu bilimedim suan Migdem bulanirsa neyaparim bilmiyorum
Yok canim, Allah muhtac etmesin hiç hazetmem ağrikesicidenAğrı kesici kullandınız mı acaba parol falan
Canim nickinden dolayi aksi bi yorum beklemezdim sendenGirmez
Bende istemem
Mutfak çok elzem bir durum olmadıkça kadına ait bir alan gibi geliyor
Ama hastayken falan girer karıştırıp çıkar
Ne güzel yazmışsınızKesinlikle öyle. Bizim sadece anneler biliyor onlarada bazı sebeplerden dolayı sçylemek zorunda kaldık. Fazla birşey aormuyor onlarda biz söylersek biliyorlar ayrıntılarını.
Ama diğer türlü sorulması beni acayip geriyor. Ben olumsuz olsada üzüntümü sadece kendi kendime yaşayabilen bir insanım her anlamda zaten kimseye gidip dert yanmayı asla sevmem. Birde stresli sürec dediğin gibi naptınız ne durumdasınız oldumu olmadımı aürekli sorulması çok sinir bozucu geliyor bana
Sürekli bebek sorulmasıda ben insanın mahreminin ihlali olarak görüyorum. Ama o kadar anlayışsız ve cahil insanşar varki sankş korunmak demek nedemek bilmiyorlar evlendiysen hemen çocuk yapmalısın mantığındalar. Çocuk yoksa birde sen sormadan doktor öneriainde bile bulunanı var. Bu kadar saçma. Benim geçen yıl düşüğüm oldu. Onu herkea biliyordu o yüzden bana pek soramıyor kimse neyseki artık
HahahhhhCanim nickinden dolayi aksi bi yorum beklemezdim senden
Benim bugun holde sandalyeye oturupta banyoyu eşime temizletmeme şahitolmaliydiniz
Adam akil sagligimdan şüphe etmistir. Erkek kafasi dümdüz çalişir adama öyle alengirli temizlik yaptirdim ki, bi daha banyoyu kirletmeye cesaret edemez
Ayy yok bak kendisinin bazı huylarını sevmem.Vay be babaanneler ne kaynana doğurmuş
Benim ki şehrimden giderken aradi, napiyorsun deyince yatiyorum bi sey yapamiyorum dedim "aman yaptiklarina say, yapma bi şey " dedi. Bakmak şöyle dursun dert bile edinmez canı sağolasica, benden uzakta olasıca
Sendemi salı günü olsun canım bende aynı ama bugün yaptimBen salı günü transfer oldum kararsızım. Ama artık ihtiyaçta hissediyorum
Amin canım stres yapma belkide olmıcaksınO zaman regl günü yaşayıp göreceğim canim hayirlisi artik
Çok güzel temizlik yapar ama mutfak baska bi sey ya. Girmesin daha iyiHahahhhh
Evet ama arada yaptırmak gerek ki kolay
İşler olmadığını anlasınlar ve öyle kolay dağıtıp kirletmesinler ortalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?