- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.721
Kiymeti bilinmelikAyy yok bak kendisinin bazı huylarını sevmem.
Ama bu konuda da hakkını yiyemem bakar önüne yemegini meyveni getirir götürür iş yapar.
Demekki kötü değilmiş benim kaynanam
Tamam bilicem artkkKiymeti bilinmelik
Kizz sen nerelisinVay be babaanneler ne kaynana doğurmuş
Benim ki şehrimden giderken aradi, napiyorsun deyince yatiyorum bi sey yapamiyorum dedim "aman yaptiklarina say, yapma bi şey " dedi. Bakmak şöyle dursun dert bile edinmez canı sağolasica, benden uzakta olasıca
Valla bende yapcam sanırımSendemi salı günü olsun canım bende aynı ama bugün yaptim
Ben de bıraktım.bugun sonduCanım ben ilk 1 hafta transferden itibaren hiç çay kahve içmedim
Vardir bi tahminin onun üzerine sormuşsundurKizz sen nerelisin
Ya Antep ya AdıyamanVardir bi tahminin onun üzerine sormuşsundur
Yok canim değilimYa Antep ya Adıyaman
Bence de ilaç kullandığın sürece adet olmazsın. Benim transferim döngümün 25.gününde olacaktı. Ama e2 değerim çok iyi yükselmediği için birkaç gün daha bekledik 31.günü olacak transfer. Yükseldikten sonra iğnelere başladım. doktorum hiç korkma adet olmazsın dedi üstüne basa basa sordum. Yetmedi çıktıktan sonra hemşiremi arayıp sordumSuanki sol kasık agrım falan regl oncesi yaşadıklarım icime bir korku salındı resmen
Buna inanmayan arkadaşlar var ne yazık ki canımBence de ilaç kullandığın sürece adet olmazsın. Benim transferim döngümün 25.gününde olacaktı. Ama e2 değerim çok iyi yükselmediği için birkaç gün daha bekledik 31.günü olacak transfer. Yükseldikten sonra iğnelere başladım. doktorum hiç korkma adet olmazsın dedi üstüne basa basa sordum. Yetmedi çıktıktan sonra hemşiremi arayıp sordum
Kişiden kişiye değişir canım bu.Kızlarr transferden sonra pozitif olunca hangi belirtiler oluyo ya da belirti olduğu halde negatif çıkan yalancı belirti yaşayan oldu mu muhtemelen hiç belirti görmeyen çoktur ama yine de fikrimiz olsun
Aynı benim kocamHahaha. Benimki sabah mutfaga girdi kahvalti hazirliycak. Peynirleri çikarmis öylece duruyor tezgahta. Bi tava cikarmiş omlet yapacak, yumurta ortalikta yokgeldi hadi beraber hazirlayalim dedi, kafasi karişmiş
Ulan ben anamin evinde misler gibi bakiliyordum
Bence ver ne olur ne olmazKan vermeme gerek var mı artık sence . Amin Allah razı olsun. Bekleyen hiç kimseye negatifi göstermesin
Bende en son transferden bir gün önce kahvaltıda içtim akşam bıraktım .Ben de bıraktım.bugun sondu
Listeyi nasıl görüyorsunuzBenim de listede altım üstüm hepBanada bulaşır inşallah
Alın güzel listemizListeyi nasıl görüyorsunuz
Merhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak transfer
İptalPapatyamveben-Mavi 5 gün 22 ocak @mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak transfer
İptal@Ahsen555 5 gün 24 Ocak @LeyLA84db 3 gün ocak @Hope3535 5 gün ocak @Aymelek 5 gün 4 ocak @geceyagmuru 3.gün 13 Ocak @Kubra Avci 5. Gün 6 ocak karamel Latte 5 gün 23 ocak @sihaymihay 5. Gün Ocak MaviHayallerim 5. Gün 9 ocak @Smileess 5.gün 14 Ocak
BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@Buurcuumm 5. Gün 2 ocak
@Neptunnn 5. Gün 16 ocak
U unknown1234 5. Gün 24 ocak
@Teach_Mavi 5. Gün 10 ocak
sev9 5. Gün 23 ocak
Maysa2011 5. Gün 17 ocak
@nirayku 5. Gün 30 ocak
@Hilal911 3. Gün 3 ocak
@Prairie daisy 5.Gün 20 ocak @Patilisever 5. Gün 10 ocak @Titizzzz 5. Gün 13 ocak @Rosee0 6.Gün 18 ocak
Kahve çayın tutunmaya etkisi var mıdırBen de bıraktım.bugun sondu
Aynen kuzu yumurta toplama zamanında hiç icmemistim.. şimdi bırakıcam yine teste kadarBende en son transferden bir gün önce kahvaltıda içtim akşam bıraktım .
Dün başladım günde 2 bardak açık çaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?