Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kizz sen nerelisin

Kızlar proluteks ve oksaparı aynı anda 5 dakka arayla vuruyoruz biz. Yanlış mı yapıorum. Etkileşim yaparlarmı. Yani stres oluyorum ondan iğneler cıkınca bi birini bi birini hemen aynı anlarda yapıyoruz

Suanki sol kasık agrım falan regl oncesi yaşadıklarım icime bir korku salındı resmen
Bence de ilaç kullandığın sürece adet olmazsın. Benim transferim döngümün 25.gününde olacaktı. Ama e2 değerim çok iyi yükselmediği için birkaç gün daha bekledik 31.günü olacak transfer. Yükseldikten sonra iğnelere başladım. doktorum hiç korkma adet olmazsın dedi üstüne basa basa sordum. Yetmedi çıktıktan sonra hemşiremi arayıp sordum

Kızlarr transferden sonra pozitif olunca hangi belirtiler oluyo ya da belirti olduğu halde negatif çıkan yalancı belirti yaşayan oldu mu muhtemelen hiç belirti görmeyen çoktur ama yine de fikrimiz olsun

Buna inanmayan arkadaşlar var ne yazık ki canım

Kızlarr transferden sonra pozitif olunca hangi belirtiler oluyo ya da belirti olduğu halde negatif çıkan yalancı belirti yaşayan oldu mu muhtemelen hiç belirti görmeyen çoktur ama yine de fikrimiz olsun
Kişiden kişiye değişir canım bu.
Daha önce gebelik geçiren bedeninin ne tepki verdiğini bilen bilir belirtileri

Aynı benim kocam

Listeyi nasıl görüyorsunuz
Alın güzel listemiz

Bende en son transferden bir gün önce kahvaltıda içtim akşam bıraktım .
Dün başladım günde 2 bardak açık çaya
Aynen kuzu yumurta toplama zamanında hiç icmemistim.. şimdi bırakıcam yine teste kadar
Valla yorulmuşum 9da oturdum.. uyku bastırdı sanırım progestan dan ..gözüm açılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…