Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kuzum doktor bana ağrın olursa minoset ve parol sadece bu ikisinden kullanabilirsin dedi , ama asla minoset plus olmayacak o kesinlikle yasak

Parolla minoset kullanilabilir demislee benim listemde yaziyor, minoset plus yasakli ama sadece normali ..
estrofemin yan etkisi basagrisi acaba omu tetikledi benimde ilk zamanlar bir tik agridi ama suan daha alisti bunyem

Yok canim, Allah muhtac etmesin hiç hazetmem ağrikesiciden
Ben de ağrı kesici hiç sevmem. Ama alabileceğimi bilmek de güzel çok fenalardayım az az sürekli vuruyor

Prairie daisy ben de 35. günü oldum transfer adet olmadım başını kaçırdım konunun doğal siklus muydu senin bilmiyorum öncesinde lucrin olduğum için olmadım

Transferden sonra kaçıncı gün duş aldınız
Ben ertesi gün aldım hemen zaten transfere de duş alıp gitmiştim. Ilıktanbiraz daha sıcak suyla duş alıp çıkmadan buz gibi su dökünüyorum. Kan dolaşımını hızlandırsın diye. Tutunma için kan dolaşımını arttırmak iyi demişlerdi

Şu hamile emojileri nerden buluyorsun

Transfer öncesi yıkandım ama sonra Valla korktuğumdan değil ama hiç halim yoktu 3-4 gün yıkanamadım. Yoksa çok sıcak olmayan banyo yapabilirsiniz demişlerdi

Aynı gün transfer olmuşuz. Ben de test almamak için çok zor tutuyorum kendimi çook erken daha

Bu arada kızlar ben migren hastasıyım ileri derecede doktorumla görüştüm herhangi bir atak geldiğinde parol minoset zaten kesmiyor kesmez mümkün değil acile gidip damardan parol alabileceğimi ve oksijen istememi söyledi estrofem kullanırken tuttu başım transferden önce 2 kere. dakikada 4 ml oksijen burundan bir de parol mis gibi yeterli oluyor zararı da yok

Diğer testlerde hiç böyle bişey başıma gelmediği için ister istemez gereksiz bir heyecana ve umuda kapıldım ama ne yazık ki sonucu hüsran oldu. İnşallah doğru zamanda herşey güzel olur

Ben de sağlık raporu için sağlık ocağına ve ilaçlar için eczaneye gittim ertesi gün sonra bir gün arayla 2-3 defa. Bu beni tedirgin etti ama şükür tutundu. Hatta bir ara toz aldım hafif ev işi yaptım. İlk 9 gün çok zor geçti son üç gün çok hızlı geçti 12. Gün gelmişti ve test sonucu ağladım değer 231 çıkmıştı. Darısı bekleyenlerin başına

Hayirli olsun tatlim saglicakla kavuşun pomçiğe

Erken daha bekle 5. Güne kadar

Aynı gün transfer olmuşuz. Ben de test almamak için çok zor tutuyorum kendimi çook erken daha
Yaaaa ayni günmüyüz eeee nezaman yapalim ben burda yazilanlari okudukça biraz sabirsizlaniyorum , 5. Gün bir erken test konusunda arkadaslarimdanda gazlaniyorum benim gidisat iyi degil ben yarin bir nobetci bulup 1 erken test ,9374737367373 tanede kaset alabilirim gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…