- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.741
Genelde önerilmiyor..Kahve çayın tutunmaya etkisi var mıdırhiç bşlmiyorduuum
Mm yeni bir şey öğrendimGenelde önerilmiyor..
Doktorum kahve kesinlikle içme demişti, çay açık olarak içilebilir ben onu da içmiycem bir süre..
Bizimkiler küçük fincan kahve ve iki çay icebilirsin demistiGenelde önerilmiyor..
Doktorum kahve kesinlikle içme demişti, çay açık olarak içilebilir ben onu da içmiycem bir süre..
Kuzum doktor bana ağrın olursa minoset ve parol sadece bu ikisinden kullanabilirsin dedi , ama asla minoset plus olmayacak o kesinlikle yasak
Parolla minoset kullanilabilir demislee benim listemde yaziyor, minoset plus yasakli ama sadece normali ..
estrofemin yan etkisi basagrisi acaba omu tetikledi benimde ilk zamanlar bir tik agridi ama suan daha alisti bunyem
Ben de ağrı kesici hiç sevmem. Ama alabileceğimi bilmek de güzelYok canim, Allah muhtac etmesin hiç hazetmem ağrikesiciden
Liste çok güzel , yazan herkesin yanindaaa bebisko emojisi gorelimmmAlın güzel listemiz
Bence de ilaç kullandığın sürece adet olmazsın. Benim transferim döngümün 25.gününde olacaktı. Ama e2 değerim çok iyi yükselmediği için birkaç gün daha bekledik 31.günü olacak transfer. Yükseldikten sonra iğnelere başladım. doktorum hiç korkma adet olmazsın dedi üstüne basa basa sordum. Yetmedi çıktıktan sonra hemşiremi arayıp sordum
Ben ertesi gün aldım hemen zaten transfere de duş alıp gitmiştim. Ilıktanbiraz daha sıcak suyla duş alıp çıkmadan buz gibi su dökünüyorum. Kan dolaşımını hızlandırsın diye. Tutunma için kan dolaşımını arttırmak iyi demişlerdiTransferden sonra kaçıncı gün duş aldınız
Şu hamile emojileri nerden buluyorsunMerhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak transfer
İptalPapatyamveben-Mavi 5 gün 22 ocak @mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak transfer
İptal@Ahsen555 5 gün 24 Ocak @LeyLA84db 3 gün ocak @Hope3535 5 gün ocak @Aymelek 5 gün 4 ocak @geceyagmuru 3.gün 13 Ocak @Kubra Avci 5. Gün 6 ocak karamel Latte 5 gün 23 ocak @sihaymihay 5. Gün Ocak @MaviHayallerim 5. Gün 9 ocak @Smileess 5.gün 14 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@Buurcuumm 5. Gün 2 ocak
@ecedaily 5. Gün 24 ocak
@Teach_Mavi 5. Gün 10 ocak
@sev9 5. Gün 23 ocak
@Maysa2011 5. Gün 17 ocak
@nirayku 5. Gün 30 ocak
Hilal911 3. Gün 3 ocak
Prairie daisy 5.Gün 20 ocak @Patilisever 5. Gün 10 ocak @Titizzzz 5. Gün 13 ocak @Rosee0 6.Gün 18 ocak
Yorumlar doktorlara göre değişiyor canım..Bizimkiler küçük fincan kahve ve iki çay icebilirsin demisti
Transfer öncesi yıkandım ama sonra Valla korktuğumdan değil ama hiç halim yoktu 3-4 gün yıkanamadım. Yoksa çok sıcak olmayan banyo yapabilirsiniz demişlerdiBen ertesi gün aldım hemen zaten transfere de duş alıp gitmiştim. Ilıktanbiraz daha sıcak suyla duş alıp çıkmadan buz gibi su dökünüyorum. Kan dolaşımını hızlandırsın diye. Tutunma için kan dolaşımını arttırmak iyi demişlerdi
Aynı gün transfer olmuşuz. Ben de test almamak için çok zor tutuyorum kendimi çook erken dahaYa muhabbetlere asla yestişemiyorum nekadarda hizlisinizgünlerdir okuyorum okuyorum bitsin yazicam diyorum yenileri ekleniyor pozitif haberleri var çok güzell hepsini temessumle okudum çok sevindim transfer olucak arkadaşlara şimdiden kolaylıklar diliyorum su gibi sorunsuz bir gün olur size inşallah
Ve beni sorucak olursanız, asla yatamadim surekli bir haraket halindeydim, umarim bu olumsuz bir etki yaratmaz. Kurumdanda yatmana gerek yok dediler kan akisi icin hareket istiyoruz dediler onlara inandimbugun transferi gününü saymazsak 3.gün , aklim fikrim testlerde eczanelerinden önunden gecerken kendimi zor turuyorum
Diğer testlerde hiç böyle bişey başıma gelmediği için ister istemez gereksiz bir heyecana ve umuda kapıldım ama ne yazık ki sonucu hüsran oldu. İnşallah doğru zamanda herşey güzel olurÇok net çıkmış ama ne zaman çıktığı da önemli. Benim de öyle olmuştu çok geç çıkmıştı kuruma çizgisiydi. Negatif olmuştu yani. hamileyken de hemen çizgi belirmişti. Maalesef kuruma çizgileri olabiliyor
Ben de sağlık raporu için sağlık ocağına ve ilaçlar için eczaneye gittim ertesi gün sonra bir gün arayla 2-3 defa. Bu beni tedirgin etti ama şükür tutundu. Hatta bir ara toz aldım hafif ev işi yaptım. İlk 9 gün çok zor geçti son üç gün çok hızlı geçti 12. Gün gelmişti ve test sonucu ağladım değer 231 çıkmıştı. Darısı bekleyenlerin başınaYa muhabbetlere asla yestişemiyorum nekadarda hizlisinizgünlerdir okuyorum okuyorum bitsin yazicam diyorum yenileri ekleniyor pozitif haberleri var çok güzell hepsini temessumle okudum çok sevindim transfer olucak arkadaşlara şimdiden kolaylıklar diliyorum su gibi sorunsuz bir gün olur size inşallah
Ve beni sorucak olursanız, asla yatamadim surekli bir haraket halindeydim, umarim bu olumsuz bir etki yaratmaz. Kurumdanda yatmana gerek yok dediler kan akisi icin hareket istiyoruz dediler onlara inandimbugun transferi gününü saymazsak 3.gün , aklim fikrim testlerde eczanelerinden önunden gecerken kendimi zor turuyorum
İnşallah canım inşallahListe çok güzel , yazan herkesin yanindaaa bebisko emojisi gorelimmm
Hayirli olsun tatlim saglicakla kavuşun pomçiğeBen de sağlık raporu için sağlık ocağına ve ilaçlar için eczaneye gittim ertesi gün sonra bir gün arayla 2-3 defa. Bu beni tedirgin etti ama şükür tutundu. Hatta bir ara toz aldım hafif ev işi yaptım. İlk 9 gün çok zor geçti son üç gün çok hızlı geçti 12. Gün gelmişti ve test sonucu ağladım değer 231 çıkmıştı. Darısı bekleyenlerin başına
Yukarıdaki 3 noktaya tıkla emoji resminden canımŞu hamile emojileri nerden buluyorsun
Erken daha bekle 5. Güne kadarYa muhabbetlere asla yestişemiyorum nekadarda hizlisinizgünlerdir okuyorum okuyorum bitsin yazicam diyorum yenileri ekleniyor pozitif haberleri var çok güzell hepsini temessumle okudum çok sevindim transfer olucak arkadaşlara şimdiden kolaylıklar diliyorum su gibi sorunsuz bir gün olur size inşallah
Yaaaa ayni günmüyüzAynı gün transfer olmuşuz. Ben de test almamak için çok zor tutuyorum kendimi çook erken daha
Yukarıdaki 3 noktaya tıkla emoji resminden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?