- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.781
Hayırlısıyla inşallah canım bana da pazatesi arayıp saat verecekler2 bucukta burda ol dediler
biraz dursun sonra ona da geceriz canım
Benide bugün aradılar pazartesi içinHayırlısıyla inşallah canım bana da pazatesi arayıp saat verecekler
Ben bahçecide transfer oldumBu nedir? Taktirilcak olan ?
Kizlar bahcecide islem yaptiran varmi?
Bende o cesaret var mı bilemedim şimdi korkuyorum - sonuç alıcam diyeYaaaa ayni günmüyüzeeee nezaman yapalim ben burda yazilanlari okudukça biraz sabirsizlaniyorum , 5. Gün bir erken test konusunda arkadaslarimdanda gazlaniyorum benim gidisat iyi degil ben yarin bir nobetci bulup 1 erken test ,9374737367373 tanede kaset alabilirim gibi sanki
Ben de sabredip beklemeliyim diyorumErken testi bile transferden sonraki 9-10 günden önce yapmayın çıkmıyor üzülürsünüz. Benim 8. Gün negatifti 10. Gün yerleşme kanaması başladı, 11. Gün erken testte çıktı bir gün sabredememiştim
Kandil günü olmuş oluyorsun sanırım transferiBenide bugün aradılar pazartesi için
Düşünme simdiden negatifi , öyle düşünceleri çekme lütfen olumlu düşün..gününü beklemek istiyorsan bekle tabikide nasil rahat hissediceksenBende o cesaret var mı bilemedim şimdi korkuyorum - sonuç alıcam diye
Bende bahcecide , ayni gün ayni yerdeymisizBen bahçecide transfer oldum
İğne olarak progestan mi vurunuyosun canımProgestan iğne yerlerim fena halde beze olmuş neyseki bugün de vurulduk 5 gün sora vurulcaz artık o zaman iyileşir sırada gebelik varsa devam eder zaten.
Yaaaa ne güzel tesadüf saat 16.00 da sırada bekliyordum benBende bahcecide , ayni gün ayni yerdeymisiz
Düşünmemeye çalışıyorum olduğu kadarDüşünme simdiden negatifi , öyle düşünceleri çekme lütfen olumlu düşün..gününü beklemek istiyorsan bekle tabikide nasil rahat hissediceksen
Benimde saat 16:00Yaaaa ne güzel tesadüf saat 16.00 da sırada bekliyordum ben
Artık prulotona geçtik canim pruloton Depotİğne olarak progestan mi vurunuyosun canım
Canım doğal siklus seklinde , benim embriyolarim baska hastanedeydi sonra taşıdım bu ikinci transferim doktor ilazsiz ilerlicez dedi dünden beri agrim var regl olucam gibi , natural siklus yontemini uygulamis kuzum sadece duphaston verdi o kadarPrairie daisy ben de 35. günü oldum transfer adet olmadım başını kaçırdım konunun doğal siklus muydu senin bilmiyorum öncesinde lucrin olduğum için olmadım
Bende bahcecide transfer oldumBen bahçecide transfer oldum
doktorun kimdi canmBende bahcecide transfer oldum
3 ayların başlangıcı oluyor galiba canımKandil günü olmuş oluyorsun sanırım transferi
Yat yat3 ayların başlangıcı oluyor galiba canım
Progestan dan daha az acılı buArtık prulotona geçtik canim pruloton Depot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?