- 12 Mart 2019
- 16.630
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.801
Eşim işe gidiyodu bi wc yapım dedm buraya geldimYat yat
Ahaha ben de WC için kalktimEşim işe gidiyodu bi wc yapım dedm buraya geldim
Yatcam
Canım duphaston da kullanırken adet olmuyorsun bilgin olsun. Neden doğal yaptı canım bir sorununuz olmadığı için miCanım doğal siklus seklinde , benim embriyolarim baska hastanedeydi sonra taşıdım bu ikinci transferim doktor ilazsiz ilerlicez dedi dünden beri agrim var regl olucam gibi , natural siklus yontemini uygulamis kuzum sadece duphaston verdi o kadar
Benimdee her akşam tansiyonum düşüyor aynı saatlerde bir deBenim bugün çok fena başım ağrıyor ya baş ağrısı yaşayan oldu mu?? Uyudum uyandım geçmedi
Maşallah maşallah. Allah muhabbetinizi arttırsınBen ne severim ne sevmem. Ama iyiyim. O bana iyi davranır bende iyi davranırım üstüme düşeni yaparım. Seviyeli bir ilişkimiz var
Normal normal benim hemşire arkadaşım var onada sordum. Oda dedi vücut yettiğini alıyo fazlasını atıyo dedi o da zaten birazı tuvaletteyken gidiyo.Kızlar fitil kullanıyoruz ya biraz geliyor normal miydi bu durum
Progestanı sabah 8 öğleden sonra 4 gece 12 de alıyorum bana 8 saat arayla dedilerProgestan fitil ve duphaston kullananlar, günde 3 defa ya.. Hangi saatlerde alıyorsunuzz
Ben de öyle kullanıyorum ama sabah 8 de uyandıktan sonra uyuyamıyorum sonrasındaProgestanı sabah 8 öğleden sonra 4 gece 12 de alıyorum bana 8 saat arayla dediler
Cağğnımm dualarımdasınnnGünaydın güzeller
Şu içme seansı
9.30 da transfer olcam Allah'ın izniyle
Dualarınızı eksik etmeyin
Adım Özge
Aynen canım hersey normal diye oyle yaptiCanım duphaston da kullanırken adet olmuyorsun bilgin olsun. Neden doğal yaptı canım bir sorununuz olmadığı için mi
Mehmet Reşit Asoglu kisaca MRAdoktorun kimdi canm
Sağlıkla tutunsun bebeğiniz inşallahGünaydın güzeller
Şu içme seansı
Adım Özge
Allah yardımcınız olsunGünaydın güzeller
Şu içme seansı
Adım Özge
Bezelerin üstüne vurunca gene yakıyor ama olsun sağlıkla tutunsunlar bu acılar gözümde yokProgestan dan daha az acılı bu
Kübra hanım doktorum benim ben senin çıkmanı bekledim o zamanBenimde saat 16:00doktorun kimdi ya
Canim ben bı sabah erken saatte alıyorum 6 buçukta filan bir öğlen alıyorum birde akşamProgestan fitil ve duphaston kullananlar, günde 3 defa ya.. Hangi saatlerde alıyorsunuzz
Vayy gün geldi çattı demek cnm hadi sana sımsıkı sağlıkla tutunsunGünaydın güzeller
Şu içme seansı
Adım Özge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?