- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.821
Niye senin öylemi olduKızlarr
Erken gebelik testi pozitif çıkıp sonra negatif olma ihtimali var mı
Evet canım aminnnVayy gün geldi çattı demek cnm hadi sana sımsıkı sağlıkla tutunsun
Amin canım Rabb'im hepimizin yardımcısı olsunAllah yardımcınız olsun
Hayırlısıyla inşallah transferiniz iyi geçer ve sonraki süreçte olumlu ilerler..
Günaydın güzeller
Şu içme seansı
9.30 da transfer olcam Allah'ın izniyle
Dualarınızı eksik etmeyin
Adım Özge
Al bebeni gel sımsıkı tutunsun annesine inşallahGünaydın güzeller
Şu içme seansı
Adım Özge
Ayyy çok tatlı ya , resmen yan yanaymisiz, ayni masada arka arkayaKübra hanım doktorum benim ben senin çıkmanı bekledim o zaman
Hee biliyorum MRA yi sosyal medyadan, ona giden arkadaslarimda oldu. Benim Özkan hoca, transfer oldu oraya ben pesinden geldim memorialda baslistik onunla.Mehmet Reşit Asoglu kisaca MRAsenin peki canim
Tatlimmm su gibi aksın transferin, idrara sıkışık olmasa transfer cok daha guzel bir islem olucakGünaydın güzeller
Şu içme seansı
Adım Özge
Arkadaslarin nasil sonuclar aldi canim benimde arkadasim ozkan hocaya gitti simdi 4 aylik hamileHee biliyorum MRA yi sosyal medyadan, ona giden arkadaslarimda oldu. Benim Özkan hoca, transfer oldu oraya ben pesinden geldim memorialda baslistik onunla.
Buarada bu dogal yontemi hic dusunmemisim, bizdede sıkıntı yok sebepsiz olmuyordu. Ben yeni denk geliyorum doktorumda bisi demedi
Mesai yazmışlardı bu haftaAhaha ben de WC için kalktim
Bu hafta benim eşimde pazarcıbirazdan kalkar
Beze üstüne olmasada yakma var kuzum ama progestan gibi sağa sola dönerken bağırtan bi acı yok yada morartanBezelerin üstüne vurunca gene yakıyor ama olsun sağlıkla tutunsunlar bu acılar gözümde yok
Özgecimm yavrun sıkıca tutunsun sana inşallahGünaydın güzeller
Şu içme seansı
Adım Özge
İnşallah canım inşallahBende dayanamadım test yaptım negatif çıktı. 6. Gün bugüninşallah erken olduğu için negatif çıkmıştır
Kimyasala döndüyse evet.Kızlarr
Erken gebelik testi pozitif çıkıp sonra negatif olma ihtimali var mı
Eveett inşallah bebişlerimiz de bizimledirAyyy çok tatlı ya , resmen yan yanaymisiz, ayni masada arka arkaya
Ne yaptın canım taburcu oldun muAmin canım Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun
Heryerime iğne batiriyorum zaten artık ok raydan çıktı nabalimBeze üstüne olmasada yakma var kuzum ama progestan gibi sağa sola dönerken bağırtan bi acı yok yada morartan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?