- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.761
Bana kahve yasak çayı azalt demişlerdi .bende hep kestim .zaten kahve düşkünü değilimKahve çayın tutunmaya etkisi var mıdırhiç bşlmiyorduuum
Uyku sorunu bendede var yaaAynen kuzu yumurta toplama zamanında hiç icmemistim.. şimdi bırakıcam yine teste kadar
Valla yorulmuşum 9da oturdum.. uyku bastırdı sanırım progestan dan ..gözüm açılmıyor
Yani belirti olsa bile anlaşılmayabilir ya da psikolojik belirti yaşanabilir, anladım canımKişiden kişiye değişir canım bu.
Daha önce gebelik geçiren bedeninin ne tepki verdiğini bilen bilir belirtileri
Erken testi bile transferden sonraki 9-10 günden önce yapmayın çıkmıyor üzülürsünüz. Benim 8. Gün negatifti 10. Gün yerleşme kanaması başladı, 11. Gün erken testte çıktı bir gün sabredememiştimYaaaa ayni günmüyüzeeee nezaman yapalim ben burda yazilanlari okudukça biraz sabirsizlaniyorum , 5. Gün bir erken test konusunda arkadaslarimdanda gazlaniyorum benim gidisat iyi degil ben yarin bir nobetci bulup 1 erken test ,9374737367373 tanede kaset alabilirim gibi sanki
Canm reglasyon teknigini duydunmu hiç? Bir arkadasim 3 senasta migreninden kurtuldu, altinda yatan sebepleri ortaya cikardilar , istersen bir arastir insan boyle dinleyince hikaye gibi geliyor ama cok yakin cevremden kisiler iyilesti.Bu arada kızlar ben migren hastasıyım ileri derecede doktorumla görüştüm herhangi bir atak geldiğinde parol minoset zaten kesmiyor kesmez mümkün değil acile gidip damardan parol alabileceğimi ve oksijen istememi söyledi estrofem kullanırken tuttu başım transferden önce 2 kere. dakikada 4 ml oksijen burundan bir de parol mis gibi yeterli oluyor zararı da yok
Bende beceremedim o emojileri nerden yapiyoruzYukarıdaki 3 noktaya tıkla emoji resminden canım
Kirmizi cizgim 5.günErken daha bekle 5. Güne kadar
Vay arkadaş hiç böyle şeyler söylemediler bize baştaBana kahve yasak çayı azalt demişlerdi .bende hep kestim .zaten kahve düşkünü değilim
Yaşanabilir evet ben mesela daha önce hamile kaldıgım için biliyorum tutunca olacakları ama vücudum beni şaşırtabilir deYani belirti olsa bile anlaşılmayabilir ya da psikolojik belirti yaşanabilir, anladım canım
Yorum yaparken ki yukarda 3 nokta var oraya bas emoji resmi var sonra orayaBende beceremedim o emojileri nerden yapiyoruz
Benimde öyleKirmizi cizgim 5.gün
Araştırayım canım teşekkür ederimCanm reglasyon teknigini duydunmu hiç? Bir arkadasim 3 senasta migreninden kurtuldu, altinda yatan sebepleri ortaya cikardilar , istersen bir arastir insan boyle dinleyince hikaye gibi geliyor ama cok yakin cevremden kisiler iyilesti.
Hamile olan bir arkadasimda sureç boyunca atak gecirmedi. İnsallah seninde oyle olur, gelicegini anliyorsan siddetlenmeden neler yapilmasi gerekiyorsa minimumla atlaticak sekilde mudahale edersin , insallah seni cok zorlamaz
Ben de bir kimyasal geçirdim çok fazla mide bulantım olmuştu gerçi bende estrofem de bulantı yaptı ilk başladığımdaYaşanabilir evet ben mesela daha önce hamile kaldıgım için biliyorum tutunca olacakları ama vücudum beni şaşırtabilir de
Anladm canım kimyasalda riskli bi durumBen de bir kimyasal geçirdim çok fazla mide bulantım olmuştu gerçi bende estrofem de bulantı yaptı ilk başladığımda
3 yılda tek hamilelik geçirdim o da kimyasal canımAnladm canım kimyasalda riskli bi durum
Rabbim bidaha yaşatmasın canım3 yılda tek hamilelik geçirdim o da kimyasal canımBakalım artık hayırlısı
2 bucukta burda ol dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?