Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben ne severim ne sevmem. Ama iyiyim. O bana iyi davranır bende iyi davranırım üstüme düşeni yaparım. Seviyeli bir ilişkimiz var
Ahahha aynı biz eşim kızmasa hatice hanım diye hitap edicemde h bişey deme daha iyi demişti 2 yıl oldu evleneli hala hitap edecek bişey bulamadım telefonla arayınca direk lafa dalıyorum nasılsın nabıyorsun diye

Tebrikler beybisi orda kocaman bi pozitif göedğm sanki ben kan sonucunu sabırsıklıkla bekliyorum artık rahat rahat kayınvalideye hamileyim diyebilirisn
Teşekkürler canım ama kayınvalidem vazgeçti kendisi belli süre gectikten sora 3 ayı devirmek nasip olursa inşallah artık bakalım cnm hepimiz.kucagimiza alalım sağlıkla

kader ortaklarım merhaba bende arkadan topiği takip edenlerdenim. 3.ve5. Gün embriyoları ile 11 ve 13 Ocak transferlerim oldu. Bugün dayanamayıp test aldım. 9.günüm. Bir yorumlayın şu arkadaşınıza, sevinmeli miyim?

Eklentiler

• 4190554C-1821-41F3-895F-E65E7F0CC9C1.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 93
Benimdee her akşam tansiyonum düşüyor aynı saatlerde bir de
Benim bugün daha büyük bir derdim var karnım alerji gibi kızardı göğsümün altı. Ama çarşaf sıyrılmış yatakta bir yer var oraya mı sürttü kızardı yoksa alerji mi anlamadım. Bekleyeceğim bakalım geçecek mi? İlaçlara alerjisi çıkan oldu mu? Ben alerjik bi insan değilim çok

Kız mis gibi pozitif işte inş kan da güzel artar

Benim ilaçlara bir alerjim olmadı, kaldı ki ben güneşe bile alerjisi olan biriyim. Takip et bir sabunlu bezle sil bakalım cildini tahriş etmeden sonra durula. Tekip et. Geçmiş olsun

Var görünüyor

Testin pozitf canım sağlıcakla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…