- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.841
Tebrikler beybisi orda kocaman bi pozitif göedğm sanki ben kan sonucunu sabırsıklıkla bekliyorumAy benide eklemissin heycanlandim bı an görünce benm testim bugün böyle çıktı. Kan sonucumda iyi çıkar inşallah
Eki Görüntüle 3195035
Ahahha aynı bizBen ne severim ne sevmem. Ama iyiyim. O bana iyi davranır bende iyi davranırım üstüme düşeni yaparım. Seviyeli bir ilişkimiz var
Teşekkürler canımTebrikler beybisi orda kocaman bi pozitif göedğm sanki ben kan sonucunu sabırsıklıkla bekliyorumartık rahat rahat kayınvalideye hamileyim diyebilirisn
Of benimde yarın baslıcak oksaparHeryerime iğne batiriyorum zaten artık ok raydan çıktı nabalim
Anladım canım teşekkürlerCanim ben bı sabah erken saatte alıyorum 6 buçukta filan bir öğlen alıyorum birde akşam
Aldım.geldimmm
Kimyasala döndüyse evet.
Bugün
13 ü transfer günümKimyasala döndüyse evet.
Bugün kaçıncı günün
Benim bugün daha büyük bir derdim var karnım alerji gibi kızardı göğsümün altı. Ama çarşaf sıyrılmış yatakta bir yer var oraya mı sürttü kızardı yoksa alerji mi anlamadım. Bekleyeceğim bakalım geçecek mi? İlaçlara alerjisi çıkan oldu mu? Ben alerjik bi insan değilim çokBenimdee her akşam tansiyonum düşüyor aynı saatlerde bir de
Kız mis gibi pozitif iştekader ortaklarım merhaba bende arkadan topiği takip edenlerdenim. 3.ve5. Gün embriyoları ile 11 ve 13 Ocak transferlerim oldu. Bugün dayanamayıp test aldım. 9.günüm. Bir yorumlayın şu arkadaşınıza, sevinmeli miyim?
YaaaKız mis gibi pozitif işteinş kan da güzel artar
Benim ilaçlara bir alerjim olmadı, kaldı ki ben güneşe bile alerjisi olan biriyim. Takip et bir sabunlu bezle sil bakalım cildini tahriş etmeden sonra durula. Tekip et. Geçmiş olsunBenim bugün daha büyük bir derdim var karnım alerji gibi kızardı göğsümün altı. Ama çarşaf sıyrılmış yatakta bir yer var oraya mı sürttü kızardı yoksa alerji mi anlamadım. Bekleyeceğim bakalım geçecek mi? İlaçlara alerjisi çıkan oldu mu? Ben alerjik bi insan değilim çok
Var görünüyorkader ortaklarım merhaba bende arkadan topiği takip edenlerdenim. 3.ve5. Gün embriyoları ile 11 ve 13 Ocak transferlerim oldu. Bugün dayanamayıp test aldım. 9.günüm. Bir yorumlayın şu arkadaşınıza, sevinmeli miyim?
Hadi yaa vazgeçti gelmekten. DemekTeşekkürler canımama kayınvalidem vazgeçti kendisi belli süre gectikten sora 3 ayı devirmek nasip olursa inşallah artık bakalım cnm hepimiz.kucagimiza alalım sağlıkla
Testin pozitf canım sağlıcakla gelsinkader ortaklarım merhaba bende arkadan topiği takip edenlerdenim. 3.ve5. Gün embriyoları ile 11 ve 13 Ocak transferlerim oldu. Bugün dayanamayıp test aldım. 9.günüm. Bir yorumlayın şu arkadaşınıza, sevinmeli miyim?
Özgecan hayırlı olsun inşallah bebeğini iyi ağırla 9 ay karnında bi ömğr kalbşnde taşı inşallahAldım.geldimmm
Canım kanda baktır yarın kanda çıkar kesin net artık hayırlısı olsun gözlerimi ovalıyırum 2. Çizgiyi göreyim diye bide normal test varsa yap bakalımEki Görüntüle 3195491 9. Günümden test Kızlar
En iyisi kan bencede. Testlere yüzde yüz güvenemiyor insan.Eki Görüntüle 3195491 9. Günümden test Kızlar
İnşallah cnmmHadi yaa vazgeçti gelmekten. Demekneyae sevindim im senin adına stressiz bi gebelik geçir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?