Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yaa anne derimde bir sınırımız var. İsminin yanına anne eklerim bende buna alıştım işte haftada bir görüşürüz. Çok önemli birşey yoksa telde nadir konuşuruz

Ne yaptın canım taburcu oldun mu
Nasıl geçti transferin
Kuzum yarım saat kaldım çıktım..
Hastanedekiler benim için gelmişti başka transfer yokmuş
Sıkışıklık için evde iki buçuk bardak su içtim orda bir 330ml içtim sonra kimsede olmayınca hemen aldılar, arabada uzandım gelince wcye girdim ama baya altıma yapacaktım
İki saat tutmus oldum ..
Transfer güzel geçti dedi doktor, embriyolog da yanıma geldi çözdürduk gayet güzel embriyonun dedi,
minisim benimle kalır sağlıkla inşallah
On gün sonra test istediler

Tatlimmm su gibi aksın transferin, idrara sıkışık olmasa transfer cok daha guzel bir islem olucak
Heycan yaptinmi, ben bacaklarimi okadar kasmisimki kas agrisi yeni geçiyor
Çok korktuğum gibi değildi ya.. sanırım 1.5 lt içtim ama hemen aldilar hastanede bugün kimse yoktu
Çıktık sonra eve gelince gridik WC ye..
Transfer esnasi heyecanlıydı ya ekrana bakınca çok duygulandım
Sağlıkla tutunsun minnos

Bugün transferden sonra 4. Günüm belirti olması gerekmiyor mu artık ilk iki gün karnımda batma hissettim artık yok akıntı da yok

Bugün transferden sonra 4. Günüm belirti olması gerekmiyor mu artık ilk iki gün karnımda batma hissettim artık yok akıntı da yok
Belirtiler ilaçlardan mi belli olmuyor bence takılma benmde bazen var bazen yok yani kendimizi çok dinlemeyelim pozitif düşün öyle olsun

Canım kanda baktır yarın kanda çıkar kesin net artık hayırlısı olsun gözlerimi ovalıyırum 2. Çizgiyi göreyim diye bide normal test varsa yap bakalım
Bence olsa çıkardı geçen transferim de silik çizgi çıkmıştı 9. Günde :/ ve bu sefer iki embriyo transfer edildi

Belirti herkese göre değişiyormuş canım daha önceki hamileliklerde bile fark olabilirmiş hiç takılmamak lazım da zor oluyo tabi

Kızlar ya herke
Pozitif güzel masalh ama ben hiç yapmayayim ozman 9.gün bile nasıl silik cikiyo

Canım.benide ekleyebilirsin yarın transfer olacağım bir aksilik olmazsa insallaaah 5. Gun emriyosu transfer 23 Ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…