- 24 Şubat 2022
- 249
- 407
- 33
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.861
Alın güzel listemiz
Kız ben yokum burdaAlın güzel listemiz
Yaa anne derimde bir sınırımız var. İsminin yanına anne eklerim bende buna alıştım işteAhahha aynı bizeşim kızmasa hatice hanım diye hitap edicemde h bişey deme daha iyi demişti 2 yıl oldu evleneli hala hitap edecek bişey bulamadım telefonla arayınca direk lafa dalıyorum nasılsın nabıyorsun diye
Aminnn canimmAl bebeni gel sımsıkı tutunsun annesine inşallah
Canım aminnnÖzgecimm yavrun sıkıca tutunsun sana inşallah
Evettt şimdi başlıyoruzPremsesler gibi kendini şımartma zamanııı
Aminnn canım benimmÖzgecan hayırlı olsun inşallah bebeğini iyi ağırla 9 ay karnında bi ömğr kalbşnde taşı inşallah
Kuzum yarım saat kaldım çıktım..Ne yaptın canım taburcu oldun mu
Nasıl geçti transferin
Çok korktuğum gibi değildi ya.. sanırım 1.5 lt içtim ama hemen aldilar hastanede bugün kimse yoktuTatlimmm su gibi aksın transferin, idrara sıkışık olmasa transfer cok daha guzel bir islem olucak
Heycan yaptinmi, ben bacaklarimi okadar kasmisimki kas agrisi yeni geçiyor
Belirtiler ilaçlardan mi belli olmuyor bence takılma benmde bazen var bazen yok yani kendimizi çok dinlemeyelim pozitif düşün öyle olsunBugün transferden sonra 4. Günüm belirti olması gerekmiyor mu artıkilk iki gün karnımda batma hissettim artık yok akıntı da yok
Bence olsa çıkardı geçen transferim de silik çizgi çıkmıştı 9. Günde :/ ve bu sefer iki embriyo transfer edildiCanım kanda baktır yarın kanda çıkar kesin net artık hayırlısı olsun gözlerimi ovalıyırum 2. Çizgiyi göreyim diye bide normal test varsa yap bakalım
Belirti herkese göre değişiyormuş canım daha önceki hamileliklerde bile fark olabilirmiş hiç takılmamak lazım da zor oluyo tabiBugün transferden sonra 4. Günüm belirti olması gerekmiyor mu artıkilk iki gün karnımda batma hissettim artık yok akıntı da yok
Pozitif güzel masalh ama ben hiç yapmayayim ozman 9.gün bile nasıl silik cikiyokader ortaklarım merhaba bende arkadan topiği takip edenlerdenim. 3.ve5. Gün embriyoları ile 11 ve 13 Ocak transferlerim oldu. Bugün dayanamayıp test aldım. 9.günüm. Bir yorumlayın şu arkadaşınıza, sevinmeli miyim?
Bende 9. Gün artık yaptım ama yine de %100 emin değilimKızlar ya herke
Pozitif güzel masalh ama ben hiç yapmayayim ozman 9.gün bile nasıl silik cikiyo
Merhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak transfer
İptalPapatyamveben-Mavi 5 gün 22 ocak @mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak transfer
İptal@Ahsen555 5 gün 24 Ocak @LeyLA84db 3 gün ocak @Hope3535 5 gün ocak @Aymelek 5 gün 4 ocak geceyagmuru 3.gün 13 Ocak @Kubra Avci 5. Gün 6 ocak karamel Latte 5 gün 23 ocak @sihaymihay 5. Gün Ocak @MaviHayallerim 5. Gün 9 ocak Smileess 5.gün 14 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@Buurcuumm 5. Gün 2 ocak
@Neptunnn 5. Gün 16 ocak
@ecedaily 5. Gün 24 ocak
@Teach_Mavi 5. Gün 10 ocak
sev9 5. Gün 23 ocak
Maysa2011 5. Gün 17 ocak
@nirayku 5. Gün 30 ocak
@Hilal911 3. Gün 3 ocak
@Prairie daisy 5.Gün 20 ocak @Patilisever 5. Gün 10 ocak @Titizzzz 5. Gün 13 ocak @Rosee0 6.Gün 18 ocak
Kimyasal betanın yükselip sonra düşüşe gecmesidir13 ü transfer günüm
Bugün test yaptım
Doktorum 23 ünde kan yaptır dedi
Şimdi kendi kendime heyecanlanmıyım diyorum
Kimyasal nasıl oluyor hiçbir fikrim yok araştırayım biraz
Yada sizin bilginiz var mı
Soryy sorryKız ben yokum burda
İnşallah bebeğimCanım aminnn
Hadi sıra sende sımsıkı tutunsun yavrun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?