- 12 Mart 2019
- 16.622
- 35.998
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.881
Ah benimle aynı gün bi transfer dahaCanım.benide ekleyebilirsin yarın transfer olacağım bir aksilik olmazsa insallaaah5. Gun emriyosu transfer 23 Ocak
Yaz kuzumİnşallah bebeğim
yarın duanız için yazırım
Yaa nasilsın heycan falan var mıAh benimle aynı gün bi transfer daha
Hemen ekliyorum
Ay çok heyecanlı bende kan testini yarın vermicem 10.gunu vericem canm Çarşamba günü inşallahİnşallah bebeğim
yarın duanız için yazırım
Cümlemizin canım cümlemizinYaz kuzumRabb'im yardimcin olsun
Heyecan biraz var asıl yarın olucakYaa nasilsın heycan falan var mı
Öyle yap kuzum senin sonuç belli cok şükürAy çok heyecanlı bende kan testini yarın vermicem 10.gunu vericem canm Çarşamba günü inşallah
Of valla yaa bende evimi topladim kilitledim anneme geldim ilk transferim olucak test gunune kadar burda kalicam heycandan vakit gecmiyoHeyecan biraz var asıl yarın olucak
Şimdi koşturmaca var evi düzeltiyorum biyandan
İnşallah güzel devam eder yüksek olur canısıÖyle yap kuzum senin sonuç belli cok şükür
10. Gün ver ki beta yüksek olsun
Şahane haberKuzum yarım saat kaldım çıktım..
Hastanedekiler benim için gelmişti başka transfer yokmuş
Sıkışıklık için evde iki buçuk bardak su içtim orda bir 330ml içtim sonra kimsede olmayınca hemen aldılar, arabada uzandım gelince wcye girdim ama baya altıma yapacaktım
İki saat tutmus oldum ..
Transfer güzel geçti dedi doktor, embriyolog da yanıma geldi çözdürduk gayet güzel embriyonun dedi,
minisim benimle kalır sağlıkla inşallah
On gün sonra test istediler
Hakkaten ne güzel pazar da gelmişler bizimkiler cumartesi halleder genelde bu işleriŞahane haber
Hangi kalitede embriyo trasnfer ettiklerini söylediler mi
Sımsıkı tutunsun bebişin sana
Ne güzel pazar günü bile geliyorlar
Sağol kuzumm ,5aa transfer edildiŞahane haber
Hangi kalitede embriyo trasnfer ettiklerini söylediler mi
Sımsıkı tutunsun bebişin sana
Ne güzel pazar günü bile geliyorlar
canım 12. Gün 35 ti 14. Gün oldu11.gun mu 35 ti 5.gun.embriyosumu
Bu işler belli olmuyor ama genelde çok ileriki günde az değer çıkması kimyasalla sonuçlanıyor benm basima da geldi Rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsin
Evet canım benim dondurulmuş 4. TransferOf valla yaa bende evimi topladim kilitledim anneme geldim ilk transferim olucak test gunune kadar burda kalicam heycandan vakit gecmiyoseninki dondurulmus embriyo heralde degil mi ?
Ay bilemiyorum bi alıp gelim şu bebeyiİnşallah güzel devam eder yüksek olur canısıseni skştricZ artık
Hadi hayırlı olsuunnKızlar bugün de yaptım idrar testi alttaki dün 10 ve üzeri beta ölçen predictor üstteki bugün 25 ve üzeri beta ölçen awox diye bir marka ikisi de erken gebelik testi predictor 130 TL boşuna vermeyin diğeri 30 TL koyulaşma için kontrol ediyorum artık
İnşallah canım çarşamba bi ön kan vericem artış var mı diye cuma da kan günü artık bakalım ödüm patlıyorHadi hayırlı olsuunn
Aynı benim durumum ama sen daha önce transfer yaşadığın için daha bilerek gidiyodundur canımHeyecan biraz var asıl yarın olucak
Şimdi koşturmaca var evi düzeltiyorum biyandan
Ayyy hadi az kalmış hemen gelir zaman
Sadece test gününü bekleyenlere gelmiyor zaman
12. Gün mü 250 idi
Sağlıklı olsunlar da canım
Canım daha çok çok erken sabretmeye çalış cikmaz zaten ciksada net olmazKızlar ben test yaptım ama çok çok silik ne seviniyorum ne üzülüyorum görmek için mikroskop lazımdaha 5. gün bitmedi bile o yüzden sakinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?