- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.901
İnslalah olmuşturİnşallah canım çarşamba bi ön kan vericem artış var mı diye cuma da kan günü artık bakalım ödüm patlıyor
Canım seninki bugün daha iyi ben yapsammiİnşallah canım çarşamba bi ön kan vericem artış var mı diye cuma da kan günü artık bakalım ödüm patlıyor
Ya Canım daha önce yazdıysan kaçırmış olabilirim.. hangi doktor hangi hastane idi senin? Kac yumurta toplanmıştıSağol kuzumm ,5aa transfer edildi
Evet geldiler benimle cikti doktor
Ay ay ay ne güzel haberler bunlarKızlar bugün de yaptım idrar testi alttaki dün 10 ve üzeri beta ölçen predictor üstteki bugün 25 ve üzeri beta ölçen awox diye bir marka ikisi de erken gebelik testi predictor 130 TL boşuna vermeyin diğeri 30 TL koyulaşma için kontrol ediyorum artık
Oooo var işte maşallahKızlar bugün de yaptım idrar testi alttaki dün 10 ve üzeri beta ölçen predictor üstteki bugün 25 ve üzeri beta ölçen awox diye bir marka ikisi de erken gebelik testi predictor 130 TL boşuna vermeyin diğeri 30 TL koyulaşma için kontrol ediyorum artık
Koç üniv.hastanesi canım.. Gürkan Bozdağ..Ya Canım daha önce yazdıysan kaçırmış olabilirim.. hangi doktor hangi hastane idi senin? Kac yumurta toplanmıştı
Senin yerinde olsam biraz daha beklerdim canım net olsun diye kaçıncı gununCanım seninki bugün daha iyi ben yapsammi
Maşallah inşallah bu transfer evlat olur sana sağlıklaKoç üniv.hastanesi canım.. Gürkan Bozdağ..
19toplandi, 12si 5.gun donduruldu
Kizlar ben bı tane daha kan testi versem mi değer artmismidir sizce ?Maşallah inşallah bu transfer evlat olur sana sağlıklaben izmirdeyim bu seferde olmaz ise İstanbul dusunuyorum aklımda kalsın bu doktor da
Ooo cnmm bebiş çok desene 12 sini doğurmak nasip olur belkiKoç üniv.hastanesi canım.. Gürkan Bozdağ..
19toplandi, 12si 5.gun donduruldu
Hayırlısı olsun inşallahMaşallah inşallah bu transfer evlat olur sana sağlıklaben izmirdeyim bu seferde olmaz ise İstanbul dusunuyorum aklımda kalsın bu doktor da
Oh masallaaahh Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinEvet canım benim dondurulmuş 4. Transfer
Amin canimmz Rabb'im hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ilk seferdeMaşallah inşallah bu transfer evlat olur sana sağlıklaben izmirdeyim bu seferde olmaz ise İstanbul dusunuyorum aklımda kalsın bu doktor da
Test yaptirali 6 gün oldu ama değer çıktı mı acaba diye merak ediyorum tekrar yapsam mı sizce ? Düşmez değil mi?Ooo cnmm bebiş çok desene 12 sini doğurmak nasip olur belkiAllah gönlüne göre versin şaka tabiiiiki
Eşim futbol takımı kurduk diyo sormaOoo cnmm bebiş çok desene 12 sini doğurmak nasip olur belkiAllah gönlüne göre versin şaka tabiiiiki
Yok yahu artık kan değil ultrason takibi gerek canım kan testiyle işin uok artık. Kese görmeye gidersinTest yaptirali 6 gün oldu ama değer çıktı mı acaba diye merak ediyorum tekrar yapsam mı sizce ? Düşmez değil mi?
Aminn canım inşallahEşim futbol takımı kurduk diyo sorma
Ay sağlıkla ilk seferde olsun Rabb'im kimseyi uğraştırmasin
Evet doktor öyle dedi 2 hafta sonra dedi kese için ama ben dedim merak ettim daha 10 gün var ultrasona acaba artmismidirYok yahu artık kan değil ultrason takibi gerek canım kan testiyle işin uok artık. Kese görmeye gidersin
Bugün 5.günüm kübracim sen hiç aksiyon sevmiyorum zaten test yapma yanlısı degilsinSenin yerinde olsam biraz daha beklerdim canım net olsun diye kaçıncı gunun
Hahaha yok kız severimBugün 5.günüm kübracim sen hiç aksiyon sevmiyorum zaten test yapma yanlısı degilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?