- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.921
İnşallah artiyordur canm insan hep acaba diyor biliyorum bendede çok acaba var ama sabır işi bu işler biliyosun herşey olacağına varır çok güzel görürsün bebişleri de inşallahEvet doktor öyle dedi 2 hafta sonra dedi kese için ama ben dedim merak ettim daha 10 gün var ultrasona acaba artmismidir
Akşam yap bı istersen beklet 3 4 saat wcye çıkma ama hemen üzülme uzuleceksen yapma cnmBugün 5.günüm kübracim sen hiç aksiyon sevmiyorum zaten test yapma yanlısı degilsin
Korkma hayırlısı olsun hakkımızdaİnşallah canım çarşamba bi ön kan vericem artış var mı diye cuma da kan günü artık bakalım ödüm patlıyor
Amin canım inşallah sabredicem rabbim nasip etsinİnşallah artiyordur canm insan hep acaba diyor biliyorum bendede çok acaba var ama sabır işi bu işler biliyosun herşey olacağına varır çok güzel görürsün bebişleri de inşallah
Yok kız acı yok çiş derdi haricindeAynı benim durumum ama sen daha önce transfer yaşadığın için daha bilerek gidiyodundur canımBen bi de işlem için korkuyorum acı olacak mı diye
Amin inşallah bu son olurOh masallaaahh Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Embriyon da çok iyi maşallahSağol kuzumm ,5aa transfer edildi
Evet geldiler benimle cikti doktor
Ben dün yaptığıma çok pişman oldum görene kadar kör oldu gözlerim tek çıksa da üzülmem yarını var bunun diye yap istersenCanım seninki bugün daha iyi ben yapsammi
Hoca herşey iyi gerisi nasip dediEmbriyon da çok iyi maşallah
Bedenim sağlıklı
Ben anne olmaya çok hazırım
Bedenim seni taşımaya büyütmeye hazır
Sabırsızlıkla seni bekliyor olacağız
Sende bizi tercih et
Ben böyle meditasyon yapmıştım canım
Öyle yapıcam artık ama çarşamba yine bi ön kan yapayım cuma günü kendi günümOooo var işte maşallahtest gününü bekle canim
Çok güzel sonuclarin olur inşallah cnmÖyle yapıcam artık ama çarşamba yine bi ön kan yapayım cuma günü kendi günüm
Amin canım 6. günüm Allah hepimize evlat versin sağlıklıAy ay ay ne güzel haberler bunlar
Predictor da sadece adı var galiba baksana baya fark var..
Kaçıncı günün bugün canım.
Sağlıkla gelsin yavrun
Aynen canım öyle diyelim hepimiz bende hazırım vala hemde çok hazırım yeterki gelsin ailemizeEmbriyon da çok iyi maşallah
Bedenim sağlıklı
Ben anne olmaya çok hazırım
Bedenim seni taşımaya büyütmeye hazır
Sabırsızlıkla seni bekliyor olacağız
Sende bizi tercih et
Ben böyle meditasyon yapmıştım canım
İnşallah valla kafayı takmıycam diyorum elim gidiyor teste allahtan başka test yok evdeİnslalah olmuştur
Aminnn,Maşallah maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ımAmin canım 6. günüm Allah hepimize evlat versin sağlıklı
İyiki de yok canım en azından yapmazsın gününü bekle yada gününden 1 gün önce yapabilirsinİnşallah valla kafayı takmıycam diyorum elim gidiyor teste allahtan başka test yok evde
Alla allaa çok geçmiş olsun canım takip et mutlaka, geçmezse yarın doktora git. Henüz bnde alerjik bir durum yokBenim bugün daha büyük bir derdim var karnım alerji gibi kızardı göğsümün altı. Ama çarşaf sıyrılmış yatakta bir yer var oraya mı sürttü kızardı yoksa alerji mi anlamadım. Bekleyeceğim bakalım geçecek mi? İlaçlara alerjisi çıkan oldu mu? Ben alerjik bi insan değilim çok
Bende evde kafayı yicem yalnızlıktan eşim çalışıyor dışarı da çıkamıyorum daha doğrusu çıkartmıyolar o yüzden patlicam çok sıkıldımİnşallah valla kafayı takmıycam diyorum elim gidiyor teste allahtan başka test yok evde
Ooo oda mi yaptın yoksa şimdidenHoca herşey iyi gerisi nasip dedi
Rabbim ol.desin banada
Tamam kuzum bende yapayım çok sağol
Az önce odasını gösterdimevde tur attık
Yok kızOoo oda mi yaptın yoksa şimdiden
Evt herşey nasip .
Bazen ne yapsan olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?