- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.941
Beni korkuttu tüp bebek merkezinde tanıştığım bi abla yani acısa bile insan neden bunu söyler ki boşa stres sadeceYok kız acı yok çiş derdi haricinde
Ay yok ne acısı acılık bi durum yokki belki o kendini kasmıştır spekulum takılırken acımıştır.Beni korkuttu tüp bebek merkezinde tanıştığım bi abla yani acısa bile insan neden bunu söyler ki boşa stres sadeceteşekkür ederim canım moral oldu
Allah hayırlısıyla pozitif görmeyi nasip etsin sımsıkı tutunsunGünaydın güzeller
Şu içme seansı
9.30 da transfer olcam Allah'ın izniyle
Dualarınızı eksik etmeyin
Adım Özge
Aminnn canım benimAllah hayırlısıyla pozitif görmeyi nasip etsin sımsıkı tutunsun
Ya beta düşmüştür ya da test bozuktur son kullanma tarihi de geçmiş olabilir testinKızlarr
Erken gebelik testi pozitif çıkıp sonra negatif olma ihtimali var mı
Dizi bul canım komedi uzun sezonlu olsun hem keyfin yerine gelir hem zaman geçer mandala boyama kitabı alabilirsin yetişkinler için çok keyifli kafa dağıtıyor kitap okumayı sever misin bilmiyorum polisiye gizem seversen gleen meade tüm kitapları iyidir su gibi akarBende evde kafayı yicem yalnızlıktan eşim çalışıyor dışarı da çıkamıyorum daha doğrusu çıkartmıyolar o yüzden patlicam çok sıkıldım
Çok kitapla aram iyi degil dizi aksamlari izliyorum sadece canım annemde olduğum için YouTube açamıyorum yani internet yok TV de o yüzden ama ne yaparsan yap can sıkıntısı geçmiyor dışarıya da çıkamadığım için bakalım ayın 1 kadar idare edicem 1 hafta öyle böyle patlıcam artık evde 3 haftadır evdeyim insan bulanıyor ya yine deDizi bul canım komedi uzun sezonlu olsun hem keyfin yerine gelir hem zaman geçer mandala boyama kitabı alabilirsin yetişkinler için çok keyifli kafa dağıtıyor kitap okumayı sever misin bilmiyorum polisiye gizem seversen gleen meade tüm kitapları iyidir su gibi akar
Ayy hiç gülceğim yoktuAy yok ne acısı acılık bi durum yokki belki o kendini kasmıştır spekulum takılırken acımıştır.
En büyük sorun çiş çiş
Amin canim benimAyy hiç gülceğim yoktuyarın 11.30da transferim canım senden önce sanırım çok tatlı bi heyecanmış Rabbim hepimize pozitif görmeyi nasip etsin sağlıkla hayırla uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bizi onların sağlıklı olduğundan emin kılsın hiç sıkıntı çekmeden geçsin herkesin hamileliği inşallah
Ohhh missEvettt şimdi başlıyoruz
Babamızdan öpücük aldık biraz uyuduk yorulmuşum ya
İnşallah canımm bana dua eder misin hamile duası kabul olurAmin canim benimhayırlısıyla güzel geçer inslalah transfin
Tabiki kuzum tüm yaptiricaklar hamileler olucaklar herkese dua ediyorum ederim ismin ne ?İnşallah canımm bana dua eder misin hamile duası kabul olur
Şevval kuzum ismim Allah razı olsun çok teşekkür ederimTabiki kuzum tüm yaptiricaklar hamileler olucaklar herkese dua ediyorum ederim ismin ne ?
Karar veremiyorum ama senle Neptün yaptı çıktı bende çıkmazsa çok üzülırümAkşam yap bı istersen beklet 3 4 saat wcye çıkma ama hemen üzülme uzuleceksen yapma cnm
Rabbim kolaylık versin hayırlı transferler versin Şevvalcim inşallah gönlündeki nasip eder Rabbim sana ve bekleyen herkeseŞevval kuzum ismim Allah razı olsun çok teşekkür ederimHer duaya talibim kızlar lütfen güzel hamişler duanıza beni de ekleyin
Daha önceki denemelerinde az çok idrara geç mi erken yansıdığını bilirsin eğer hamilelik vs olduysa.Karar veremiyorum ama senle Neptün yaptı çıktı bende çıkmazsa çok üzülırüm
Tamamdır Şevvalcim hep duamlasinizŞevval kuzum ismim Allah razı olsun çok teşekkür ederimHer duaya talibim kızlar lütfen güzel hamişler duanıza beni de ekleyin
Bekliyoruz canım karamel karamel gibi tatlış bi bebeğin olsun inşallahAy bilemiyorum bi alıp gelim şu bebeyi
Amin canımm aminnAyy hiç gülceğim yoktuyarın 11.30da transferim canım senden önce sanırım çok tatlı bi heyecanmış Rabbim hepimize pozitif görmeyi nasip etsin sağlıkla hayırla uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bizi onların sağlıklı olduğundan emin kılsın hiç sıkıntı çekmeden geçsin herkesin hamileliği inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?