Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Beni korkuttu tüp bebek merkezinde tanıştığım bi abla yani acısa bile insan neden bunu söyler ki boşa stres sadece teşekkür ederim canım moral oldu
Ay yok ne acısı acılık bi durum yokki belki o kendini kasmıştır spekulum takılırken acımıştır.
En büyük sorun çiş çiş

Bende evde kafayı yicem yalnızlıktan eşim çalışıyor dışarı da çıkamıyorum daha doğrusu çıkartmıyolar o yüzden patlicam çok sıkıldım
Dizi bul canım komedi uzun sezonlu olsun hem keyfin yerine gelir hem zaman geçer mandala boyama kitabı alabilirsin yetişkinler için çok keyifli kafa dağıtıyor kitap okumayı sever misin bilmiyorum polisiye gizem seversen gleen meade tüm kitapları iyidir su gibi akar

Çok kitapla aram iyi degil dizi aksamlari izliyorum sadece canım annemde olduğum için YouTube açamıyorum yani internet yok TV de o yüzden ama ne yaparsan yap can sıkıntısı geçmiyor dışarıya da çıkamadığım için bakalım ayın 1 kadar idare edicem 1 hafta öyle böyle patlıcam artık evde 3 haftadır evdeyim insan bulanıyor ya yine de

Merhaba gonapeptyl ile aranızda uzun protokol tedavi gören var mı?biraz bilgi verirmisiniz.başarılı bir yöntem mi?

Ay yok ne acısı acılık bi durum yokki belki o kendini kasmıştır spekulum takılırken acımıştır.
En büyük sorun çiş çiş
Ayy hiç gülceğim yoktu yarın 11.30da transferim canım senden önce sanırım çok tatlı bi heyecanmış Rabbim hepimize pozitif görmeyi nasip etsin sağlıkla hayırla uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bizi onların sağlıklı olduğundan emin kılsın hiç sıkıntı çekmeden geçsin herkesin hamileliği inşallah

Amin canim benim hayırlısıyla güzel geçer inslalah transfin

Şevval kuzum ismim Allah razı olsun çok teşekkür ederim Her duaya talibim kızlar lütfen güzel hamişler duanıza beni de ekleyin
Rabbim kolaylık versin hayırlı transferler versin Şevvalcim inşallah gönlündeki nasip eder Rabbim sana ve bekleyen herkese

Amin canımm aminn
Evet sen benden önce alıcaksın bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…