- 12 Mart 2019
- 16.621
- 35.998
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.961
Amin kuzum cok sağolBekliyoruz canım karamel karamel gibi tatlış bi bebeğin olsun inşallah
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimRabbim kolaylık versin hayırlı transferler versin Şevvalcim inşallah gönlündeki nasip eder Rabbim sana ve bekleyen herkese
Yaa bi de benim başka şehirde minik pirinç tanemAmin canımm aminn
Evet sen benden önce alıcaksın bebeğini
Aminn canım inşallah çok teşekkür ederimTamamdır Şevvalcim hep duamlasinizRabbim herkese nasip etsin sonuna kadar İnslalah
Ah inşallahAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim
Yaa bi de benim başka şehirde minik pirinç tanemAlıp gelicez inşallah evine yarın
Aminn canım inşallah çok teşekkür ederimİnşallah hamişler arasına katılırız hepimiz
BeklerizAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim
Yaa bi de benim başka şehirde minik pirinç tanemAlıp gelicez inşallah evine yarın
Aminn canım inşallah çok teşekkür ederimİnşallah hamişler arasına katılırız hepimiz
Oldu canım ama testlere hep geç yansıdı hatta idrar testlerinde zor cikiyordu onlar doğal gebeliktiDaha önceki denemelerinde az çok idrara geç mi erken yansıdığını bilirsin eğer hamilelik vs olduysa.
Olmassa hiç yapma ya sen kan testini bekle cnmOldu canım ama testlere hep geç yansıdı hatta idrar testlerinde zor cikiyordu onlar doğal gebelikti
Bu çok değişik bişey insan test yapmadan duramiyor yaptım erken gebelik testiyle negatif silik felan yok kesinlikleOlmassa hiç yapma ya sen kan testini bekle cnm
Bekle bakalım daha erken hemen koyvermeBu çok değişik bişey insan test yapmadan duramiyor yaptım erken gebelik testiyle negatif silik felan yok kesinlikle
Benim de hamileliğimde 5. Gün negatif çıkmıştı erken gebelikte. 6. Gün sabah da negatifdi . 6. Gün akşam pozitife dönmüştü. O yüzden hiç canını sıkma 1-2 gün daha bekle gerçekten daha çok erken. Ben de kendimi tutamamıştım son denememde 4. Gün yapmaya başlamıştımBu çok değişik bişey insan test yapmadan duramiyor yaptım erken gebelik testiyle negatif silik felan yok kesinlikle
Niye seni de eklesin arkadaşımız cnmYa listeye eklemeler yapilmis kacirmisim. Zahmet vermeyelim birdaha ama listedeymisim gibi benide unutmayin
Ya çok heycanliyim ben , bir ust yorumdaki arkadasin durumuna dusmemek icin 2 gün daha bekliyyycegimmm sonra gelsin testlerrrNiye seni de eklesin arkadaşımız cnm
İnşallah öyledir cnm kaçıncı günün normaldeYa çok heycanliyim ben , bir ust yorumdaki arkadasin durumuna dusmemek icin 2 gün daha bekliyyycegimmm sonra gelsin testlerrrsmileess ya gün geçtikçe içim kipir kipir kelebekler var sanki , acaba bu kelebelekler bebekmi dersin
Belli olmaz ya eğer düşükse şuan beta belki sora articak filan hakkında hayirli bı sonuç çıksın inşallahBence olsa çıkardı geçen transferim de silik çizgi çıkmıştı 9. Günde :/ ve bu sefer iki embriyo transfer edildi
Aaa olurmu hiç eklicem söyle bilgileriYa listeye eklemeler yapilmis kacirmisim. Zahmet vermeyelim birdaha ama listedeymisim gibi benide unutmayin
Ay bende öyleyim kendimi zorla uyutmaya çalışıyorumBen de öyle kullanıyorum ama sabah 8 de uyandıktan sonra uyuyamıyorum sonrasında
Canım sen ben Neptün Kübra zaten hep Ağustos transferlerinde beraberdikBenim de hamileliğimde 5. Gün negatif çıkmıştı erken gebelikte. 6. Gün sabah da negatifdi . 6. Gün akşam pozitife dönmüştü. O yüzden hiç canını sıkma 1-2 gün daha bekle gerçekten daha çok erken. Ben de kendimi tutamamıştım son denememde 4. Gün yapmaya başlamıştımama çok yığratmıştı beni 2022 ağustos denemesi
7-8 e dayanırsin kız zaten 5 bitti bileKarar veremiyorum ama senle Neptün yaptı çıktı bende çıkmazsa çok üzülırüm
Canım yaptım negatif7-8 e dayanırsin kız zaten 5 bitti bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?