Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Rabbim kolaylık versin hayırlı transferler versin Şevvalcim inşallah gönlündeki nasip eder Rabbim sana ve bekleyen herkese
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim
Amin canımm aminn
Evet sen benden önce alıcaksın bebeğini
Yaa bi de benim başka şehirde minik pirinç tanem Alıp gelicez inşallah evine yarın
Tamamdır Şevvalcim hep duamlasiniz Rabbim herkese nasip etsin sonuna kadar İnslalah
Aminn canım inşallah çok teşekkür ederim İnşallah hamişler arasına katılırız hepimiz

Bu çok değişik bişey insan test yapmadan duramiyor yaptım erken gebelik testiyle negatif silik felan yok kesinlikle
Benim de hamileliğimde 5. Gün negatif çıkmıştı erken gebelikte. 6. Gün sabah da negatifdi . 6. Gün akşam pozitife dönmüştü. O yüzden hiç canını sıkma 1-2 gün daha bekle gerçekten daha çok erken. Ben de kendimi tutamamıştım son denememde 4. Gün yapmaya başlamıştım ama çok yığratmıştı beni 2022 ağustos denemesi

Ya çok heycanliyim ben , bir ust yorumdaki arkadasin durumuna dusmemek icin 2 gün daha bekliyyycegimmm sonra gelsin testlerrr smileess ya gün geçtikçe içim kipir kipir kelebekler var sanki , acaba bu kelebelekler bebekmi dersin
İnşallah öyledir cnm kaçıncı günün normalde içindeki kıpırtı hep bebeğin olsun inşallah

Canım sen ben Neptün Kübra zaten hep Ağustos transferlerinde beraberdik
Benle Neptünün hep iptal oluyodu
Bekliyoruz zaten bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…