- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.981
Canım yaptım negatif
Bekliyorum canım duadan başka bişey gelmiyo elimizdenOkumadın mı burada yapanları 9. Gün pozitif 10-11 pozitif çıkan var tatlım
Allah emeklerini boşa çıkarmasın yüzünü güldürsün sana bağışlasın bebeğiniBekliyorum canım duadan başka bişey gelmiyo elimizden
Evet, bekleyelim hep en iyisini düşünelimCanım sen ben Neptün Kübra zaten hep Ağustos transferlerinde beraberdik
Benle Neptünün hep iptal oluyodu
Bekliyoruz zaten bakalim
İnsalh canım rabbim emeğini boşa vermesinEvet, bekleyelim hep en iyisini düşünelimben de şimdi adet olmayı bekliyorum. Bu sefer uzun protokol ile taze transfer için uğraşıyoruz. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Allah razı olsun hepimizin yüzü gülsün insalhAllah emeklerini boşa çıkarmasın yüzünü güldürsün sana bağışlasın bebeğini
Daha nasıl dayandın bacım şimdi bile yapsan çıkar biseylerKızlar 14 Ocak transfer oldu benim Çarşamba günü kan verecem ama yarın sabah ilk idrarla bir şeyler öğrenebilir miyim sizce yapsam çıkar mı
Transfer oldunuz mu? iğne kanamayı önlüyor diye biliyorum bence riske girmeyin vurulun yarın yine saatinizde devam edin hatta ulaşabilirseniz hemşireniz varsa yazın daha doğru yönlendirme yaparKızlar bişey sorcam. Progestan iğneyi bugün vurulamadım saati baya geçti. Birgün vurulmasam sorun olur mu acaba?
Hadi ya çıkmaz diye düşündüm canım çok su içiyorum sabah ilk idrarla deneyeyim bakalım ilk tüp Bebek denemem çok heyecanlıyım sessiz sakin takip ediyorum sizleriDaha nasıl dayandın bacım şimdi bile yapsan çıkar biseyler
Allah yardımcınız olsunBugün en çok benim duaya ihtiyacım var sanırım kızlar.
Kanamam var düşük önleyici iğne yapıldı ama kese biraz kaymış ve görüntüsü bozulmuş dedi dr. Kanamam devam ederse drum görecek yarın ama suan bitmeyecek gibi kanamam..
Benide eklermisin canım 17 ocak transfer 5. Gün emriyosuAh benimle aynı gün bi transfer daha
Hemen ekliyorum
Senlede ayniyiz hiç yaptınmi test ben bugün yaptim negatifBenide eklermisin canım 17 ocak transfer 5. Gün emriyosuilk denemem bugun 5. Günüm. Bide göğüslerim dünden beri aşırı şişti dokunamıyorum acıyo
Rabbim bebeğini sana sağlıkla bağışlasın inşallah tıbbi önlemler alındıysa Ya Mubdi ve Ya Musavvir esmalarını çek canım bol bol Allah'ın izniyle kanama durur inşallah bir de Araf suresi 54.ayet diyorlar kanama durur diyorlarBugün en çok benim duaya ihtiyacım var sanırım kızlar.
Kanamam var düşük önleyici iğne yapıldı ama kese biraz kaymış ve görüntüsü bozulmuş dedi dr. Kanamam devam ederse drum görecek yarın ama suan bitmeyecek gibi kanamam..
Hayırlı olsun kizlar hepimizin hakkında umarım hayırlı mucize sonuçlar. AlırızCanım sen ben Neptün Kübra zaten hep Ağustos transferlerinde beraberdik
Benle Neptünün hep iptal oluyodu
Bekliyoruz zaten bakalim
Canım testleri stokladınmıHeyecan biraz var asıl yarın olucak
Şimdi koşturmaca var evi düzeltiyorum biyandan
Yok kuzu vermedi gayet iyi dedi, vajinal progestan fitil kullanıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?