- 14 Mayıs 2022
- 88
- 156
- 23
- 30
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.001
Yapmadım canım cesaret edemiyorum beklicem bi kaç gün daha en azından 8 gün falan olsunSenlede ayniyiz hiç yaptınmi test ben bugün yaptim negatif
Allah yardımcın olsun inşallah hiç birşey olmaz yavrunaBugün en çok benim duaya ihtiyacım var sanırım kızlar.
Kanamam var düşük önleyici iğne yapıldı ama kese biraz kaymış ve görüntüsü bozulmuş dedi dr. Kanamam devam ederse drum görecek yarın ama suan bitmeyecek gibi kanamam..
Doğal olduğu için normal o zamanYok kuzu vermedi gayet iyi dedi, vajinal progestan fitil kullanıyorum sadece
Doğal siklus ilerledik şuan müdahale edilecek derecede düşük değil dedi
Güzel şeylere işarettir umarımBenide eklermisin canım 17 ocak transfer 5. Gün emriyosuilk denemem bugun 5. Günüm. Bide göğüslerim dünden beri aşırı şişti dokunamıyorum acıyo
Galiba canım, estrofem de hiç kullanmadım..Doğal olduğu için normal o zaman
Ay yok ya cıkamadımki iş yapmaktanCanım testleri stokladınmı
Galiba canım, estrofem de hiç kullanmadım..
Herşey doğal ilerledi, günde üç kere fitil kullanıyorum sadece
Böyle riskler bizim gibiler için maalesef herzaman var kuzum.Bugün en çok benim duaya ihtiyacım var sanırım kızlar.
Kanamam var düşük önleyici iğne yapıldı ama kese biraz kaymış ve görüntüsü bozulmuş dedi dr. Kanamam devam ederse drum görecek yarın ama suan bitmeyecek gibi kanamam..
Duam sizinle..İnşallah tutunacak size.Bugün en çok benim duaya ihtiyacım var sanırım kızlar.
Kız bende mahalleye yetecek test varTest aldın mı eve
Off 2 de bana at yaKız bende mahalleye yetecek test var
Önceden almıştım duruyor
Allahım korusun inşallah bebeğin sağlıkla seninle kalırrBugün en çok benim duaya ihtiyacım var sanırım kızlar.
Helal bee YusufiKız bende mahalleye yetecek test var
Önceden almıştım duruyor
Neyse hafta içi kardeşime aldırayım eczanedenAtayım canım
Ben 6 diyorumHelal bee Yusufi
5. Günden başlarızbende öyle yapmıştım
12.000 di ertesi gün gördüm
Ya Allah Ya Rahim. Bol bol bu esmayi çek arkadasim. Salavat çek..Bugün en çok benim duaya ihtiyacım var sanırım kızlar.
Oooo çok beklenmis sende12.000 di ertesi gün gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?