Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yo çok beklenmedi. Genelde ikinci testten on gün sonra keseye gidin diyor ivf doktorlari. Yani 22. Gün. Ben 18.gün gittim
Beni bu hafta çağıracak miş hsire öyle dedi ama gün demedi.tahmini Çarşamba perşembe çağırır .yarın 14. Gün zaten
Yarın ki sonuca göre gün söylerler

Benim ilaçlara bir alerjim olmadı, kaldı ki ben güneşe bile alerjisi olan biriyim. Takip et bir sabunlu bezle sil bakalım cildini tahriş etmeden sonra durula. Tekip et. Geçmiş olsun

Alla allaa çok geçmiş olsun canım takip et mutlaka, geçmezse yarın doktora git. Henüz bnde alerjik bir durum yok
Sabah kuzenimi aradım kadın doğumcu olanı. İğneler veya ilaçlar yapsa ilk kullanımda yapardı dedi. Yediğin bir şeyden olmuştur dedi. Takipteyim artarsa doktora söylicem ama azalcak sanki

Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah hayırlı haberler alırsın cnm

Allah yavrunu sana bağışlasın canım inşallah en kısa zamanda durur sağlıkla ilerler hamileliğin

Oksapar kollarımı morartti artık 6 günde mahvoldum acıyor hem de nasıl yaparken zaten yakıyor
Oksapar evet çok yakıyor benim eşim yapıyor bir iki gündür hızlı verdi ilacı hiç yanma falan olmadı. Bizde yavaş verince yakıyor heralde diye düşündül

Aaaa ben de koluma eşime yaptırıyorum yakıyor diye yavaş yap diyorum yarın hızlı deneyeyim o zaman sağol canım
Göbekten yaptık koldan farkedermi bilmiyorum ama. Benimde çok yaktığından fobi oldu iğneyi sokana kadar dur dur diye kırk kere durduruyorum ama bir kaç gündğr çok iyi hiç yanma yaşamadım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…