- 12 Mart 2019
- 16.621
- 35.998
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.041
Sağolasın canım benim inşallah Allah razı olsunkaramel Latte sev9 ve yarın transferi olacak diğer arkadaşlarım dualarım sizinle sorunsuz kolaylıkla alın bebenizi gelin
Güzel 3 ayların başlangıcında sevincegimiz. haberler alalim kolayca geçsinkaramel Latte sev9 ve yarın transferi olacak diğer arkadaşlarım dualarım sizinle sorunsuz kolaylıkla alın bebenizi gelin
Amin canım benim çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bu mübarek aylarda kavuşuruz yavrularımızakaramel Latte sev9 ve yarın transferi olacak diğer arkadaşlarım dualarım sizinle sorunsuz kolaylıkla alın bebenizi gelin
Amin kuzum inşallahGüzel 3 ayların başlangıcında sevincegimiz. haberler alalim kolayca geçsin
Aminn çok teşekkür ederim canım güzel duan içinkaramel Latte sev9 Allah yardımcınız olsun kızlar sorunsuz hızlı kolayca geçsin transferiniz sımsıkı tutunsun bebişleriniz
Sağol canım benim inşallahkaramel Latte sev9 Allah yardımcınız olsun kızlar sorunsuz hızlı kolayca geçsin transferiniz sımsıkı tutunsun bebişleriniz
Yaa cok tatlısınız hepiniz ama valla cok duygulandımkaramel Latte sev9 kızlar Transferiniz çok güzel geçsin, hayırlısı ile sağlıkla gebelik haberleri alalım sımsıkı tutunsun minnoslariniz
Yaa cok tatlısınız hepiniz ama valla cok duygulandım
İnşallah bebeklerimiz bizlere sıkıca tutunur burası gebelik topiği olur hepinizi seviyorum
Çok ama çok teşekkür ederim canımkaramel Latte sev9 kızlar Transferiniz çok güzel geçsin, hayırlısı ile sağlıkla gebelik haberleri alalım sımsıkı tutunsun minnoslariniz
Bundan sonraki konumuz beta yükselişleri kese görme kalp atışı duyma heyecanları olsun inşallahYaa cok tatlısınız hepiniz ama valla cok duygulandım
İnşallah bebeklerimiz bizlere sıkıca tutunur burası gebelik topiği olur hepinizi seviyorum
İnşallah canımmÇok ama çok teşekkür ederim canımBu mübarek günde sizlerin duasını almak nasip oldu çok şükür çok teşekkür ederim hepinize
Bundan sonraki konumuz beta yükselişleri kese görme kalp atışı duyma heyecanları olsun inşallah
Tebrikler cnm sağlıkla gelsin inşKızlarrr 2. Kan tahlilim 597 çıktııilki 215 di
İnş cnm benim Rabbim tüm isteyenlere versinBenim de listede altım üstüm hepBanada bulaşır inşallah
Allah razı olsun canımİnş cnm benim Rabbim tüm isteyenlere versindualarımızdasiniz hepiniz
Sağol güzelim Allah razı olsunkaramel Latte sev9 inşallah çok güzel bir güne uyanirsiniz Hepimizin en yüksek hayrına gelişsin herşey ve rabbim gönlümüzdekini sağlıkla, güzelliklerle versin
Bebinkleriniz sıcak yuvalarını bekler alın ve gelin
Çok tatlısın çok teşekkür ederim canımmkaramel Latte sev9 inşallah çok güzel bir güne uyanirsiniz Hepimizin en yüksek hayrına gelişsin herşey ve rabbim gönlümüzdekini sağlıkla, güzelliklerle versin
Bebinkleriniz sıcak yuvalarını bekler alın ve gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?