Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

karamel Latte sev9 kızlar Transferiniz çok güzel geçsin, hayırlısı ile sağlıkla gebelik haberleri alalım sımsıkı tutunsun minnoslariniz
Yaa cok tatlısınız hepiniz ama valla cok duygulandım
İnşallah bebeklerimiz bizlere sıkıca tutunur burası gebelik topiği olur hepinizi seviyorum

karamel Latte sev9 kızlar Transferiniz çok güzel geçsin, hayırlısı ile sağlıkla gebelik haberleri alalım sımsıkı tutunsun minnoslariniz
Çok ama çok teşekkür ederim canım Bu mübarek günde sizlerin duasını almak nasip oldu çok şükür çok teşekkür ederim hepinize
Yaa cok tatlısınız hepiniz ama valla cok duygulandım
İnşallah bebeklerimiz bizlere sıkıca tutunur burası gebelik topiği olur hepinizi seviyorum
Bundan sonraki konumuz beta yükselişleri kese görme kalp atışı duyma heyecanları olsun inşallah

Kızlar dondurulmus embriyo var tarsfer için Şubat'ın 10 da adet olacam ama beni adetin 20 günü cagirdi neden ilaçsız filanmi trasfer olacam

Çok tatlısın çok teşekkür ederim canımm Rabbim hepimize en güzel şekilde nasip etsin inşallah bebişlerine kavuşmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…