- 11 Mart 2016
- 476
- 531
- 103
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.061
Oksapar kollarımı morartti artık 6 günde mahvoldum acıyor hem de nasıl yaparken zaten yakıyor
Kız ben göbekten yapıyorum ya bana öyle dedilerOksapar evet çok yakıyor benim eşim yapıyor bir iki gündür hızlı verdi ilacı hiç yanma falan olmadı. Bizde yavaş verince yakıyor heralde diye düşündül
Oskapar çok yakıyor beni vururken vurdukta sonrada
Oksapar yakıyor çokk
Ayy iyi bari ben de yanlış mı yapıyorum acaba demiştim. göbeğim morardı. Ve evet yavaş yapınca ya da iğneyi oynatınca daha fazla yanıyor. Dün hızlıca yaptık hiç acımadı bugün biraz acıdıYa bende yazicaktim bugunkini ters bir yere yaptim sanirim aninda beze oldu ve çok yandi ya, suan ic camasiri bile canimi acitiyor buz uyguluyorum. Kanamada yapti nereye geldi acaba
İyi düşün iyi olsun inşallah geçer canımBugün en çok benim duaya ihtiyacım var sanırım kızlar.
Kanamam var düşük önleyici iğne yapıldı ama kese biraz kaymış ve görüntüsü bozulmuş dedi dr. Kanamam devam ederse drum görecek yarın ama suan bitmeyecek gibi kanamam..
Var vaaaarVar dimi kızlar hayal görmüyorum
Suprizzz yokk bizde anacim herşey dümdüz ortada yaşanıyor zaten bizdeBen eşime süpriz yapmak istiyorum ama hala nasıl yapacağımı bulamadım. Yarın yarından sonra bir erken gebelik testi yapcam. 27 si kan verme günüm ondan önce bi fikir bulmam lazımdaha gebe kalmadan bunun derdine düştüm inş gebeyimdir siz nasıl haber vermeyi düşünüyorsunuz bi beyin fırtınası yapalım da güzel bi fikir bulalım yaa
Cok teşekkürler canım benim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bana 25 Ocak da kan vermem soylendi canımVar vaaaarhadi sağlıkla buyusün bebişin çok sevindim cnmm bende 14 Ocak transferiyim sen 27 Ocak mi vericeksin bana 24 Ocak dendi bende 25 i filan vericem galiba
Aminnnnkaramel Latte kuzum profil yazını görünce buraya da yazmak istedim.Şimdi sana ve beraberinde olan arkadaşlarıma dua ettim.Mucizeni al ve gel
Ben hep gelip gidip okuyorum topiğiniziListeniz gebelerle dolsun taşsın.Aminn Bizlerde peşinizden gelelimm.Mübarek günlerde Rabbim kimseyi bu yolda çaresiz bırakmasın.Gönüllerimizde kucaklarımızda dolsun
Ya sen ne minnoşsunkaramel Latte kuzum profil yazını görünce buraya da yazmak istedim.Şimdi sana ve beraberinde olan arkadaşlarıma dua ettim.Mucizeni al ve gel
Ben hep gelip gidip okuyorum topiğiniziListeniz gebelerle dolsun taşsın.Aminn Bizlerde peşinizden gelelimm.Mübarek günlerde Rabbim kimseyi bu yolda çaresiz bırakmasın.Gönüllerimizde kucaklarımızda dolsun
Canımmm dutummmYa sen ne minnoşsunrabbim sana karamel Latte ye ve bu topikteki diğer arkadaşlara en hayırlı en kolay şekilde nasip etsin inşallah❤ aah dut bu zalımın yavrusu uyumuyo diye etiketleyin beni .
bende bekliyorumCanımmm dutummmaminn aminn bitanemm Az kaldı sanki hissediyorum. Bu mesajını favoriye aldım dutummm.Alıntılayıp mesaj atacam sana
Canımmm benimmkaramel Latte kuzum profil yazını görünce buraya da yazmak istedim.Şimdi sana ve beraberinde olan arkadaşlarıma dua ettim.Mucizeni al ve gel
Unutma bu lafını dutumYa sen ne minnoşsunrabbim sana karamel Latte ye ve bu topikteki diğer arkadaşlara en hayırlı en kolay şekilde nasip etsin inşallah❤ aah dut bu zalımın yavrusu uyumuyo diye etiketleyin beni .
Var tabi varr gözün aydınVar dimi kızlar hayal görmüyorum
Aminnn çiçeğimm AminnnCanımmm benimm
Dualarınız iyi dilekleriniz için teşekkür ederim meğer ne güzel dostluklar edinmişim burada
10 gün sonra güzel haberi vermeyi nasip etsin rabbim biz elimizden geleni yaptık rabbim mükâfâtını versin inşallah.
Sonrada siz peşimize
İnşallah bebeğimAminnn çiçeğimm Aminnntakipteyim zaten sizi Dualarımdasın. Allah’ın izniyle güzel haberler yakındır.
Gözünüz aydınKızlar günün ilk pozitif haberi benden gelsin Çarşamba günü kan verecem ama şimdi ilk idrarla silikte olsa çift çizgiyi gördüm rabbim kanda da görmeyi kucağıma almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?