Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Oksapar kollarımı morartti artık 6 günde mahvoldum acıyor hem de nasıl yaparken zaten yakıyor

Oksapar evet çok yakıyor benim eşim yapıyor bir iki gündür hızlı verdi ilacı hiç yanma falan olmadı. Bizde yavaş verince yakıyor heralde diye düşündül
Kız ben göbekten yapıyorum ya bana öyle dediler

Oskapar çok yakıyor beni vururken vurdukta sonrada

Oksapar yakıyor çokk

Ya bende yazicaktim bugunkini ters bir yere yaptim sanirim aninda beze oldu ve çok yandi ya, suan ic camasiri bile canimi acitiyor buz uyguluyorum. Kanamada yapti nereye geldi acaba
Ayy iyi bari ben de yanlış mı yapıyorum acaba demiştim. göbeğim morardı. Ve evet yavaş yapınca ya da iğneyi oynatınca daha fazla yanıyor. Dün hızlıca yaptık hiç acımadı bugün biraz acıdı

Ben eşime süpriz yapmak istiyorum ama hala nasıl yapacağımı bulamadım. Yarın yarından sonra bir erken gebelik testi yapcam. 27 si kan verme günüm ondan önce bi fikir bulmam lazım daha gebe kalmadan bunun derdine düştüm inş gebeyimdir siz nasıl haber vermeyi düşünüyorsunuz bi beyin fırtınası yapalım da güzel bi fikir bulalım yaa

Suprizzz yokk bizde anacim herşey dümdüz ortada yaşanıyor zaten bizde

Var vaaaar hadi sağlıkla buyusün bebişin çok sevindim cnmm bende 14 Ocak transferiyim sen 27 Ocak mi vericeksin bana 24 Ocak dendi bende 25 i filan vericem galiba
Cok teşekkürler canım benim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bana 25 Ocak da kan vermem soylendi canım

karamel Latte kuzum profil yazını görünce buraya da yazmak istedim.Şimdi sana ve beraberinde olan arkadaşlarıma dua ettim.Mucizeni al ve gel
Ben hep gelip gidip okuyorum topiğinizi Listeniz gebelerle dolsun taşsın.Aminn Bizlerde peşinizden gelelimm.Mübarek günlerde Rabbim kimseyi bu yolda çaresiz bırakmasın.Gönüllerimizde kucaklarımızda dolsun

Aminnnn

Ya sen ne minnoşsun rabbim sana karamel Latte ye ve bu topikteki diğer arkadaşlara en hayırlı en kolay şekilde nasip etsin inşallah❤ aah dut bu zalımın yavrusu uyumuyo diye etiketleyin beni .

Ya sen ne minnoşsun rabbim sana karamel Latte ye ve bu topikteki diğer arkadaşlara en hayırlı en kolay şekilde nasip etsin inşallah❤ aah dut bu zalımın yavrusu uyumuyo diye etiketleyin beni .
Canımmm dutummm aminn aminn bitanemm Az kaldı sanki hissediyorum. Bu mesajını favoriye aldım dutummm.Alıntılayıp mesaj atacam sana

Canımmm dutummm aminn aminn bitanemm Az kaldı sanki hissediyorum. Bu mesajını favoriye aldım dutummm.Alıntılayıp mesaj atacam sana
bende bekliyorum rabbim nasip etmiceği şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah çok yakında güzel haberler alırıx

Canımmm benimm
Dualarınız iyi dilekleriniz için teşekkür ederim meğer ne güzel dostluklar edinmişim burada
10 gün sonra güzel haberi vermeyi nasip etsin rabbim biz elimizden geleni yaptık rabbim mükâfâtını versin inşallah.
Sonrada siz peşimize

Unutma bu lafını dutum
Amin bitanem bu mübarek günde rabbim bu uğurda uğraşan tüm dostlarıma annelik duygusunu tattırsın

Aminnn çiçeğimm Aminnn takipteyim zaten sizi Dualarımdasın. Allah’ın izniyle güzel haberler yakındır.

Kızlar günün ilk pozitif haberi benden gelsin Çarşamba günü kan verecem ama şimdi ilk idrarla silikte olsa çift çizgiyi gördüm rabbim kanda da görmeyi kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Gözünüz aydın
İnşallah hayırlısıyla Allahım tamamına erdirip sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…