- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.081
Bende hiç morarma olmadı canım ama o yankısı fenaa.. Ampulu dik tutup tık tık vurup havayı aşağı indirmen lazım bir arkadaşım söylemişti gerçekten de işe yaradı. Hemşire sonrasında buz koyabilirsin demişti pijamamın üstünden havluya sarıp koyuyorum bazen.Ayy iyi bari ben de yanlış mı yapıyorum acaba demiştim. göbeğim morardı. Ve evet yavaş yapınca ya da iğneyi oynatınca daha fazla yanıyor. Dün hızlıca yaptık hiç acımadı bugün biraz acıdı
Ah çok isterdim sürpriz yapmayı ama beraber öğrendik eşimle sürpriz yapma fırsatı olmadıBen eşime süpriz yapmak istiyorum ama hala nasıl yapacağımı bulamadım. Yarın yarından sonra bir erken gebelik testi yapcam. 27 si kan verme günüm ondan önce bi fikir bulmam lazımdaha gebe kalmadan bunun derdine düştüm inş gebeyimdir siz nasıl haber vermeyi düşünüyorsunuz bi beyin fırtınası yapalım da güzel bi fikir bulalım yaa
Maşşallahh var tabii ki ben burdayım annee diyorrVar dimi kızlar hayal görmüyorum
Yaaa hemşire bize özellikle yavaş vurun dedii. Bizde de iğne görevi eşimde ben asla kendime yapamıyorumOksapar evet çok yakıyor benim eşim yapıyor bir iki gündür hızlı verdi ilacı hiç yanma falan olmadı. Bizde yavaş verince yakıyor heralde diye düşündül
Bende ağır ağır vuruyorum yağlı diyeYaaa hemşire bize özellikle yavaş vurun dedii. Bizde de iğne görevi eşimde ben asla kendime yapamıyorumbir kere de hızlı deneyelim bakalım
Yeter ama bi doymadılar zamlaraBende ağır ağır vuruyorum yağlı diyepruloton Depot ignem bugün bitiyor yeniden yazdiricam. Eczaneye neden hiçbir eczane de bu ilaç yok dedim? Ocak zammı yetmemiş Şubat zammı gelicek ondan satmiyorlar dedi
Dedim ki vebal değil mi ben önceden kayıp yaşamış biriyim bu iğneye ihtiyacım var sonuçta herşey para mı dedim hadi para olsun gözleri doysun satmamak nedir dedim ya sinir oldum sabah sabahYeter ama bi doymadılar zamlara
Kol ve bacaktanda oluyor canımKız ben göbekten yapıyorum ya bana öyle dediler
Hadi gozunaydinn cnmm kese artık oluşuyor gözükür yarın öbür gün net şekildeKizçeler günaydın
Cumartesi 1335 olan değerim bugün 3650 çıktı
Aa ya bizede ne hızlı ne yavaş dedi ama çok yakıyoe yavaş oluncaYaaa hemşire bize özellikle yavaş vurun dedii. Bizde de iğne görevi eşimde ben asla kendime yapamıyorumbir kere de hızlı deneyelim bakalım
Ticaret olarak görüyorlar insan sağlığı umurlarında değil ki asla.. Sakin ol canım stres yapmamalıyız hiç bir şeyi şu süreçteeDedim ki vebal değil mi ben önceden kayıp yaşamış biriyim bu iğneye ihtiyacım var sonuçta herşey para mı dedim hadi para olsun gözleri doysun satmamak nedir dedim ya sinir oldum sabah sabah
Öyle cnm sakinim ama ilacı bulamıyorum resmen yalan söylüyor depoda elimizde yok diyeTicaret olarak görüyorlar insan sağlığı umurlarında değil ki asla.. Sakin ol canım stres yapmamalıyız hiç bir şeyi şu süreçtee
Sanmıyorum tehlikesi olcağını ama sor yine de canımAa ya bizede ne hızlı ne yavaş dedi ama çok yakıyoe yavaş oluncabir sorayım bende hızlı vurmak tehlikelimi diye
Yalan söylemeleri sinir bozucu zatenÖyle cnm sakinim ama ilacı bulamıyorum resmen yalan söylüyor depoda elimizde yok diye4 5 gün içinde belli olur dedi bakalim
Oh maşşallahhhKizçeler günaydın
Cumartesi 1335 olan değerim bugün 3650 çıktı
Amin kuzummYaa cok tatlısınız hepiniz ama valla cok duygulandım
İnşallah bebeklerimiz bizlere sıkıca tutunur burası gebelik topiği olur hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?