Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bende hiç morarma olmadı canım ama o yankısı fenaa.. Ampulu dik tutup tık tık vurup havayı aşağı indirmen lazım bir arkadaşım söylemişti gerçekten de işe yaradı. Hemşire sonrasında buz koyabilirsin demişti pijamamın üstünden havluya sarıp koyuyorum bazen.
Bir de yağlı iğne olduğu için ilacı yavaş vermek gerekiyor

Ah çok isterdim sürpriz yapmayı ama beraber öğrendik eşimle sürpriz yapma fırsatı olmadı
Eşinden önce öğreneceksen güzel bir kutu hazırlayıp verebilirsin hem anı alırr

Oksapar evet çok yakıyor benim eşim yapıyor bir iki gündür hızlı verdi ilacı hiç yanma falan olmadı. Bizde yavaş verince yakıyor heralde diye düşündül
Yaaa hemşire bize özellikle yavaş vurun dedii. Bizde de iğne görevi eşimde ben asla kendime yapamıyorum bir kere de hızlı deneyelim bakalım

Yaaa hemşire bize özellikle yavaş vurun dedii. Bizde de iğne görevi eşimde ben asla kendime yapamıyorum bir kere de hızlı deneyelim bakalım
Bende ağır ağır vuruyorum yağlı diye pruloton Depot ignem bugün bitiyor yeniden yazdiricam. Eczaneye neden hiçbir eczane de bu ilaç yok dedim? Ocak zammı yetmemiş Şubat zammı gelicek ondan satmiyorlar dedi

Aa ya bizede ne hızlı ne yavaş dedi ama çok yakıyoe yavaş olunca bir sorayım bende hızlı vurmak tehlikelimi diye

Dedim ki vebal değil mi ben önceden kayıp yaşamış biriyim bu iğneye ihtiyacım var sonuçta herşey para mı dedim hadi para olsun gözleri doysun satmamak nedir dedim ya sinir oldum sabah sabah
Ticaret olarak görüyorlar insan sağlığı umurlarında değil ki asla.. Sakin ol canım stres yapmamalıyız hiç bir şeyi şu süreçtee

Ticaret olarak görüyorlar insan sağlığı umurlarında değil ki asla.. Sakin ol canım stres yapmamalıyız hiç bir şeyi şu süreçtee
Öyle cnm sakinim ama ilacı bulamıyorum resmen yalan söylüyor depoda elimizde yok diye 4 5 gün içinde belli olur dedi bakalim

Aa ya bizede ne hızlı ne yavaş dedi ama çok yakıyoe yavaş olunca bir sorayım bende hızlı vurmak tehlikelimi diye
Sanmıyorum tehlikesi olcağını ama sor yine de canım
arada nokta kadar kan olurdu vurulduğumda ama bu sabah ilk defa biraz fazla kanadı eşim panik oldu Allahtan durdu sıkıntı yok ama damara geldi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…