- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.101
Bu ancak muayene de anlarızOh maşşallahhhikiz gibi duruyorr sağlıkla ilerlesinler inşlalahhh
Oy masallahhh Süphan Allah..Kizçeler günaydın
Cumartesi 1335 olan değerim bugün 3650 çıktı
Bu hayali bende yasayayimm Allah'ımVar dimi kızlar hayal görmüyorum
Hadi hayırlısi canımKızlar günaydın çok şükür kalınlık iyi. Kan verdim sonuca göre arayıp gün vericekler
Yok canim, bildigim kadariyla sikinti olmaz
Çok güzel artmis masallah. Ben unutuyorum ya, kizlar transferin kacinci günü testler onlari da yazinKizçeler günaydın
Çok teşekkür ederim canım hastaneye giriş yaptım 11.30da bebeğime kavuşucam Allah'ın izniyle dua eden herkesten Allah razı olsun
Amin hepinize inşallah canım benim 14 ocakta transfer oldum canım Çarşamba günü kan ver demişti DrBu hayali bende yasayayimm Allah'ımkaçıncı günün bugün hayırlı olsun canım bebiş geliyor
Unutmam normalÇok güzel artmis masallah. Ben unutuyorum ya, kizlar transferin kacinci günü testler onlari da yazin
Maşallah çok güzel ya..Amin hepinize inşallah canım benim 14 ocakta transfer oldum canım Çarşamba günü kan ver demişti DrAllah'ım size de tattirsin devamı gelsin ins
Hakkımızda hayırlısı canımOy masallahhh Süphan Allah..
İkiz geliyor benceee, saglia gelsinler
Ben 10.gün 375Unutmam normal
14. Gün bugün canım
Senin ikiz ya anlamaya çalışıyorum
Sen14. De vermiş miydin kan kaçtı
Kol bacak göbekten yapılabiliyor oksapar göbeğimi progestan dex e ayırdımKız ben göbekten yapıyorum ya bana öyle dediler
ende yanlış biyere yapmısım geçen gün kocaman morardı haladaha mor ceviz büyüklüğü kadarAyy iyi bari ben de yanlış mı yapıyorum acaba demiştim. göbeğim morardı. Ve evet yavaş yapınca ya da iğneyi oynatınca daha fazla yanıyor. Dün hızlıca yaptık hiç acımadı bugün biraz acıdı
Canım ya ben yapmaya tırsıyorum dün erken gebelik ile negatif çıkınca ne bileyim akşama bitane daha yapBen 17 ocakta transfer oldum bugün comfort days ile test yaptım negatif çıktı. Comfort un hassasiyeti kaç bilen var mı? Kanda çıkar mı sonradançok moralim bozuldu
Maşallah canım nazarlardan saklasın AllahKizçeler günaydın
Canım senın embrıyolar pgt liydi kalitesi nasıldı? Kaçıncı gundesın?Canım yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?