- 11 Mart 2016
- 476
- 531
- 103
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.121
İlk testim bozuk çıktı dedim ki bu sana Allahın bir işareti yapma moralin bozulacak dedim dayanamadım yine yaptımCanım ya ben yapmaya tırsıyorum dün erken gebelik ile negatif çıkınca ne bileyim akşama bitane daha yap
Bende sabah 8 de verdim iki kanida .Ben 10.gün 375
12.1015
14.vermedim ama o günde üc kati arttigini düsünsek 3050 filan cikmis olurdu. Ben hep sabah verdim.
17.gün verdim 12.000 di işte.
Kac embriyo verilmisti sana
Ne zaman gideceksin keseyeBende sabah 8 de verdim iki kanida .
Tek embriyo transfer edilmişti canım
Bilmiyorum ki yaa bu hafta daNe zaman gideceksin keseye
Canım ben kendim için konuşuyorum olsa benimki çıkardı cünki cikanlarinki nasıl cikiyo ve hiç kendimi kandirmayi avutmayida bilmem dümdüz biriyim bakalım zaman ne gösterecekİlk testim bozuk çıktı dedim ki bu sana Allahın bir işareti yapma moralin bozulacak dedim dayanamadım yine yaptımkan testine kadar yapmam herhalde artık ağlamak istiyorum ya
Amin inşallah kuzum
Canım internetteki yorumlara baktım hatalı testleri çok 2 test yapmış birisi aynı anda birinde silik çizgi diğerinde negatif çıkmış bilemedim başka marka dene istersenBen 17 ocakta transfer oldum bugün comfort days ile test yaptım negatif çıktı. Comfort un hassasiyeti kaç bilen var mı? Kanda çıkar mı sonradançok moralim bozuldu
Canım ben kendim için konuşuyorum olsa benimki çıkardı cünki cikanlarinki nasıl cikiyo ve hiç kendimi kandirmayi avutmayida bilmem dümdüz biriyim bakalım zaman ne gösterecek
Kişiden kişiye çok değişiyormuş ben de forumda okudum bi kaç başlık. 10. Günde negatif görüp 12-14 te pozitif görenler bile varCanım internetteki yorumlara baktım hatalı testleri çok 2 test yapmış birisi aynı anda birinde silik çizgi diğerinde negatif çıkmış bilemedim başka marka dene istersen
Canm kanda yinede negatif görmediğin sürece sogukkanli olmaya çalış biliyorum zor ama cikmayanda var görmüştuk kendini suçlama herkes merak eder yapar heycanli süreçler duygularimiz çok fazlaKişiden kişiye çok değişiyormuş ben de forumda okudum bi kaç başlık. 10. Günde negatif görüp 12-14 te pozitif görenler bile varallahım sen hayırlısını ver yarabbim. Yapmam bundan sonra test mest belki kaset test bulursam onu yaparım ama. Korktum. Bi de predictor bi gün önce diye bi test var ama yapmıcam sanırım onu da. Moralim yerlerde salak kafam yapmayacaktım ben test gaza geldim burda herkesin çıkınca
Kız ben bulabildim hastanemin ordaki eczane den küçük biyerdemisin sen?Aile hekimim çıkardı 2 tane pruloton verdi çok iyi bı hekimim var yaa maşallah Allah razı olsun ondan
Evet canım hiçbir eczanede yok burda şimdi yine sordum 4 güne bı eczane getriirim dedi bu sefer fena yaktı iğneeeeKız ben bulabildim hastanemin ordaki eczane den küçük biyerdemisin sen?
Eee var maşallah kiiiiz çıkmadı dedin geçenEki Görüntüle 3195843 Kızlarrr Buda benim sonucumm
Sabahta kan testi verdim bekliyorum
Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Rabbim sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallahKizçeler günaydın
Cumartesi 1335 olan değerim bugün 3650 çıktı
Amin inşallahRabbim sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallah
Çok güzel çıkmış canımEki Görüntüle 3195843 Kızlarrr Buda benim sonucumm
Sabahta kan testi verdim bekliyorum
Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Ama ben ilk kez yaptımm kiEee var maşallah kiiiiz çıkmadı dedin geçenmaşallah çok svndim adına cnmm herkesin böyle olsun inşallah
Aminn inşallahAmin inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin
10.günümdüÇok güzel çıkmış canım
Kaçıncı günün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?