Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım ya ben yapmaya tırsıyorum dün erken gebelik ile negatif çıkınca ne bileyim akşama bitane daha yap
İlk testim bozuk çıktı dedim ki bu sana Allahın bir işareti yapma moralin bozulacak dedim dayanamadım yine yaptım kan testine kadar yapmam herhalde artık ağlamak istiyorum ya

Ben 10.gün 375
12.1015
14.vermedim ama o günde üc kati arttigini düsünsek 3050 filan cikmis olurdu. Ben hep sabah verdim.
17.gün verdim 12.000 di işte.
Kac embriyo verilmisti sana
Bende sabah 8 de verdim iki kanida .
Tek embriyo transfer edilmişti canım

İlk testim bozuk çıktı dedim ki bu sana Allahın bir işareti yapma moralin bozulacak dedim dayanamadım yine yaptım kan testine kadar yapmam herhalde artık ağlamak istiyorum ya
Canım ben kendim için konuşuyorum olsa benimki çıkardı cünki cikanlarinki nasıl cikiyo ve hiç kendimi kandirmayi avutmayida bilmem dümdüz biriyim bakalım zaman ne gösterecek

Ben 17 ocakta transfer oldum bugün comfort days ile test yaptım negatif çıktı. Comfort un hassasiyeti kaç bilen var mı? Kanda çıkar mı sonradan çok moralim bozuldu
Canım internetteki yorumlara baktım hatalı testleri çok 2 test yapmış birisi aynı anda birinde silik çizgi diğerinde negatif çıkmış bilemedim başka marka dene istersen

Canım ben kendim için konuşuyorum olsa benimki çıkardı cünki cikanlarinki nasıl cikiyo ve hiç kendimi kandirmayi avutmayida bilmem dümdüz biriyim bakalım zaman ne gösterecek

Canım internetteki yorumlara baktım hatalı testleri çok 2 test yapmış birisi aynı anda birinde silik çizgi diğerinde negatif çıkmış bilemedim başka marka dene istersen
Kişiden kişiye çok değişiyormuş ben de forumda okudum bi kaç başlık. 10. Günde negatif görüp 12-14 te pozitif görenler bile var allahım sen hayırlısını ver yarabbim. Yapmam bundan sonra test mest belki kaset test bulursam onu yaparım ama. Korktum. Bi de predictor bi gün önce diye bi test var ama yapmıcam sanırım onu da. Moralim yerlerde salak kafam yapmayacaktım ben test gaza geldim burda herkesin çıkınca

Canm kanda yinede negatif görmediğin sürece sogukkanli olmaya çalış biliyorum zor ama cikmayanda var görmüştuk kendini suçlama herkes merak eder yapar heycanli süreçler duygularimiz çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…