Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Titizzzz böyle yazmıştın ya o yüzden dedim
Aaa hayır hayır
Ben testi yaparsam ve pozitif olursa , sonra negatif olma ihtimalli oluyor mu diye merak etmiştim
Ona göre yapayım
Sonra hayal kırıklığı olmasın diye baştan herşeyi öğrenmek istedim. Yani o kadar stresli geçirdim ki
Saçma olsa bile herşeyi düşünmüşüm

Kızlar birşey soracağım dün kan verdim transferimin 9. Günü akşamı negatif çıktı asıl test günüm 5 gün sonra bu sürede negatife dönebilir mi ?

Kız Allah seni nabmasin olmayan şeyi bile düşünmüşsün çok şükür neyse öyle olmadi kanın da çok iyi cikar inşallah

Kızlar birşey soracağım dün kan verdim transferimin 9. Günü akşamı negatif çıktı asıl test günüm 5 gün sonra bu sürede negatife dönebilir mi ?
Nasıl yani pozitife dönebilir mi diye mi sormak istedin cnm 3.gun embriyosu hiç bilmiyorum ama geç tutunsunlar vardir

Evet canım hiçbir eczanede yok burda şimdi yine sordum 4 güne bı eczane getriirim dedi bu sefer fena yaktı iğneeee benm adet ağrım vardı geçti ya normalmi herkesin ağrısı varmı yaa kızlar
Geçer bidaha gelir agrı canım
Benimde var suan mesela
Eli hafif olanınki yakmıo geçen benimki hiç acımamıştı

Evet canım hiçbir eczanede yok burda şimdi yine sordum 4 güne bı eczane getriirim dedi bu sefer fena yaktı iğneeee benm adet ağrım vardı geçti ya normalmi herkesin ağrısı varmı yaa kızlar
Ay hadi bugun ver şu kanı idrar testlerinde çıktı neyi bekliyorsun canım daha benim çıksa hemen giderdim hastaneye

Kaç olmuş canım hadi gözün aydın
Benim kalınlaşmada sorun var canım 6.9 7 den yukarı çıkmıyordu 3 aydır. Ama 3 çizgi görünümündeydi doktorum o yüzden artık yapcaz diyordu. Şükür bugün 7.3 olmuş 7 üstü kabul ediliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…