- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.141
Kızlarr
Erken gebelik testi pozitif çıkıp sonra negatif olma ihtimali var mı
Aaa hayır hayır
Kız Allah seni nabmasin olmayan şeyi bile düşünmüşsünAaa hayır hayır
Ben testi yaparsam ve pozitif olursa , sonra negatif olma ihtimalli oluyor mu diye merak etmiştim
Ona göre yapayım
Sonra hayal kırıklığı olmasın diye baştan herşeyi öğrenmek istedim. Yani o kadar stresli geçirdim ki
Saçma olsa bile herşeyi düşünmüşüm
Nasıl yani pozitife dönebilir mi diye mi sormak istedin cnm 3.gun embriyosu hiç bilmiyorum ama geç tutunsunlar vardirKızlar birşey soracağım dün kan verdim transferimin 9. Günü akşamı negatif çıktı asıl test günüm 5 gün sonra bu sürede negatife dönebilir mi ?
Daha neler neler bir bilsenizKız Allah seni nabmasin olmayan şeyi bile düşünmüşsünçok şükür neyse öyle olmadi kanın da çok iyi cikar inşallah
Geçer bidaha gelir agrı canımEvet canım hiçbir eczanede yok burda şimdi yine sordum 4 güne bı eczane getriirim dedi bu sefer fena yaktı iğneeeebenm adet ağrım vardı geçti ya normalmi herkesin ağrısı varmı yaa kızlar
Kan günün gelmiş zaten10.günümdü
MaşallahEki Görüntüle 3195843 Kızlarrr Buda benim sonucumm
Sabahta kan testi verdim bekliyorum
Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Çooook net hadi gözün aydın canımVar dimi kızlar hayal görmüyorum
Çooook net hadi gözün aydın canım
Kaç olmuş canım hadi gözün aydınKızlar günaydın çok şükür kalınlık iyi. Kan verdim sonuca göre arayıp gün vericekler
Evet canım 3. Gün embriyosuNasıl yani pozitife dönebilir mi diye mi sormak istedin cnm 3.gun embriyosu hiç bilmiyorum ama geç tutunsunlar vardir
Ay hadi bugun ver şu kanı idrar testlerinde çıktı neyi bekliyorsun canım daha benim çıksa hemen giderdim hastaneyeEvet canım hiçbir eczanede yok burda şimdi yine sordum 4 güne bı eczane getriirim dedi bu sefer fena yaktı iğneeeebenm adet ağrım vardı geçti ya normalmi herkesin ağrısı varmı yaa kızlar
Benim kalınlaşmada sorun var canım 6.9 7 den yukarı çıkmıyordu 3 aydır. Ama 3 çizgi görünümündeydi doktorum o yüzden artık yapcaz diyordu. Şükür bugün 7.3 olmuş 7 üstü kabul ediliyor zatenKaç olmuş canım hadi gözün aydın
Evet geri geldi kan zamanı yaklaştıkça heycan basıyor bana sanırımGeçer bidaha gelir agrı canım
Benimde var suan mesela
Eli hafif olanınki yakmıo geçen benimki hiç acımamıştı
Sağol canım aminnTransferi bugün olanlar sizler için de dua edeceğimBenimki de yarın hastaneden arayıp saat verecekler. Bebeklerimiz sıkı sıkı tutunsun
Kafayı siyircaz doğurana kadarDaha neler neler bir bilseniz
2 buçukta burda ol dediler ne zaman alırlar bilmiyorum canımEvet geri geldi kan zamanı yaklaştıkça heycan basıyor bana sanırımgüzel sonuclari alalım sen kact transfer oluyorsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?