- 12 Mart 2019
- 16.621
- 35.998
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.161
Yaa cok sevindim canım hayırlı olsunEki Görüntüle 3195843 Kızlarrr Buda benim sonucumm
Sabahta kan testi verdim bekliyorum
Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Aynen canım benimde var kalınlaşma sorunum transfer bikaç güne olursun güzel haberlerini bekliyorumBenim kalınlaşmada sorun var canım 6.9 7 den yukarı çıkmıyordu 3 aydır. Ama 3 çizgi görünümündeydi doktorum o yüzden artık yapcaz diyordu. Şükür bugün 7.3 olmuş 7 üstü kabul ediliyor zaten
Senin yerine ben heycanlandim o idrar meselesi beni sadece strese sokan2 buçukta burda ol dediler ne zaman alırlar bilmiyorum canım
Ne kadar geç okadar iyi ya Çarşamba vereyim diyorum resmen kan veresim yok bende fobi olmuşAy hadi bugun ver şu kanı idrar testlerinde çıktı neyi bekliyorsun canım daha benim çıksa hemen giderdim hastaneye
Of sus hatırlatmaSenin yerine ben heycanlandim o idrar meselesi beni sadece strese sokankız bana gidip gelip.sordu dedim ben hissetmiyorum heyecandan skştigimi siz bakın en iyisi baktık ki evet baya olmuş
Şimdiden başla anca olur bence transferden önce son kez hopla ziplaaaOf sus hatırlatma
Valla az içip beklicem kusura bakmasınlar
Yarım litre yavaş yavaş iç bekle, daha fazla içme tavsiyemOf sus hatırlatma
Valla az içip beklicem kusura bakmasınlar
Yükselsin boşverNe kadar geç okadar iyi ya Çarşamba vereyim diyorum resmen kan veresim yok bende fobi olmuş
Çook teşekkür ederimYaa cok sevindim canım hayırlı olsun
En güzelleri seninde olsun cnm tüm kalbimle diliyorum burda herkes birgün oldu desin hayielisiyla doğuma gitsinYükselsin boşverçoğu gitti azı kaldı
Amin canım aminEn güzelleri seninde olsun cnm tüm kalbimle diliyorum burda herkes birgün oldu desin hayielisiyla doğuma gitsin
Kanda sorun çıkmazsa inşallah ya 28i ya 30u dedi canım. Arıcaklar sonux çıkınca bakalım bekliyorumAynen canım benimde var kalınlaşma sorunum transfer bikaç güne olursun güzel haberlerini bekliyorum
Daha evdeyim oooŞimdiden başla anca olur bence transferden önce son kez hopla ziplaaa
Öyle yapcamYarım litre yavaş yavaş iç bekle, daha fazla içme tavsiyem
Ben bu sefer ne evi temizledim ne birşey eşim yapıyor hepsini artık olduğu kadarDaha evdeyim ooo
son kez evimi topladım rahat rahat süpürdüm çöpleri süpürgelerin haznelerini boşalttım kayananaya iş kalmasın diye
Ben öyle bi temizlk yaptım ki 1 aya kirlenmez evBen bu sefer ne evi temizledim ne birşey eşim yapıyor hepsini artık olduğu kadarama beni tatmin etmese de mecburum kanaatkar olmalıyım
İyi yapmışsın valla ama bak gör evde 3 gün yatınca heryer pis gelicek yineBen öyle bi temizlk yaptım ki 1 aya kirlenmez ev
Sırf kaynanam dibe köşeye düşmesin diye
Gelecek evet ama günlerce perişan oldun bu ev temiz diyip oturucam umrumda değil cok yoruldumİyi yapmışsın valla ama bak gör evde 3 gün yatınca heryer pis gelicek yine
Artık bebeklerinle güzel vakit geçirirsin kaynananla birliktr meditasyon yapınGelecek evet ama günlerce perişan oldun bu ev temiz diyip oturucam umrumda değil cok yoruldum
Tek embriyo aşkm bir bebek yaniArtık bebeklerinle güzel vakit geçirirsin kaynananla birliktr meditasyon yapınona da iyi gelir sana da enerji olur evde şaka bı yana ol da seni testleri de görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?