Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aynen canım benimde var kalınlaşma sorunum transfer bikaç güne olursun güzel haberlerini bekliyorum

Aynen canım benimde var kalınlaşma sorunum transfer bikaç güne olursun güzel haberlerini bekliyorum
Kanda sorun çıkmazsa inşallah ya 28i ya 30u dedi canım. Arıcaklar sonux çıkınca bakalım bekliyorum
Senin kaç oluyor ne kullanıyorsun ilaç

Daha evdeyim ooo
son kez evimi topladım rahat rahat süpürdüm çöpleri süpürgelerin haznelerini boşalttım kayananaya iş kalmasın diye
Ben bu sefer ne evi temizledim ne birşey eşim yapıyor hepsini artık olduğu kadar ama beni tatmin etmese de mecburum kanaatkar olmalıyım

Gelecek evet ama günlerce perişan oldun bu ev temiz diyip oturucam umrumda değil cok yoruldum
Artık bebeklerinle güzel vakit geçirirsin kaynananla birliktr meditasyon yapın ona da iyi gelir sana da enerji olur evde şaka bı yana ol da seni testleri de görelim

Artık bebeklerinle güzel vakit geçirirsin kaynananla birliktr meditasyon yapın ona da iyi gelir sana da enerji olur evde şaka bı yana ol da seni testleri de görelim
Tek embriyo aşkm bir bebek yani
Ben kitap okur tesbih çeker odama cekilir netflix izlerim kendisi naparsa yapsın kocasıyla oğluyla
Sus teste girme hazır değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…