Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Eki Görüntüle 3195915
Kizlarr 5.gün testiii Çok şükürr sağlıkla ve güzellikle ilerlesin sonu hayirli olsun insallahhhhhh
Ay noli noliiii
Ben kalpten gidicem he bugün
5. Gün cok güzel cıkmış canımm tebrik ederimm
Hemen bilgilerini veriyosun uğur listemize ekliyorum

Ay noli noliiii
Ben kalpten gidicem he bugün
5. Gün cok güzel cıkmış canımm tebrik ederimm
Hemen bilgilerini veriyosun uğur listemize ekliyorum
Kizzz hemen pozitif haberleri al gel ve Eylül Ekim anneleri topigini aç hamileler çoğaldı maşallah

Beni yarınki transfer için hastaneden aradılar da. embriyo glue da yaptıracak mısınız dediler ekstra 3500₺ miş. Nedir bu işe yarayan bir şey mi zaten çok masraf oldu çözmesi bile 7500₺ olmuş
Ben 3 transfer oldum 1-3 tutmuştu sadece 2.tutmadı ondada embryo yapıştırıcısı denen o iğne yapılmıştı.transfere 1,5 saat kala ve bende çok fazla rahimde kasılma yapmıştı.fiyasko .işe yararlılığı keain olmayan deneysel yöntemler olduğunuda doktorlar söylemişti

Heh işte bu yüzden istemedm bende

Beni yarınki transfer için hastaneden aradılar da. embriyo glue da yaptıracak mısınız dediler ekstra 3500₺ miş. Nedir bu işe yarayan bir şey mi zaten çok masraf oldu çözmesi bile 7500₺ olmuş

Katılıyorum deneysel tamamen

Ayy ayy maşallah maşallah sayfaya girdikçe gözüm gönlüm açılıyor, pozitif idrar testlerimi dersin, kanda çıkan güzel betalar mı dersin, ultrosondan selam çakan kesecikler mi dersin, transfer için saat sayanlarmı dersin maşallah hepinize Titizzzz karamel Latte
Cookiie benarya hepinizi tebrik ederim adını hatırlayıp yazmadığım arkafaşlar sizede selam olsun süreciniz baştan soma mükemmel ilerlesin inşallah

Doğru karar vermişsin.öyle bir kasılma yapmıştı ki resmen rahim içerde oynuyordu.tutsa mucize olurdu.para dökmeye gerek yok denedim meraktan aldım ağzımın payını
ya bana şöyle saçma geldi zaten histereskopi yaptı ve rahime çizik attı tutunsun diye daha neden yapıştırma öneriyosunki bu hastaya dimi.
Ben daha önce yapıştırma olmadanda 2 kez hamile kalabildim zaten.

Amin inşallah canım inşallah pozitifi gören arkadaşlar gibi bizde görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…