- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- 53
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.181
Banada sundu istemedim embriyo yapıştırma oluyor canım bu.Beni yarınki transfer için hastaneden aradılar da. embriyo glue da yaptıracak mısınız dediler ekstra 3500₺ miş. Nedir bu işe yarayan bir şey mi zaten çok masraf olduçözmesi bile 7500₺ olmuş
Ay noli noliiiiEki Görüntüle 3195915
Kizlarr 5.gün testiiiÇok şükürr sağlıkla ve güzellikle ilerlesin sonu hayirli olsun insallahhhhhh
O ne ki ben anlamadım ilk defa duydum.Banada sundu istemedim embriyo yapıştırma oluyor canım bu.
Kizzz hemen pozitif haberleri al gel ve Eylül Ekim anneleri topigini açAy noli noliiii
Ben kalpten gidicem he bugün
5. Gün cok güzel cıkmış canımm tebrik ederimm
Hemen bilgilerini veriyosun uğur listemize ekliyorum
Valla çözdürme ücretini bende ilk kez duydum canım.O ne ki ben anlamadım ilk defa duydum.
Birde çözdürme ücreti de mi oluyor . transfer ücretinden başka
Tedavi için zaten bir ücret vermiştik. Dondurmaya ayrı çözdürmeye ayrı ücret alıyorlarO ne ki ben anlamadım ilk defa duydum.
Birde çözdürme ücreti de mi oluyor . transfer ücretinden başka
Ben 3 transfer oldum 1-3 tutmuştu sadece 2.tutmadı ondada embryo yapıştırıcısı denen o iğne yapılmıştı.transfere 1,5 saat kala ve bende çok fazla rahimde kasılma yapmıştı.fiyasko .işe yararlılığı keain olmayan deneysel yöntemler olduğunuda doktorlar söylemiştiBeni yarınki transfer için hastaneden aradılar da. embriyo glue da yaptıracak mısınız dediler ekstra 3500₺ miş. Nedir bu işe yarayan bir şey mi zaten çok masraf olduçözmesi bile 7500₺ olmuş
Ah inşallah canımm dua ette bende pozitif le geleyimKizzz hemen pozitif haberleri al gel ve Eylül Ekim anneleri topigini açhamileler çoğaldı maşallah
Heh işte bu yüzden istemedm bendeBen 3 transfer oldum 1-3 tutmuştu sadece 2.tutmadı ondada embryo yapıştırıcısı denen o iğne yapılmıştı.transfere 1,5 saat kala ve bende çok fazla rahimde kasılma yapmıştı.fiyasko .işe yararlılığı keain olmayan deneysel yöntemler olduğunuda doktorlar söylemişti
Masallh canimEki Görüntüle 3195915
Kizlarr 5.gün testiiiÇok şükürr sağlıkla ve güzellikle ilerlesin sonu hayirli olsun insallahhhhhh
Beni yarınki transfer için hastaneden aradılar da. embriyo glue da yaptıracak mısınız dediler ekstra 3500₺ miş. Nedir bu işe yarayan bir şey mi zaten çok masraf olduçözmesi bile 7500₺ olmuş
Katılıyorum deneysel tamamenBen 3 transfer oldum 1-3 tutmuştu sadece 2.tutmadı ondada embryo yapıştırıcısı denen o iğne yapılmıştı.transfere 1,5 saat kala ve bende çok fazla rahimde kasılma yapmıştı.fiyasko .işe yararlılığı keain olmayan deneysel yöntemler olduğunuda doktorlar söylemişti
Doğru karar vermişsin.öyle bir kasılma yapmıştı ki resmen rahim içerde oynuyordu.tutsa mucize olurdu.para dökmeye gerek yok denedim meraktan aldım ağzımın payınıHeh işte bu yüzden istemedm bende
Ben kobay oldum sizin için test ettim gereksiz:))))Katılıyorum deneysel tamamen
Ya yapıp olumlu sonuç alanı gördüm ama bu yüzdelik olarak düşük yani olmazsa olmaz birşey değil bencedeBen kobay oldum sizin için test ettim gereksiz:))))
ya bana şöyle saçma geldi zaten histereskopi yaptı ve rahime çizik attı tutunsun diye daha neden yapıştırma öneriyosunki bu hastaya dimi.Doğru karar vermişsin.öyle bir kasılma yapmıştı ki resmen rahim içerde oynuyordu.tutsa mucize olurdu.para dökmeye gerek yok denedim meraktan aldım ağzımın payını
Amin inşallah canım inşallahAyy ayy maşallah maşallah sayfaya girdikçe gözüm gönlüm açılıyor, pozitif idrar testlerimi dersin, kanda çıkan güzel betalar mı dersin, ultrosondan selam çakan kesecikler mi dersin, transfer için saat sayanlarmı dersinmaşallah hepinize Titizzzz karamel Latte
Cookiie benarya hepinizi tebrik ederim adını hatırlayıp yazmadığım arkafaşlar sizede selam olsun süreciniz baştan soma mükemmel ilerlesin inşallah
Olumlu sonucu bu yöntemden dolayı aldığını söylemekte kesin değil.ama dediğin gibi olmazsa olmaz birşey değil.Ya yapıp olumlu sonuç alanı gördüm ama bu yüzdelik olarak düşük yani olmazsa olmaz birşey değil bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?