Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Eki Görüntüle 3195915
Kizlarr 5.gün testiii Çok şükürr sağlıkla ve güzellikle ilerlesin sonu hayirli olsun insallahhhhhh
Maşallah maşallah
Sağlıkla gelsin canimmm. Erkenden çıkmış ne gusel .kaçıncı gün embriyosuydu?
Ayy sayfayı yeniledigim her an pozitif testler ne güzel daha da artsın

ya bana şöyle saçma geldi zaten histereskopi yaptı ve rahime çizik attı tutunsun diye daha neden yapıştırma öneriyosunki bu hastaya dimi.
Ben daha önce yapıştırma olmadanda 2 kez hamile kalabildim zaten.
aynı durumu yaşamışız.ya inan tutmamasını iğneye bağlamazdım nasip der geçerdim.ama öyle bir kasılmaydı ki içerde zelzele oluyordu sanki:) hamile kalamayıp artık herşeyi deneyip bir yöntem de bu olsun die deneyenlere sözüm yok.ama DENEYSEL.bu arada seni 2020 topiğinden hatırlıyorum konuşmuştuk.ne aşamadasın

Tabii ki değişiyor canım benim herkes aynı gün beta salgılasa 5. gün isterler kan testini predictor beni çok yanılttı değmez o kadar para vermeye azıcık sabret inşallah olacak

Ay noli noliiii
Ben kalpten gidicem he bugün
5. Gün cok güzel cıkmış canımm tebrik ederimm
Hemen bilgilerini veriyosun uğur listemize ekliyorum
Yaaaaa bende sasirdim desem igne yaptirmaya giderken başım döndü hadi dedim bir test be canikom cesur ol
5.gün emriyosu 2 emriyocuk. 2 senedir dondurulmustu kuzum. Buarada transferim 18.ocak
Belirtilerde oldu buarada kasiklarimda anlamlandiramadigim bir agri gibi degil sislik gibi degil ara ara batma tarzi bisiler - hafif basdonmesi .
Dikkat ettigim seylerde , yumurta yedim çok fazla ayranve ceviz
Genelde aktiftim yatmadim, doktorum özellikle kan akışı için öyle istedi ama tabi herkesin bünyesi başka yanlis yonlendirmekte istemem kimseyi
Hissediyorum daha cok pozitif gorucezz

Tesekkurler canm benimmm, amin insallah güzel ilerlesin tüm süreç

Canım sabah ilk idrarla mı yaptın. Ben de 17 ocak sabah 10.30 da çift transfer oldum. Sanırım bugün test deneyeceğim

Ayy kızçelerim birşey sorucam. Yarın transferim var. Transfer anında sıkışık oluyosunuz ya. Transferden kaç dk sonra wc serbest ya ben çok tutamamda karnım ağrımaya başlıyo hemen. O anda salarım diyede korkuyorum bide ne kadar su içsem ki 13.30 da hastanede olun 14:00 te transfer dediler

İşlemden sonra 20dk içinde gidebilirsiniz dediler bana ben iki saat tuttum
Bir lt içtim ben su ama işleme hemen alındım hiç beklemedim o yüzden zorlanmadim

Canım bende hiç tutamıyorum işlemden 10 dk sonra altıma sürgü getirdiler kalkmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…