- 9 Mayıs 2022
- 3.913
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.201
Rahim İçine bişey mi enjekte ediyorlar o yöntemde embriyo glue dediğinizde yaniBen kobay oldum sizin için test ettim gereksiz:))))
Maşallah maşallahEki Görüntüle 3195915
Kizlarr 5.gün testiiiÇok şükürr sağlıkla ve güzellikle ilerlesin sonu hayirli olsun insallahhhhhh
bana tek doz iğne yapmıştı hemşire.bayada pahalı birşeydi.geçen sene 1.5civarıydı şimdi kaçtır bilemem.embryo tutunsun die yapılıomuş vsvs ama deneysel olduğunu her doktor kabul ediyorRahim İçine bişey mi enjekte ediyorlar o yöntemde embriyo glue dediğinizde yani
Mm rahimde kasılma yaptı deyince o yüzden sormuştum anladımbana tek doz iğne yapmıştı hemşire.bayada pahalı birşeydi.geçen sene 1.5civarıydı şimdi kaçtır bilemem.embryo tutunsun die yapılıomuş vsvs ama deneysel olduğunu her doktor kabul ediyor
aynı durumu yaşamışız.ya inan tutmamasını iğneye bağlamazdım nasip der geçerdim.ama öyle bir kasılmaydı ki içerde zelzele oluyordu sanki:) hamile kalamayıp artık herşeyi deneyip bir yöntem de bu olsun die deneyenlere sözüm yok.ama DENEYSEL.bu arada seni 2020 topiğinden hatırlıyorum konuşmuştuk.ne aşamadasınya bana şöyle saçma geldi zaten histereskopi yaptı ve rahime çizik attı tutunsun diye daha neden yapıştırma öneriyosunki bu hastaya dimi.
Ben daha önce yapıştırma olmadanda 2 kez hamile kalabildim zaten.
tavsiye etmemMm rahimde kasılma yaptı deyince o yüzden sormuştum anladım
Kuzum 5. Gün emriyosuydu - 2 seneye yakin donmuş olarak bekliyorduMaşallah maşallah
Sağlıkla gelsin canimmm. Erkenden çıkmış ne gusel .kaçıncı gün embriyosuydu?
Ayy sayfayı yeniledigim her an pozitif testler ne güzel daha da artsın
Tabii ki değişiyor canım benimKişiden kişiye çok değişiyormuş ben de forumda okudum bi kaç başlık. 10. Günde negatif görüp 12-14 te pozitif görenler bile varallahım sen hayırlısını ver yarabbim. Yapmam bundan sonra test mest belki kaset test bulursam onu yaparım ama. Korktum. Bi de predictor bi gün önce diye bi test var ama yapmıcam sanırım onu da. Moralim yerlerde salak kafam yapmayacaktım ben test gaza geldim burda herkesin çıkınca
Yaaaaa bende sasirdim desem igne yaptirmaya giderken başım döndü hadi dedim bir test be canikom cesur olAy noli noliiii
Ben kalpten gidicem he bugün
5. Gün cok güzel cıkmış canımm tebrik ederimm
Hemen bilgilerini veriyosun uğur listemize ekliyorum
Tesekkurler canm benimmm, amin insallah güzel ilerlesin tüm süreçAyy ayy maşallah maşallah sayfaya girdikçe gözüm gönlüm açılıyor, pozitif idrar testlerimi dersin, kanda çıkan güzel betalar mı dersin, ultrosondan selam çakan kesecikler mi dersin, transfer için saat sayanlarmı dersinmaşallah hepinize @Titizzzz karamel Latte
@-Cookiebenarya hepinizi tebrik ederim adını hatırlayıp yazmadığım arkafaşlar sizede selam olsun süreciniz baştan soma mükemmel ilerlesin inşallah
Canım sabah ilk idrarla mı yaptın. Ben de 17 ocak sabah 10.30 da çift transfer oldum. Sanırım bugün test deneyeceğimYaaaaa bende sasirdim desem igne yaptirmaya giderken başım döndü hadi dedim bir test be canikom cesur ol
5.gün emriyosu 2 emriyocuk. 2 senedir dondurulmustu kuzum. Buarada transferim 18.ocak
Belirtilerde oldu buarada kasiklarimda anlamlandiramadigim bir agri gibi degil sislik gibi degil ara ara batma tarzi bisiler - hafif basdonmesi .
Dikkat ettigim seylerde , yumurta yedim çok fazla ayranve ceviz
Genelde aktiftim yatmadim, doktorum özellikle kan akışı için öyle istedi ama tabi herkesin bünyesi başka yanlis yonlendirmekte istemem kimseyi
Hissediyorum daha cok pozitif gorucezz
Maşallah maşallah
Sağlıkla gelsin canimmm. Erkenden çıkmış ne gusel .kaçıncı gün embriyosuydu?
Ayy sayfayı yeniledigim her an pozitif testler ne güzel daha da artsın
Maşşalllahhh[ATTAluCHtype="full"]319p5915[/ATTACH]
Kizlarr 5.gün testiiiÇok şükrr sağlıkla ve güzellikle ilerlesin sonu hayirli olsun insallahhhhhh
Oy resmen annesine kavuşmayı beklemiş hemende sarılmışKuzum 5. Gün emriyosuydu - 2 seneye yakin donmuş olarak bekliyordu
Hep ediyorum canım olacak inşallah Allah'ın izniyleAh inşallah canımm dua ette bende pozitif le geleyim
Seve seve açarım
İşlemden sonra 20dk içinde gidebilirsiniz dediler bana ben iki saat tuttumAyy kızçelerim birşey sorucam. Yarın transferim var. Transfer anında sıkışık oluyosunuz ya. Transferden kaç dk sonra wc serbestya ben çok tutamamda karnım ağrımaya başlıyo hemen. O anda salarım diyede korkuyorum bide ne kadar su içsem ki 13.30 da hastanede olun 14:00 te transfer dediler
Testler hazırtestler hazır mı
Canım bende hiç tutamıyorum işlemden 10 dk sonra altıma sürgü getirdiler kalkmadimAyy kızçelerim birşey sorucam. Yarın transferim var. Transfer anında sıkışık oluyosunuz ya. Transferden kaç dk sonra wc serbestya ben çok tutamamda karnım ağrımaya başlıyo hemen. O anda salarım diyede korkuyorum bide ne kadar su içsem ki 13.30 da hastanede olun 14:00 te transfer dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?