- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.221
Bende işte tutunur tutunmaz korkusuna yapamamda ama bu seferde beni zorlucak ayyyyİşlemden sonra 20dk içinde gidebilirsiniz dediler bana ben iki saat tuttum
Bir lt içtim ben su ama işleme hemen alındım hiç beklemedim o yüzden zorlanmadim
Ben senden çok umutluyum inşallah olacakTestler hazır
Bende buraya hamileyim yazarım Allah'ın izniyle
Canımm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesinnnnEki Görüntüle 3195843 Kızlarrr Buda benim sonucumm
Sabahta kan testi verdim bekliyorum
Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Aa öylemiaynı durumu yaşamışız.ya inan tutmamasını iğneye bağlamazdım nasip der geçerdim.ama öyle bir kasılmaydı ki içerde zelzele oluyordu sanki:) hamile kalamayıp artık herşeyi deneyip bir yöntem de bu olsun die deneyenlere sözüm yok.ama DENEYSEL.bu arada seni 2020 topiğinden hatırlıyorum konuşmuştuk.ne aşamadasın
Aaa ay ben ona yaparkende utanırımCanım bende hiç tutamıyorum işlemden 10 dk sonra altıma sürgü getirdiler kalkmadim
İnşallah canımm cok sevindimYaaaaa bende sasirdim desem igne yaptirmaya giderken başım döndü hadi dedim bir test be canikom cesur ol
5.gün emriyosu 2 emriyocuk. 2 senedir dondurulmustu kuzum. Buarada transferim 18.ocak
Belirtilerde oldu buarada kasiklarimda anlamlandiramadigim bir agri gibi degil sislik gibi degil ara ara batma tarzi bisiler - hafif basdonmesi .
Dikkat ettigim seylerde , yumurta yedim çok fazla ayranve ceviz
Genelde aktiftim yatmadim, doktorum özellikle kan akışı için öyle istedi ama tabi herkesin bünyesi başka yanlis yonlendirmekte istemem kimseyi
Hissediyorum daha cok pozitif gorucezz
ah canm benm ya kaybını bilmezmiyim (başın saolsun)ben de 17 haftalk kaybettim.benmde 2.opuda embryo gelişmedi aynısının tıpkısını yaşadık seninle.bugün transfer günü demek rabbim hayırlara vesile olsun kara günler geride kalsın.güzel haberini bekliyorum 2023 BOL BEBEKLİ GEÇSİNAa öylemi
Benim kaybımı biliyosun canım sonrasında bi opu daha yaptık embriyo gelişmedi.
Merkezi değiştirdik pgt li olucak artık dediler 1 embriyom sağlıklı geldi onun transferini olucam bugün
Kizlar nasılsınız?Amin kuzum cok sağol
Sağolasın kuzumah canm benm ya kaybını bilmezmiyim (başın saolsun)ben de 17 haftalk kaybettim.benmde 2.opuda embryo gelişmedi aynısının tıpkısını yaşadık seninle.bugün transfer günü demek rabbim hayırlara vesile olsun kara günler geride kalsın.güzel haberini bekliyorum 2023 BOL BEBEKLİ GEÇSİN
Bende çok sevindim hayırlısı olsun inşallahİnşallah canımm cok sevindim
Seninde başın sağolsun kuzumah canm benm ya kaybını bilmezmiyim (başın saolsun)ben de 17 haftalk kaybettim.benmde 2.opuda embryo gelişmedi aynısının tıpkısını yaşadık seninle.bugün transfer günü demek rabbim hayırlara vesile olsun kara günler geride kalsın.güzel haberini bekliyorum 2023 BOL BEBEKLİ GEÇSİN
Ben hastenden çıktık eve geldik vs süreç en son sekizde WC girmisrim eve gelmemiz onu buldu gelince girdim...Bende işte tutunur tutunmaz korkusuna yapamamda ama bu seferde beni zorlucak ayyyy2 saat full yattınız mı
İnşallah ya.acıları yaşadık sırada güzellikler olsun.ben iğne yemekten bıktım çünküSağolasın kuzum
Birçok şeyi beraber yaşamısız desene inşallah bu bizim dönüm noktamızdır
Kuzum sizin sayenizde vallahi hiç negatif düşünmüyorum belki süreci siz olmadan gecrisem olumsuz olurdum ne yalan söyliyim..Ben senden çok umutluyum inşallah olacakyeterki stres yapma .negatif düşünme . Omazsa sonrasında ne yapalım diye bile konuşma
Aynen ama dayaniyorum bebişim için inşallah bebislerim olur rabbim nasıl olurİnşallah ya.acıları yaşadık sırada güzellikler olsun.ben iğne yemekten bıktım çünkü
mecbur dayanıyoruz.kucağımıza alsak ve iğnelerden bi kurtulsak.Aynen ama dayaniyorum bebişim için inşallah bebislerim olur rabbim nasıl olur
Aynen canım napalim hayırlısı rabbim nasip eder bize de inslalah.9 gün sonra kontrolüm var bakalımmecbur dayanıyoruz.kucağımıza alsak ve iğnelerden bi kurtulsak.3 gün 3 gece halaya duracağım
aa senin transfer oldu ozaman.hayırlı olsunAynen canım napalim hayırlısı rabbim nasip eder bize de inslalah.9 gün sonra kontrolüm var bakalımBugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya yarın test için tekrar çağırıyorlar
Canım bende günde 3 defa vajinal kullanıyorum Progestanı ama öyle bişey hissetmedim hiç18 ocakta transferim yapıldı. Günde 3 defa progestan fitil kullanıyorum ve iki gündür fitili kullanırken ceviz bütünlüğünde şişlik hissediyorum normal mi? Sizlerde de var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?