Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aa öylemi
Benim kaybımı biliyosun canım sonrasında bi opu daha yaptık embriyo gelişmedi.
Merkezi değiştirdik pgt li olucak artık dediler 1 embriyom sağlıklı geldi onun transferini olucam bugün

İnşallah canımm cok sevindim

Aa öylemi
Benim kaybımı biliyosun canım sonrasında bi opu daha yaptık embriyo gelişmedi.
Merkezi değiştirdik pgt li olucak artık dediler 1 embriyom sağlıklı geldi onun transferini olucam bugün
ah canm benm ya kaybını bilmezmiyim (başın saolsun)ben de 17 haftalk kaybettim.benmde 2.opuda embryo gelişmedi aynısının tıpkısını yaşadık seninle.bugün transfer günü demek rabbim hayırlara vesile olsun kara günler geride kalsın.güzel haberini bekliyorum 2023 BOL BEBEKLİ GEÇSİN

Sağolasın kuzum
Birçok şeyi beraber yaşamısız desene inşallah bu bizim dönüm noktamızdır

Seninde başın sağolsun kuzum

Bende işte tutunur tutunmaz korkusuna yapamamda ama bu seferde beni zorlucak ayyyy 2 saat full yattınız mı
Ben hastenden çıktık eve geldik vs süreç en son sekizde WC girmisrim eve gelmemiz onu buldu gelince girdim...
Aslında bimsel bir açıklandı yok canım hemen gidip tutanca çok var..ben aşırı sıkışık değildim gitmedim işlemden sonra

Ben senden çok umutluyum inşallah olacak yeterki stres yapma .negatif düşünme . Omazsa sonrasında ne yapalım diye bile konuşma
Kuzum sizin sayenizde vallahi hiç negatif düşünmüyorum belki süreci siz olmadan gecrisem olumsuz olurdum ne yalan söyliyim..
Güç oluyor bana burası ve siz

mecbur dayanıyoruz.kucağımıza alsak ve iğnelerden bi kurtulsak. 3 gün 3 gece halaya duracağım
Aynen canım napalim hayırlısı rabbim nasip eder bize de inslalah.9 gün sonra kontrolüm var bakalım Bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya yarın test için tekrar çağırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…