Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

aa senin transfer oldu ozaman.hayırlı olsun güz bebeleri dolacak burası
Evet kuzum 6 Ocakta transferim oldu şimdi hamileyim kaç aylık yada kaç haftalık Bilmiyorum henüz yarın sağlık ocağında kan testi vericem . Teşekkür ederim canım darısı isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 2 tane transfer edildi ama 2 su tuttu mu bilmiyorum açıkçası

Kimisinin sıkışıklık yetmemişde sondayla içeri su göndermişler ya bide öyle olur diye ben fazla içerim kesin suyu

Canım bende günde 3 defa vajinal kullanıyorum Progestanı ama öyle bişey hissetmedim hiç
Bu ikinci transferim öncesinde 11. Haftada bir bebeğimi kaybettim. Tiroid im yükseldi haşimato teşhisi koyuldu. Genetik testte 2 Pıhtılaşma faktörü heterozigot çıktı. Oksapar kullanıyorum. Progestan Estrofem Duphaston Proluton Corasprin Euthyrox hepsi birden mahvoluyorum.

Banada sundu istemedim embriyo yapıştırma oluyor canım bu.
Hemşireme söyledim iptal ettirmesi için embriyo yapıştırmayı. İleteceğim dedi ama inş atlanmaz Zaten 5 gün önce gebelik aşısı yaptırdım, yarın da kasılma önleyici serum yapılacak bence de gerek yok. İlk tedacim ve tedavinin maliyeti ilaçlarla birlikte 60 bini geçti

Sonucunuz neydi peki pozitif oldu mu?
Evet pozitifti.ikiz korona oldum yüksek ateş ce kan pıhtılaşması sonuç kürtaj bahtsız bedevi ben memnun oldum:) yalnız o şişlik çok rahatsız ettiği zaman ılık su hazırla temiz pamuklu bir bezle günde birkaç defa dış kısmını sil.ilaç kalıntıları tahriş ettiği için şime oluyor

Canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın.Bende boş gebelik yaşadım bı tanesi de tutmadi çok şükür 3 tuttu ondada korkuyorum işte biraz.Troid bende de var canım kullanıyorum her sabah aç karnına oksapar günde 1 defa Göbekten estrofem günde 5 defa 2 vajina progestan günde 3 defa vajinal Proluton Günde 1 defa Göbekten.İmom omega baya benimde var artık bende mahvoldum zor oluyor.Kesicem dedi doktor 9 gün sonra bakalım keseden sonra inşallah azaltır biraz

Bende tutamam transfer bitti odama alindigim anda yardimci oldu hemsireler , bir 4 dakika falan tutabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…