- 9 Ekim 2020
- 5.926
- 7.968
- 148
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.241
evet maalesef benmde olmuştu.18 ocakta transferim yapıldı. Günde 3 defa progestan fitil kullanıyorum ve iki gündür fitili kullanırken ceviz bütünlüğünde şişlik hissediyorum normal mi? Sizlerde de var mı?
Evet kuzum 6 Ocakta transferim oldu şimdi hamileyim kaç aylık yada kaç haftalık Bilmiyorum henüz yarın sağlık ocağında kan testi vericem . Teşekkür ederim canımaa senin transfer oldu ozaman.hayırlı olsungüz bebeleri dolacak burası
Değer yüksek çıktı ama tek sanırımaa senin transfer oldu ozaman.hayırlı olsungüz bebeleri dolacak burası
Yok kız yorgan altında yap işte .sonra eşin alırAaa ay ben ona yaparkende utanırım
maşallah.tek olsun senin olsunDeğer yüksek çıktı ama tek sanırım
Kimisinin sıkışıklık yetmemişde sondayla içeri su göndermişler ya bide öyle olur diye ben fazla içerim kesin suyuBen hastenden çıktık eve geldik vs süreç en son sekizde WC girmisrim eve gelmemiz onu buldu gelince girdim...
Aslında bimsel bir açıklandı yok canım hemen gidip tutanca çok var..ben aşırı sıkışık değildim gitmedim işlemden sonra
Aminnn inşallahCanımm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesinnnndarısı bütün transfer olanlara olsunn
Bu ikinci transferim öncesinde 11. Haftada bir bebeğimi kaybettim. Tiroid im yükseldi haşimato teşhisi koyuldu. Genetik testte 2 Pıhtılaşma faktörü heterozigot çıktı. Oksapar kullanıyorum. Progestan Estrofem Duphaston Proluton Corasprin Euthyrox hepsi birden mahvoluyorum.Canım bende günde 3 defa vajinal kullanıyorum Progestanı ama öyle bişey hissetmedim hiç
Hee öyleyse tamam sağol canımYok kız yorgan altında yap işte .sonra eşin alır
Sonucunuz neydi peki pozitif oldu mu?evet maalesef benmde olmuştu.
Tabiki canım en çok istediğim şey sağlıkla bir şey çıkmadan korkmadan kucağıma almak istiyorum.Bos gebelik yaşadım önceden o yüzden korkum var insalalhmaşallah.tek olsun senin olsunsağlıklı bir gebelik olsun önemli olan bu
Aaa canim benim hayırlı olsun TebriklerVeee kan testimde pozitif çıkt
Aminnn inşallah
Çok teşekkür ederim
Banada sundu istemedim embriyo yapıştırma oluyor canım bu.
Hemşireme söyledim iptal ettirmesi için embriyo yapıştırmayı. İleteceğim dedi ama inş atlanmazBen 3 transfer oldum 1-3 tutmuştu sadece 2.tutmadı ondada embryo yapıştırıcısı denen o iğne yapılmıştı.transfere 1,5 saat kala ve bende çok fazla rahimde kasılma yapmıştı.fiyasko .işe yararlılığı keain olmayan deneysel yöntemler olduğunuda doktorlar söylemişti
Onu bende okudum, şükür sorun yaşamadımKimisinin sıkışıklık yetmemişde sondayla içeri su göndermişler ya bide öyle olur diye ben fazla içerim kesin suyu
İnşallah teşekkür ederimOnu bende okudum, şükür sorun yaşamadıminşallah seninde kolaylıkla geçer
Evet pozitifti.ikiz korona oldum yüksek ateş ce kan pıhtılaşması sonuç kürtaj bahtsız bedevi ben memnun oldum:) yalnız o şişlik çok rahatsız ettiği zaman ılık su hazırla temiz pamuklu bir bezle günde birkaç defa dış kısmını sil.ilaç kalıntıları tahriş ettiği için şime oluyorSonucunuz neydi peki pozitif oldu mu?
İlk transferde bana öyle yaptılar canım 10 dakika dayanamadım sürgü istedim hemde 2 kereKimisinin sıkışıklık yetmemişde sondayla içeri su göndermişler ya bide öyle olur diye ben fazla içerim kesin suyu
Teşekkür ederim canımcımAaa canim benim hayırlı olsun TebriklerDeger kaç canım
Canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın.Bende boş gebelik yaşadım bı tanesi de tutmadi çok şükür 3 tuttu ondada korkuyorum işte biraz.Troid bende de var canım kullanıyorum her sabah aç karnına oksapar günde 1 defa Göbekten estrofem günde 5 defa 2 vajina progestan günde 3 defa vajinal Proluton Günde 1 defa Göbekten.İmom omega baya benimde var artık bende mahvoldum zor oluyor.Kesicem dedi doktor 9 gün sonra bakalım keseden sonra inşallah azaltır birazBu ikinci transferim öncesinde 11. Haftada bir bebeğimi kaybettim. Tiroid im yükseldi haşimato teşhisi koyuldu. Genetik testte 2 Pıhtılaşma faktörü heterozigot çıktı. Oksapar kullanıyorum. Progestan Estrofem Duphaston Proluton Corasprin Euthyrox hepsi birden mahvoluyorum.
Bende tutamam transfer bitti odama alindigim anda yardimci oldu hemsireler , bir 4 dakika falan tutabildimAyy kızçelerim birşey sorucam. Yarın transferim var. Transfer anında sıkışık oluyosunuz ya. Transferden kaç dk sonra wc serbestya ben çok tutamamda karnım ağrımaya başlıyo hemen. O anda salarım diyede korkuyorum bide ne kadar su içsem ki 13.30 da hastanede olun 14:00 te transfer dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?