Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Teşekkür ederim canımcım
Hepimize hayırlı olsun inşallah
Allah pozitif bekleyenlerinde yüzünü güldürsün
Kan değerim 382 çıktı
Senin kaçtı
Ok maşallah Sübhanallah iyi gayet inslalah yukselir daha da aminn .Benim değerim 1000.6,11 çıktı 7 gün önce değer düşmez inslalah çıktı mı onu da bilmiyorum.Yarin sağlık ocağına çağırdılar kan vericem

abuuu nettin sen zaten bütün herşeyi yaptırmışsın gebelk aşısı,serum daha birde yapıştırıcı mı dedi doktorun .senin doktorun biraz para göz mü acaba:) ve daha ilk deneme için bu kadar yöntem ve maliyet fazla değilmi.inşallah verdiğin emeklere paraya değer de rabbim yüzünü güldürür.

Rahatsızlık vermiyor aslında ama fitili kullanırken elimle hissedince şok oldum birden ne oldu bu ne diye. İnşallah ye i denemelerini pozitif olur 11. Haftada bir bebeğimi de ben kaybettim o kadar iyi anlıyorum ki acınızı

Senin de başın saolsun kardeşim ama sen genede hergün temizle orayı ılık suyla ve kurula.daha snra kaşıntı acıma yapıo

Doktor demedi arayan görevli bu da yapılacak mı dedi ben de bilmediğimden ok dedim Benim ilaç dozlarım biraz fazlaydı ondan ilaç tedavisi biraz tuzlu oldu. Yumurta sayım yaşıma göre olması gerekenin yarısı kadardı. Sırf gebelik aşısı ve serum yaptırabilmek adına dondurulmuş transfer istedim yapabileceğim her şeyi yapmak istiyorum kafamda soru işareti kalmaması için ama dediğim gibi benim merkezim dondurmaya ve çözmeye ayrı ücret alıyor. Spermlerde de sorun vardı mikroçip diye bir sperm seçme yöntemi varmış onu da yaptırdık 7 tane 5.gün embriyomuz oldu 9 tane yumurtayla. Artık gerisini allaha bırakıyorum, yapabileceğim her şeyi yaptım

anlıyorum seni sorunlar olunca garantici bir yol izlemişiniz.ama maşallah 7tane 5.gün çok iyi bir sonuç.elinden geleni de yapmışssın zaten.ciddi bir masraf etmişsin inşallah sonucuda güzel olur.transfer ne zaman?

Erken yada değil morel bozmaya yetti canim
Tatlim belki transfer sonrasi 3.gün tutundu, o sartlarda evet erken , ilk gün tutunursa cikabilirdide umutsuzluga kapilma, ilk idrarlami yaptin ? İlk zamanlar ilk idrar onemli bir detay,. Hakkinda hayirlisi olsun yürüdügümüz bu yol çok zorlu , sancılı, tabiki sevinçler kadar üzüntülerde oluyor. En sonunda güzellikler sana merhaba desin

Valla öyle bir andı ki hiç utanç falan hissetmedim vermiyorsanız ben kalkıyorum olursa olur demiştim hiç idrar tutamam korkulu rüyam. Doğumdan sonra hiç tutamıyorum
Gerçi o kadar muayene operasyondan sonra utanç kalmaması gerekiyo ama istemsizce işte utanıyo insan. Ya bende evlendikten sonra çok tutamıyorum önceden iyi tutardım ahh ahhg

anlıyorum seni sorunlar olunca garantici bir yol izlemişiniz.ama maşallah 7tane 5.gün çok iyi bir sonuç.elinden geleni de yapmışssın zaten.ciddi bir masraf etmişsin inşallah sonucuda güzel olur.transfer ne zaman?
Evet 9 tane yumurtayla 7.tane 5.gün elde ettiğimiz için güveniyorum da doktoruma. Ama embriyo yapıştırıcı fazla bence de haklısınız. Transferim için yarın 13.30’da çağırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…