- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #7.261
Ufff niye bu kadar zorluyolarsaİlk transferde bana öyle yaptılar canım 10 dakika dayanamadım sürgü istedim hemde 2 kereöncesin de de 1.5 lt içirttiler
Muhtemelen bende öyle olucam gibi ama ya tutmaz kayar gider korkusu var işteBende tutamam transfer bitti odama alindigim anda yardimci oldu hemsireler , bir 4 dakika falan tutabildim
Ok maşallahTeşekkür ederim canımcım
Hepimize hayırlı olsun inşallah
Allah pozitif bekleyenlerinde yüzünü güldürsün
Kan değerim 382 çıktı
Senin kaçtı
Maşallah canım sağlıcakla gelsinTeşekkür ederim canımcım
Hepimize hayırlı olsun inşallah
Allah pozitif bekleyenlerinde yüzünü güldürsün
Kan değerim 382 çıktı
Senin kaçtı
abuuu nettin sen zaten bütün herşeyi yaptırmışsın gebelk aşısı,serum daha birde yapıştırıcı mı dedi doktorun .senin doktorun biraz para göz mü acaba:) ve daha ilk deneme için bu kadar yöntem ve maliyet fazla değilmi.inşallah verdiğin emeklere paraya değer de rabbim yüzünü güldürür.Hemşireme söyledim iptal ettirmesi için embriyo yapıştırmayı. İleteceğim dedi ama inş atlanmazZaten 5 gün önce gebelik aşısı yaptırdım, yarın da kasılma önleyici serum yapılacak bence de gerek yok. İlk tedacim ve tedavinin maliyeti ilaçlarla birlikte 60 bini geçti
Rahatsızlık vermiyor aslında ama fitili kullanırken elimle hissedince şok oldum birden ne oldu bu ne diye. İnşallah ye i denemelerini pozitif olur 11. Haftada bir bebeğimi de ben kaybettim o kadar iyi anlıyorum ki acınızıEvet pozitifti.ikiz korona oldum yüksek ateş ce kan pıhtılaşması sonuç kürtaj bahtsız bedevi ben memnun oldum:) yalnız o şişlik çok rahatsız ettiği zaman ılık su hazırla temiz pamuklu bir bezle günde birkaç defa dış kısmını sil.ilaç kalıntıları tahriş ettiği için şime oluyor
Ufff niye bu kadar zorluyolarsabu sürgü olayını eşime demeyimde sürpriz olsun
17!0cak benimde trasfer günüm dün yaptım negatifCanım sabah ilk idrarla mı yaptın. Ben de 17 ocak sabah 10.30 da çift transfer oldum. Sanırım bugün test deneyeceğim
Senin de başın saolsun kardeşimRahatsızlık vermiyor aslında ama fitili kullanırken elimle hissedince şok oldum birden ne oldu bu ne diye. İnşallah ye i denemelerini pozitif olur 11. Haftada bir bebeğimi de ben kaybettim o kadar iyi anlıyorum ki acınızı
Erken değil mi?17!0cak benimde trasfer günüm dün yaptım negatif
Erken yada değil morel bozmaya yetti canimErken değil mi?
Amin canm benimmmmmOy resmen annesine kavuşmayı beklemiş hemende sarılmışmaşallah sağlıkla gelsin
Bozma moralini.benm 2.pozitifte ikizdi 11.gün tutunmuştu .inşallah güzel haber alırsınErken yada değil morel bozmaya yetti canim
Doktor demedi arayan görevli bu da yapılacak mı dedi ben de bilmediğimden ok dedimabuuu nettin sen zaten bütün herşeyi yaptırmışsın gebelk aşısı,serum daha birde yapıştırıcı mı dedi doktorun .senin doktorun biraz para göz mü acaba:) ve daha ilk deneme için bu kadar yöntem ve maliyet fazla değilmi.inşallah verdiğin emeklere paraya değer de rabbim yüzünü güldürür.
anlıyorum seni sorunlar olunca garantici bir yol izlemişiniz.ama maşallah 7tane 5.gün çok iyi bir sonuç.elinden geleni de yapmışssın zaten.ciddi bir masraf etmişsin inşallah sonucuda güzel olur.transfer ne zaman?Doktor demedi arayan görevli bu da yapılacak mı dedi ben de bilmediğimden ok dedimBenim ilaç dozlarım biraz fazlaydı ondan ilaç tedavisi biraz tuzlu oldu. Yumurta sayım yaşıma göre olması gerekenin yarısı kadardı. Sırf gebelik aşısı ve serum yaptırabilmek adına dondurulmuş transfer istedim yapabileceğim her şeyi yapmak istiyorum kafamda soru işareti kalmaması için ama dediğim gibi benim merkezim dondurmaya ve çözmeye ayrı ücret alıyor. Spermlerde de sorun vardı mikroçip diye bir sperm seçme yöntemi varmış onu da yaptırdık 7 tane 5.gün embriyomuz oldu 9 tane yumurtayla. Artık gerisini allaha bırakıyorum, yapabileceğim her şeyi yaptım
Tatlim belki transfer sonrasi 3.gün tutundu, o sartlarda evet erken , ilk gün tutunursa cikabilirdide umutsuzluga kapilma, ilk idrarlami yaptin ? İlk zamanlar ilk idrar onemli bir detay,. Hakkinda hayirlisi olsun yürüdügümüz bu yol çok zorlu , sancılı, tabiki sevinçler kadar üzüntülerde oluyor. En sonunda güzellikler sana merhaba desinErken yada değil morel bozmaya yetti canim
Gerçi o kadar muayene operasyondan sonra utanç kalmaması gerekiyo ama istemsizce işte utanıyo insan. Ya bende evlendikten sonra çok tutamıyorumValla öyle bir andı ki hiç utanç falan hissetmedim vermiyorsanız ben kalkıyorum olursa olur demiştim hiç idrar tutamam korkulu rüyam. Doğumdan sonra hiç tutamıyorum
Evet tatlim ilk idrar , özellikle ilk zamanlar önemli. Hakkinda hayirlisi guzel sonuclara insallahCanım sabah ilk idrarla mı yaptın. Ben de 17 ocak sabah 10.30 da çift transfer oldum. Sanırım bugün test deneyeceğim
Evet 9 tane yumurtayla 7.tane 5.gün elde ettiğimiz için güveniyorum da doktoruma. Ama embriyo yapıştırıcı fazla bence de haklısınız. Transferim için yarın 13.30’da çağırdılaranlıyorum seni sorunlar olunca garantici bir yol izlemişiniz.ama maşallah 7tane 5.gün çok iyi bir sonuç.elinden geleni de yapmışssın zaten.ciddi bir masraf etmişsin inşallah sonucuda güzel olur.transfer ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?